• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook ve eşimin akrabaları?

Bir değil iki değil hepsi mi eşinizi seviyor? Şayet eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ bile olsa bu çok çok zor. Siz normal yaşantınızda da hemen takıntılı davranıslar içine girip yolarımlı konuşuyorsanız onlarında size karşı tavır alması normaldir. Bence hatayı biraz kendinizde aramalısınız ne yapmış olabilirim diye.

Bir değil iki değil hepsi mi eşinizi seviyor? Şayet eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ bile olsa bu çok çok zor. Siz normal yaşantınızda da hemen takıntılı davranıslar içine girip yolarımlı konuşuyorsanız onlarında size karşı tavır alması normaldir. Bence hatayı biraz kendinizde aramalısınız ne yapmış olabilirim diye.

Anlamadm ne dedgnizi valla.Ya derdm face dgl.eşme ayrı bna ayrı tavrlar var bu.

face açmak ekletmek vs bana bu tavırlar cocukca geliyor en çok kim beğeni almış falan ne yani bunlar onu dedim..
seni sevmemelerine gelince bırak sevmesinler. sevmelerini çok mu istiyorsun büyük ihtimalle sende onlara soğuksun

Buarada bence siz kim ne yapmış ne demiş çok dert ediyorsunuz kendinize. Geçen günde neden güzel değilde tatlı diyorlar diye konu açmıştınız. Kendinizden başka düşündüğünüz birşeyler yokmu sizin. Bırakın kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın. Kusura bakmayın ama birazcık takıntılısınız galiba.

Anlattm.karışma onlara diyo oda.:)
Evet kesn cekistryolar çünkü açık oldgm içn laf etmşlerdi

yani demek ki sizi sevmiyolar. sevmiyolarsa gıcıklık için yapıyolardır hiç sallamayın bence. face inizin adı gene eşinin adı senin adın ve soyadınız olarak kalsın ama onları silin gördükçe bi süre sonra sinirlenmeye baslarsınız basınıza sorun cıkarmayın silin ve hayatınıza devam edin :51:

Yo ben hç drek yolmaya gitmyorum.
Bu aile akrba evliigi var.dyrumki acaba içlerndn biri eşmle evlenecktide bn mani oldm.buyüzdn dşladıklarnı düşündm.ne hatası burda hata falan görmüyorum.kıskanç oldgm içn bu knularda knuşmalarm yolma falan olabilir.ama.hç öyle tartşmalara grmdm.yolmak derken gösteririm anlamında söylegqm.aslnda gücüm var döverimde yakıştmyrum:())))))))

Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(

BN kabul eder sonra da bir güzel silerdim onlar la mi ugrasacaksin boşver ya kafana taktigina değmez

face açmak ekletmek vs bana bu tavırlar cocukca geliyor en çok kim beğeni almış falan ne yani bunlar onu dedim..
seni sevmemelerine gelince bırak sevmesinler. sevmelerini çok mu istiyorsun büyük ihtimalle sende onlara soğuksun

Ya bn anlatmadm ki derdimi.
Beni sevmlerne begenmelerne bkmyrum.ne anlama geliyor bu hareket.evet sogugm ama açk oldgm içn laf etmşlerdi.evlenmdn

yani demek ki sizi sevmiyolar. sevmiyolarsa gıcıklık için yapıyolardır hiç sallamayın bence. face inizin adı gene eşinin adı senin adın ve soyadınız olarak kalsın ama onları silin gördükçe bi süre sonra sinirlenmeye baslarsınız basınıza sorun cıkarmayın silin ve hayatınıza devam edin :51:

Evet öyle yapcm çünkü bri dgl hepsi birden öyle yaptlar.teşekkür ederm

Buarada bence siz kim ne yapmış ne demiş çok dert ediyorsunuz kendinize. Geçen günde neden güzel değilde tatlı diyorlar diye konu açmıştınız. Kendinizden başka düşündüğünüz birşeyler yokmu sizin. Bırakın kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın. Kusura bakmayın ama birazcık takıntılısınız galiba.

Takntlıym ama haksızmıym sizce.

Biraz kendimi gördüm bu olayda :1: Eşimin teyze kızları da eşimin tek ve benim dışımda olan bütün fotoğraflarını beğenip yorum atıyorlardı, benimle olan bir tek fotoğrafını bile beğenme gereği duymuyorlardı. Noldu şimdi hiç birisi yok arkadaş listesinde böylesi daha iyi :ssz:

bu ne ya hava atmak için foto attım, yok beğeni geldi falan.<br>oldu olacak fotoğrafınızı paylaşıp herkese özelden yazın "beğenir misin cnm" diye.<br>ortaokul düzeyinde şeylerle uğraşmayın bence, kendi adınıza alın facebook hesabını arkadaşlarınızı ekleyin en temizi. Bu tür hesapların&nbsp;hava atmak için değil de iletişim kurmak için kullanırsanız çok yararlı olabildiğini göreceksiniz.

Son düzenleme:
Back
X