arkadaslar birde yeni facebook acanlar arkadas listelerinde gizleyemiyorlar. Eskiden gizleyenlerin su an gizli ama yeni acanlar gizleyemiyorlar.
Arkadaş sen de şaka bir yana bildiğin ihtisas yapmışsın fbook konusunda.
arkadaslar birde yeni facebook acanlar arkadas listelerinde gizleyemiyorlar. Eskiden gizleyenlerin su an gizli ama yeni acanlar gizleyemiyorlar.
facebookda yenilik yapıcam diye iyice sogutuyor milleti isterse herseyi acık yapsınyakında oda olur yok efenim atılan mesajlar diger kısımda tutuluyormus tanımadıgımız kisilerin yahu atmasın istemiyorum hicbiyerde durmasın..
Facebook yuva yıkmaz,kişiliksiz olan insan yıkar kendi kendinin yuvasını.Her şeyde suçu başkasına atmayın.
Ama bence de çok gereksiz bir uygulama facebook.Biz geçen seneden beri kapattık hesaplarımızı sevgilimle,ben arada sırada oyun oynamak amaçlı yeni bir hesap açtım ona bakıyorum.
yani dimi adamın ruhunda bozukluk varsa face ne yapsın..
eskideen facemi vardı gene millet aldatıyordu..
şimdi kadınlar eskisi gibi katlanmıyor ayrılmalar arttı daha çok aldatma var gibi geliyor bize..
2013 yılına girdiğimiz şu günlerde artık kişilik hakları ve özel hayata hiç bir saygısı kalmamış olan sosyal ağ. Kizlar sizi uyurmak istiyorum artik Facebookta herkes yani arkadas olmayanlarda mesaj yazabiliyor. Bunu ayarlama sansini aldi facebook biz kullanicilardan.
1 aydir facebook kullanmiyorum ve hic yoklugunu hissetmiyorum. Malesef facebook yüzünden yuvalar dagiliyor iliskiler bitiyor. Aynisi basima geldi saplantili 14-15 yaslarinda "ciktigim" serefsiz (suan evli ve cocuklu) benim bütün akrabalarimi arkadaslarimi facede bulup herkese mesaj yazmis. Yani facebook 6 sene önceki coktan kapanan defterleri acabiliyor.
Artik bu herkesin herkese mesaj atma olayida gizlenmedigi sürece dahada cok yuvalar dagilacak! Umarim bir kac seneye facebook popülerligini kaybeder.
Bu konuyu acarak sizi yeni özellik ayarlari konusunda bilgilendirmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?