- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(
Seninle samimi değiller demek ki..
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(
şimdi annen seni pc de mi doğurdu bu bir..göbek bağı değil Ethernet kordonun mu vardı bu iki..facebook ile mi yaşanıyor bu üç..sanane ne düşünürlerse düşünsünler onlarla mı yaşıyorsun bu dört hayatının anlamı fotoğraflara atılan 3 beğeni mi yani bu da beş..bunlara bi cevap alayım bi de bunlar bi çelişki mi saygılar hoop ben kaçtım cevaba göre dönüş yapıcam
Ya hç face falan kullanmdm ben ilk açtm oda eşmi bn zorladm acym dye.begeni dgl ndn tek eşmi begenyolarki
Ben sana toptan yorumlari soylim. "Aaa cok kiskancsin kendi fesatligin.asla yoktur oyle bişey. Esine sordun mu? Kiskancliktan baska bisey degil Vs vs."
Kendi yorumumsa, ekleme o insanlari reddet. Gerek yok hayatinda facende olmalarina...
Umrumda değil demişsin ama çok umrundaymış, baksana konu açmışsın onlar için.
He he seviyorlar kesin eşini.
Hava atmak için falan, biraz komik olmamış mı?
Niye eşle ortak sosyal ağlarda hesap açılır hiç anlamam...
Senin 17 kuzenin beğenmiş. benim 21 yeğenim yorum yapmış yarışması mı yapıyorsunuz?
Yok mudur başka meşguliyetleriniz?
Yo gayet knuşyolardı.dügnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?