Facebook üzerinden konuşmalarını yakaladım sizce ne yapmalıyım :(

İşte herşey tecrübesizlikten geliyor. Artık kafasında ne kurduysa içine atan bir tip

Yok söylemeyeyim ben sen öyle söyleyince kötü oldum

Merhaba arkadaşlar benim 2 yıllık ilişkim var benim sevgilimin daha önce hiç sevgilisi olmamış ben ilkiyim öncelikle. Ben sınıftan erkek arkadaşımla mesajlaşmıştım ama o çocuğu sevgilim de biliyor ve onunla görüşmemi ne de konuşmamı istemiyordu bana bir gün dersle ilgili bişey için mesaj atmıştı bende cevap verdim ve mesajı sildim sevgilim görmesin diye sonra o da bunu iletim raporunda gördü ve bişey demedi ama içine attı çünkü normalde herşeyi içine atar. Her neyse bigun bunun facebook şifresi var bende baktım bir başka facebook hesabını aramış. Sonra bende şüphelendim ve mail adresi her zamna kullandığı şifreyi deneyerek o hesaba giriş yaptım. Sonra mesajlara baktığımda sizce seven kadın aldatır mı diye bir sürü kıza meaaj atmış arkadaş ekleme sayfalarını beğenmiş bu tabi. Bende sonra buna sordum senin mi hesap diye ama o inkar etti abimin dedi tabi ben inanmadım birsürü hakaret ettim ve burnundan getirdim ayrıldım. Sonra kendinin açtığını itiraf etti.şifreyi verdi sildim o hesabı Şuan devam ediyoruz ama hep. İçimde bir şüphe var bidaha yapar mı diye. Onunda bana dediği sen gizli iş yaptığın için beni sevmediğimi düşündüm ve böyle bi karar aldım dedi. O zamandan bu yana da başka biseyini görmedim allah için. Normalde de çok terbiyeli biridir. Nolur bana yardım edin yorumlarınızı bekliyorum

Özür dilerim ama kaç yaşlarındasınız?
Erkek arkadaşım istemiyor diye arkadaşınızla görüşmeme kararı veriyor ya da görüşmemiş gibi yapıyorsunuz, bence kendinizi net olarak ifade edin ya da bu gibi durumlarda mesajları vs silmeyin ve erkek arkadaşınıza söyleyin.

Bilemedim çok çocuksu geldi.

Peki neden illa sorunlu adamlarla ilişki kurma çabası :işsiz:

Aslında normalde görüşmüyordum arkadaşım mesaj attığı için haliyle cevap vermek durumunda kaldım. Mesajları silmem de aklında soru İşareti oluşturdu

Yaş kaç bilmiyorum ama ikinizde daha olgunluğa erişememişsiniz. Sevgiliniz sınıf arkadaşınızla konuşmanıza engel oluyor(şaka gibi) - çocuk size mesaj atınca da sanki gizli saklı bir iş yapmışsınız gibi mesajı siliyorsunuz(Hata siz de ) Bundan huylanan sevgiliniz kızlara gidip "seven kadın aldatır mı " diye sorduğu için hakaret ederek ayrılıyorsunuz. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş valla...:110:

Senin onu aldattığından mı şüphelenmişte başka kadınlara sormuş. Tuhaf, sorunlu biri sevgiliniz öyleyse.

Bak bu herhangi birsey değil . Bir kez aldatan bir daha yapar . Kadınlar bosuna süphelenmez , bayaa aldatmıs iste . Sonra kapatmya çalısmıs üstünü . İyi düsün lütfen , sonradan pisman olma .

Back
X