facebook ve eşimin akrabaları?

Anaaah ama sanalla gercegi nasil kiyaslayabilirsin. Yani sanal arkadaslik bitiyorsa bitsin nolcak canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Niye canım ya , pc de gördüğün bir şeye gülmüyor musun, hüzünlenmiyor musunuz.
Sanal olabilir ama bizler gerçeğiz,en güzeli ya hiç eklememek ya da kabul etmemek.Bak şimdi olaya kaynanamın komşusunun kızı ekledi beni sonra silmiş gördüğüm de ne o kız arkadaşlarınla abuk sabuk yorumlarınızı okumayalım diye mi sildin beni diyecektim hadi neyse dedim , dıdımın dıdımın dıdısı ama sinir oluyor insan .
Bir de siyasi görüşlerden dolayı silenler var,ben hakaret etmedikçe silmem .O şekilde silenlerin aslın da ne kadar riyakar olduklarını anlıyorum .

Aslinda sende haklisin. Ne kadar sanal olsada pc veya laptop arkasindaki insanlar gercek. Ya benim facebook falan kullanma gibi bir derdim yok, bu siteyede dun abone oldum :)
Face kullanmadigim icin dusuncem buydu yani :)

Yaa baska dertlerimiz yok gibi millet kafayi Facebook ile bozmus. Bende acmistim. Anca uc ay dayanabildim. En sonunda hesabimi kapattim. Facebook degil adi aslinda fakebook olmali adi. Cunku hersey yalan dolan Facebook ta. En kotu derdimiz Facebook olsun yeterki: ))))

valla hiç bunları takmayın kafanıza.. fecebook dediğiniz şey artık modası geçen, giderek bir reklam mecrasına dönen rezaleti çıkmış bir ortam.. benim ilk başladığında beri bir hesabım var ve kişi sayısı aşağı yukarı hep aynıdır.. akrabalarımı hayatta kabul etmem.. hepsi engellidir.. oradan belirli bir arkadaş gurubum ile paylaştığım şeyler var, özel bir hayatım var.. o yüzden samimi olmadığım kimseyide muattap almam.. onlarda sizinle samimi değillermiş, hiç takılmayın boşverin :) sizin içinde dünyanın sonu değil yani hayatınızda büyük bir kayıp sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…