• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook ve eşimin akrabaları?

Bende sizin gibi önemserim şahsen.benzer durumları yaşadım mesafeli ve gerekirse görüşmüyorum fesat kazanı tiplerle✌️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belliki aranızda diyalog yok belliki sevgi yok saygı yok ztn facebook öncesinde de farklı olduğunu düşünmüyorum boşverin bu arada hepsinin eşini sevme ihtimalleri yok

Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(

Eğleniyorlar seninle.

İlk açtıgn gibi eşinin adı senin adınla falan isim yap. Sonra o seni silenleri ekle.onlarda kabuş etsin :) sende onları sil :) bu kadar basit :) şahsen ben bu şkilde yapardım

Marc bu eltimgil kaynanamgil kuzenimgil muhabbetini görseydi Facebook'u kapatır miydi acaba

Eşini seviyor olma ihtimalleri yok.
Ama seni sevmedikleri kesin.

haha düşündüğümün farklı şekilde dile getirilmiş halli :))ama ben eşini seviyorlar sanırım yazacaktım...hatta bence hepsi eşine aşık, hepsi manyak

"çok da umurumda hay allaam"

bence gayet umurunda ki zırt pırt farklı isimlerle hesap açmışsın, hatta gelip burda konu açmışsın....

Fotografini begendiler, demek ki herkes kocami seviyor (ikili iliski anlaminda) gibi dusunceleri paranoyakca buluyorum. Demek ki disardakilere de bu tur izlenimler veriyorsunuz, itici ithamlar bunlar.

Onun disinda, demek ki sizden hoslanmiyorlar. Esinize daha fazla saygi duyuyorlardir, karakter olarak seviyorlardir.

Sanirim sizde şu "aaaa beni niye faceden sildin? Sana selam bile vermem artik. Arkadasligimiz bitti" diyenlerdensiniz. Cok sacma buluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi dikkat ettim. Akrabalar zaten esinizinmis. Kendi kuzenlerini, abilerini, kardeslerini begenmisler. Bunu kocama ilgi mi duyuyorlar diye algilamaniz ne kadar sapikca birsey. Gercekten onlarin arasindayken de kiskanip bu izlenimi veriyor musunuz? Durum buysa sizden hoslanmiyorlarsa haklilar. Esinizin hatrina arkadas olmuslar, hesabin sizde oldugunu gorunce gitmisler iste. Olabilir. Ortak acmak yerine, sadece kendi adiniza acarsaniz bu tur seylerle karsilasmazsiniz, gelen "siz" oldugunuz icin gelir, esiniz sanarak degil.

Sizden pek hoşlanmamışlar fakat sevdikleri kuzenlerinin eşi olarak saygı göstermeleri gerekirdi...isim sadece seninki olunca silmeleri onların basitliği.
facebook kimine göre çok gereksiz olsada,bazen birilerinin bilinçaltını okumak için iyi bir yol.
o kuzenlerden,eşine karşı ilgisi olanlar vardır mutlaka..

Sana gıcık olmuşlar bunu münasebetsiz bi şekilde belli etmişler.
Bence eşiniz size değer verdiğini daha fazla belli etmeli..
ve ben olsam normalde bu silenler başka ortamlarda gelip benle konuşan insanlarsa;direk söylerim şakayla karışık..
çünkü onların tutumu saygısızca.

Biri beğendi diye hepsi beğenmiş olabilir. Biri silince de diğerleri sildiğine göre sürekli birbirlerinden haberdar şekilde hareket ediyorlardır. Yakın akraba filan dinlemiyor bazı gerzekler hoşlanabiliyor da.

Zaten kadınlar erkeklere yumuşak davranıyor, hemcinslerine trip atıyor bizim toplumda var böyle bi şey maalesef...

Son düzenleme:
Facebok kötü bisi bence evli insanların olmaması gereken bi yer benim fikrim senin icinde nekadar kötülük olmasada birileri cıkıyo ve biseyler mutlaka oluyo ya kimse yüzünden esimle tartısıp sorun yasıyamam kimsede ondan önemli diiilll

Seker kissss

Paylaştıklarıyla bana dolaylı yoldan hakaret edenleri siliyorum ben.
Fikrini , siyasi görüşünü,inancını saygılı bir şekilde ifade edenlerle problemim yok amma iş hakarete geldiğin de bakmıyorum bu kimmiş diye.
Böyle bir şey yapmış olabilir misin ?

Sanirim sizde şu "aaaa beni niye faceden sildin? Sana selam bile vermem artik. Arkadasligimiz bitti" diyenlerdensiniz. Cok sacma buluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim için de bitme sebebebidir.
o zaman başta kabul etme , ekleme . Silmek demek ne demek ?
Seni görmek istemiyorum demek.

sizi sevmiyorlar demektir bu.. herkes herkesi sevmek zorunda değil ki..kendi akrabalarınızda da sizi sevmeyen vardır.
ortak hesap açınca eşiniz açtı sanmışlardır veya onun hatırına arkadaş paylaşımları görmek için arkadaş olmuşlardır. eşinizin akrabası olunca onun fotolarını beğenmişlerdir. ne var bunda.. siz işi kıskançlığın ötesinde götürmüşsünüz..böyle düşünceleriniz ve onlara karşı böyle bir önyargılarınız olunca sizi sevmemekte haklılarda.. hani hiç bulaşmayım demiş olabilirler..bu yüzden siz kendi isminizle açınca silmişlerdir..

ayrıca ortak açmaktaki amacınız da bu muydu. yorumlarını beğenimlerini takip etmek.. önce ortak açıp onu silmek sonra kendi isminizle niye açtınız.. bunlar bence pek sağlıklı düşüncelerle yapılan şeyler değil.

bence siz şöyle bir silkelenin kendinize gelin. herkesten şüphelenmeyin.. başka kadınlar bile değil direk akrabaları ...

Son düzenleme:
Back
X