- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Mail adresi üzerinden açmamıştık. Bnm telefon numaram üzerinden açmıştık.Şifreyı bide sen değiştir. E mail adresınıde değiştir.
Ya bende öyle düşündüm ama sürekli farjlıı şehirlerden giriş yapılıyorBirisi adresten yada numarasini kullanarak giris yapmaya calisiyor demekki
Sürekli açık duruyor kapatıyoruz hiç. Bir de sürekli farklı ip ler çıkıyoTelefondan sürekli çıkıp giriş yapıldığında öyle çıkıyor merak etmeyin.Ben de başkası sanıyordum ama hepsi de benmişim
Bu bizde de oluyor...bende sifreyi degistirdim yine ayni farkli sehirlerden giris yapilmis..cocuklara sordum onemli degil dediler..Mrb arkadaşlar. Size bir sorum olacak inşallah bir fikri olan vardır. Eşimin facebook adresinde 3 gündür sürekli msj geliyor. Farklı bir cihazdan giriş yapıldı diye. Bakıyorum ip adresini internetten aratıyorum sürekli Konya İstanbul Ankara farklı farklı şehirler den giriş yapıldığı çıkıyor. Şifreyi değiştirdi eşim dün hiç msj gelmedi bgn yine başladı. Anlayamadım. Ne yapalım...
Eşinize sorun VPN kullanıyor mu, ya da siz kullanıyor musunuz?Ben de şu an baktım kendi Facebook uma
Benim telefonum şu an aktif olarak görünüyor
İstanbul yazıyor
Ama ben İstanbul'da oturmuyorum
Daha önce de new York olarak girilmiş görünüyor
Nasıl oluyor ben de anlamadım
Konuyu açan ben değilimEşinize sorun VPN kullanıyor mu, ya da siz kullanıyor musunuz?
Kodmatik kullanın kafanız rahat etsin.
İşyerinde falan girmiyor degil mi ya da bir senin telefondan bir başkasının telefondan girilmiyor?En başta şifreyi değiştirir biri girse.Sürekli açık duruyor kapatıyoruz hiç. Bir de sürekli farklı ip ler çıkıyo
Bende az önce denedim fakat benim şu an kullandığım telefonum aktif görünüyor ama İstanbul yazıyormuhtemelen eşinizin gün içinde kullandığı farklı cihazda virüs olabilir böylelikle kolay şifreye erişebiliyorlardır
eşinizin şifresini karmaşık birşeyler yapın basit olmasın
aynı seriye yakın yaparsanızda aynı kişiler kolay bulur şifreyi
birde işyerinde giriyorsa işyerinin bilgi işlemi farklı lokasyondaysa da olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?