Facebook yüzünden yaşanan sıkıntılar 1,2,3,4...

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar mrb

Öncelikle kendim bir facebook kullanıcısı değilim.Ama KK'da okuduğum konuların %60 ında yaşanan ilişkilerde tartışmalarda ayrılıklarda facebook'un etkisi çok büyük

Örneğin :

Geçen bir arkadaşın konusunda okudum sevgilisini eski kız arkadaşı eklemiş oda görmüş sonra olaylar büyümüş ve sonuç malesef AYRILIK :oklava:

İkinci bir örneğim ise :

bir başka arkadaşımız evli iken kocasının başkasıyla sözlendiğini ve fotografları faceye koyduğunu bu yüzden yapacağı tek şey kaldığını onunda BOŞANMAK olduğunu yazmış

Üçüncü örneğim ise bunuda biraz önce okudum ;

2.5 yıllık sevgililer sebebi fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebepten tartışıyorlar ve belkide sonuç barış olacakken araya facebook giriyor ve çocuk kızla resimlerini silip yeni yeni kızlar ekliyor Belki nispet olsun diye belkide başka sebebi var ve yine sonuç AYRILIK

Ve kızlar bunun gibi verebileceğim bir sürü örneğim var.Bu sanal ortam gittikçe hayatımızı çok olumsuz etkiliyor.İstisnalar tabiki kaideyi bozmaz ama ben ilişkilerin bu yüzden bitmesini kaldıramıyorum.

Ben mi abartıyorum yoksa :(( ama cidden durum kötüye gidiyor kızlar.Sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim Keşke yapacak bir şeyimiz olsa :enbuyukkk:

bence face yüzünden değil insanlar kendi salaklıkları yüzünden ayrılıyor
hatta bence gerçek niyetlerin açığa çıkmasında çok önemli facebook

ne diye eski sevgilini eklersin ki, eğer face olmasaydı bir erkeğin eski sevgilisiyle uzaktan flörtöz olma isteyi gün yüzüne çıkmazdı

ne güzel insanların gerçek yüzü ortaya çıkıyor, yalancıktan ilişkiler, yalancıktan bağlıklıklar açığa çıkıyor

chess

katiliyorum, tabiki istisnalarda vardir ama bi yönden cok iyi.. düsünki evlenmeden önce facesi yoktu sonradan face acti evlendkten sonra..sonra nolucak bosanicaksin :(

Sanal ortamı düzgün kullanmayanların dünyasının felce uğradığına inanıyorum. Bazen dönüp kendimizede bakmak lazım. Karşımızdaki insana güvenimiz olmadığından facesine girmek, msn nini kontrol etmek için zaman harcıyoruz ve hayatımızı zehir ediyoruz. Madem güvenmiyoruz neden ikili bir ilişki içindeyiz o kişilerle anlamam.
Balık baştan kokuyor zaten, güvensizlik üzerine kurulu ilişkilerde, en ufak bir çatlak bulduğumuzda işi sanal ortama yıkıp ilişkileri bitiriyoruz.
Yıllardır msn ve çıktığından beri face kullanırım. Listemde erkek ve kadın bir sürü arkadaşım vardır ama bu benim evliliğimi zerre etkilemedi. Eşim de bende birbirimizin sanal ortamını didiklemedik hiç bir zaman. Çünkü güven tamdır bizde.
Anlatmak istediğim sorun sanal ortamda değil, ilişkilerin güvensizliğe dayanmasındadır.

bence face yüzünden değil insanlar kendi salaklıkları yüzünden ayrılıyor
hatta bence gerçek niyetlerin açığa çıkmasında çok önemli facebook

ne diye eski sevgilini eklersin ki, eğer face olmasaydı bir erkeğin eski sevgilisiyle uzaktan flörtöz olma isteyi gün yüzüne çıkmazdı

ne güzel insanların gerçek yüzü ortaya çıkıyor, yalancıktan ilişkiler, yalancıktan bağlıklıklar açığa çıkıyor

Tatlım fritöz gibi yazmışın :)

ama sonuna kadar hak veriorum

Facebook bahane, onuda günah keçisi ilan etmişler malesef...
Facebook doğru kullanıldıktan sonra çok güzel bir paylaşım sitesidir, bu kadar müzik ve faydalı videoyu başka yerde bulabileceğimi zannetmiyorum...
Ne resim koyarım ne de sevgilimle ters düşerim, bir kere güven varsa facebook, msn vb. hikayedir...

şimdiye kadar hiç face msn vb hiç birşeyden tartışmamız olmadı üstelik ikimizinde face ve msnsi olduğu halde... kullanmayı bilmek gerek.

7 yıllık bir ilişkisi olan ve bu 7yılın 5 yılını evli olarak geçiren kuzenim ne face ne msn yüzünden şimdi boşanma kararı aldı. Karısı onu aldatmış...
İnsanın karakteri bozuk olduktan sonra kadın erkek face msn veya başka birşey hiç farketmez istediği yerde istediğini yapabiliyor.
Şuan hala hepimiz şoktayız çünkü evlilikler parmakla gösterilirdi. ne kaynana ne görümce hiç bir dertleri yoktu. ah naptın sen naptın mahvettin hayatınızı evliliğinizi kaçtane hayat şimdi mahvoldu :(

insanin icinden geleni yapmasini sagliyor belki facebook
ufacik bir tartismada aslinda insanlar hemen baska arayislara giriyor
ama o an firsati olmadigi icin yapamiyor facebook da buna araci oluyor sanirim

Kızlar mrb

Öncelikle kendim bir facebook kullanıcısı değilim.Ama KK'da okuduğum konuların %60 ında yaşanan ilişkilerde tartışmalarda ayrılıklarda facebook'un etkisi çok büyük

Örneğin :

Geçen bir arkadaşın konusunda okudum sevgilisini eski kız arkadaşı eklemiş oda görmüş sonra olaylar büyümüş ve sonuç malesef AYRILIK :oklava:

İkinci bir örneğim ise :

bir başka arkadaşımız evli iken kocasının başkasıyla sözlendiğini ve fotografları faceye koyduğunu bu yüzden yapacağı tek şey kaldığını onunda BOŞANMAK olduğunu yazmış

Üçüncü örneğim ise bunuda biraz önce okudum ;

2.5 yıllık sevgililer sebebi fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebepten tartışıyorlar ve belkide sonuç barış olacakken araya facebook giriyor ve çocuk kızla resimlerini silip yeni yeni kızlar ekliyor Belki nispet olsun diye belkide başka sebebi var ve yine sonuç AYRILIK

Ve kızlar bunun gibi verebileceğim bir sürü örneğim var.Bu sanal ortam gittikçe hayatımızı çok olumsuz etkiliyor.İstisnalar tabiki kaideyi bozmaz ama ben ilişkilerin bu yüzden bitmesini kaldıramıyorum.

Ben mi abartıyorum yoksa :(( ama cidden durum kötüye gidiyor kızlar.Sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim Keşke yapacak bir şeyimiz olsa :enbuyukkk:
eeee napalim simdi gidip elin adamlarina interneti yasaklayamayizki:olmaz:
face in kurucusu götürdü parayi millet ayrilsin dursunzemuszemus
suc face demi internetdemi yoksa karisini sevgilisini aldatmak icin en ufak firsati kollayandami
sen konuyu niye actinki anlamadim sendemi face den dertlisin yoksa öylesinemi:hulya:

Back
X