Facebook - Zaman Tüneli ( Kaçış )

yaaa millet zaman tunelınde gorecek ama bız normal gorsek nolur...
ben dayanamam zaman tunelınde nasıl gozukuyorum acaba dıye merak ederım

çok gıcık bi şey bu zaman tunelı yaaa facebook calısanları onlara iş olsun dıye bıze ezıyet cıkarıyorlar habıre..tamam kurdunuz facebooku ok profille habıre oynamayın demı yanı....

Önemli Olan Benim..
Millet İstediği Gibi Görsün, Umrumda Olmaz..
Merak Ettiğinde Eklentiyi Pasif Yaparsın, Tünele Geri Gidersin..

Çok Haklısın..
Acayip Kurcalıyorlar..

Valla eskiye alışmışım tünel bana iğrenç geldi uyarıda vardı 2 nisana kadar kendınız göreceksınız arkadaşlarınız normal görecek diye şimdi ben normal onlar tünel görecek yuppii :))

canımmm hemşom tarifin tıkır tıkır işledi

Bende de 31 Nisan Yazıyordu..
İnatla Geçmedim..
Sabah Bir Baktım, Tüneldeyim..
bendede aynen hemşom inadına geçmedim sonra baktım ki şok oldum hatta sinirlendim hesabımı dondurdum

Var mı Başka Kurtulan ?
ben çokkkk sağol tekrar tekrar teşekkürler

Bende Yanlış Olmaz..
İşletirim Öyle Tıkır Tıkır..

Hadi Güle Güle Kullan, Kurtulmana Sevindim O İlletten..

oh oh süper oldu valla ya sanki çamurda kumda oynamısım çok pisim de banyo yapmısım gibi bir duygu dunya varmıs

kızlar benim sayfam zaman tüneline geçmemiş görünüyor..peki merak ediyorum farzedelim arkadaşlarım beni geçmiş görüyor..peki hani geçmiş arşivi var ya fotoğraflar felan..onlarıda görüyorlar mı..

canım ben bu tünelden çıktım eşimin facebook undan baktım tünelde görünmüyorum normal face nasıl sevindim anlatamam ama sabah bi baktım yine tüneldeyim

şimdi yine çıktım eşimin facesinden kendi profilime bakıyorum tünelde değilim hergün tazelemek mi gerekiyor bu mereti

kızlar bilgisi olan biri cvp yazsın lütfen..bu msjı önceden yazmıştım..

canım ben bu tünelden çıktım eşimin facebook undan baktım tünelde görünmüyorum normal face nasıl sevindim anlatamam ama sabah bi baktım yine tüneldeyim

şimdi yine çıktım eşimin facesinden kendi profilime bakıyorum tünelde değilim hergün tazelemek mi gerekiyor bu mereti

kızlar bilgisi olan biri cvp yazsın lütfen..bu msjı önceden yazmıştım..

Hergün Aktif Hale Getirmelisiniz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…