Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHerkeste olan bir durummuş nedeni belli değil maalesef.
Internet siteleri gayet iyi çalışıyor. Tıkır tıkır bende.neyse sabaha düzelir umarım.Saat 23:00 sıralarında başlayan erişim problemi hala devam ediyor.
Ayrıca Facebook ve Twitter'ın yanı sıra Youtube'a ve diğer sosyal medya sitelerine de erişim problemi yaşanıyor.
Bazı kullanıcılar ise sorunun sadece sosyal medya siteleriyle sınırlı olmadığı, internete erişim konusunda genel bir sıkıntı yaşandığını belirtiyor.
Kaynak: Onedio
Internet siteleri gayet iyi çalışıyor. Tıkır tıkır bende.neyse sabaha düzelir umarım.
Bir olay olduğu icin2kapansa sizin bilginiz olurdu sanırım burdan da vpn sayesinde girenler oluyor sonuçta. İnşallah kötü birşey olmaz. Ama tüm sosyal medyanın aynı anda olması ilginç. Siber saldırı ihtimalide var diyorlar. Zaten daha önce haberlerde çok söz edildi bundanda.Kapatmışlar sanırım yine vukuat olmaya? Ben yurtdışındayım diğerkerine üye değilim ama facebooka gayet giriyorum.
Aaaa o yüzden olduğu kesinmi.? Yahu söyleseler bari baştan öyle birşey varsa. Hepimizin yüreği ağzında. Bir tıkanıklık olunca anormal bir durum mu var diye meraka düşüyoruz. Saat 23 civarı başlamış kesinti.suriye meselesiyle ile ilgili sosyal medya üzerinden propaganda yapanlar oldugu icin o sitelere erişim engellendi.
Rabbim korusun. İnşallah öyle birşey yoktur.Aynen var bende bi programla girdim korktum dedim biyerlerde bombamı patladı gene![]()
Aaaa o yüzden olduğu kesinmi.? Yahu söyleseler bari baştan öyle birşey varsa. Hepimizin yüreği ağzında. Bir tıkanıklık olunca anormal bir durum mu var diye meraka düşüyoruz. Saat 23 civarı başlamış kesinti.
Giriliyor ben giriyorumbazi trol hesaplar sırf etkileşim için ordunun operasyonlariyla ilgili sahadan birilerinden aldiklari bilgileri vs sosyal medyaya peydahlayinca önlem olarak erisim engellendi. vpn ile de girilemiyor bildiğim kadariyla.
O troller var ya. Zaten sosyal medyada her gazete sayfasına abuk subuk milleti birbirine düşürecek yorumlar yapıyorlar. Bazen ya bukadar kötü insan nasıl olur diyorum. Sonra kesin trol bunlar diyorum.bazi trol hesaplar sırf etkileşim için ordunun operasyonlariyla ilgili sahadan birilerinden aldiklari bilgileri vs sosyal medyaya peydahlayinca önlem olarak erisim engellendi. vpn ile de girilemiyor bildiğim kadariyla.