FACEBOOK VE TWITTER'A ERİŞİM DURDU !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şaka maka da yine niye yasaklandı acaba? Belge melge bir şeyler mi var? Olsa da kendi seçmenleri inanmıyor ki zaten niye yasaklıyorlar anlamıyorum.

Şaka maka da yine niye yasaklandı acaba? Belge melge bir şeyler mi var? Olsa da kendi seçmenleri inanmıyor ki zaten niye yasaklıyorlar anlamıyorum.

savcının görüntüleri yüzündenmiş, bunun içinse geç kalmışlar gören gördü, unutmaya başladı bile

savcının görüntüleri yüzündenmiş, bunun içinse geç kalmışlar gören gördü, unutmaya başladı bile
Yani evet gören gördü. Şu saatten sonra müdahale saçma...
Başka bir şeyler varda işte...

fuat avni bişeyler acık etmesin diye kapatılmıştır.
çok özgürüz çok

ağlamak istiyorum gerçekten, yasak neye yasak? geçende yasaklanmadımı twitter? ozaman da girmek isteyen gayet rahat girdi. bunu bile bile bu yasağı hala neden koyarlar anlamıyorum yahu

yassah kızlar yassah ayıp şeyler var orada dövlet sizi koruyor taam mı

Rte demiski , siz daha durun, Hele bi 400 mv vermeyin suyunuzuda kescem, elektriginizide, ekmeginizide.Ha bu arada sokaga cikmakda yasak...
Yani demedi ama yapacagi bu. Ic guvenlik paketide gecti. Ohhhh
Yeni ozgur turkiye.
15 yil once yok Türkiye soyleydide boyleydide diye karalayan muhteremler, siz 15 yil onceyi mumla ariycaksiniz muuuum.

Bu ne ya yasaktan haberim yoktu operatörün günahını aldım ben de twitter youtubee giremiyorum telefondan

hayatıma herşey normalmiş gibi devam ediyordum.. gazete ve tv izlemeyerek..ta kii youtube kapanana kadar.. gerçeklerden kaçış yok..

Service Unavailable
HTTP Error 503. The service is unavailable.
face açık youtube kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…