Facebook - Zaman Tüneli ( Kaçış )

ellerine sağlık iyiki yazmışsın nefret ediyorum şu zaman tünelinden varya kabul etmedim hep en sonunda içine çekti benii her defasında zor kurtuluyorum bunu yazdığın iyi oldu çekerse yine hemen kurtulurum

ellerine sağlık iyiki yazmışsın nefret ediyorum şu zaman tünelinden varya kabul etmedim hep en sonunda içine çekti benii her defasında zor kurtuluyorum bunu yazdığın iyi oldu çekerse yine hemen kurtulurum

Bende Nefret Ediyorum.. :120:
Zorla Çektiler Tünele..

Arkadaşlar ,bir şey sorucam ben şimdi zaman tünelini remove yaptım oldu.Eşimin pc den baktım zaman tünelinde gözüküyorum.
Araştırdım kesinlikle tam olarak çıkılmıyormuş.Ben şimdi zaman tüneline dönmek istiyorum,nasıl geri dönücem? yardım ederseniz sevinirim.

Neyse ki gerek kalmadı arkadaşlar..basitmiş pasif hale getirdim.

Son düzenleme:
face i açtıktan sonra eklenti dediğiniz yer neresi nasıl yapıcam lütfen acil yardım saatlerdir yüklemediğim program kalmadı ((((((((((

face i açtıktan sonra eklenti dediğiniz yer neresi nasıl yapıcam lütfen acil yardım saatlerdir yüklemediğim program kalmadı ((((((((((

Talimatlar Yazıldığı Gibi..
Sağ Üst Köşede Yanlış Hatırlamıyorsam Mavi F Harfi Çıkıyor Aktifleştirin..

kusura bakmayın ama çıldırcam...çok fazla bilgisayar bilgimde yok lütfen yardım edin

canım zaman tünelinden kaçış yok.sadece mozilla firefox dan bazı ayarlamalar yapıp bi de bişi daha yüklüyosun sanırım, sadece sen eski haliyle görebiliyosun diye biliyorum.

kusura bakmayın ama çıldırcam...çok fazla bilgisayar bilgimde yok lütfen yardım edin
Çok Basit Bir Yazım Şekli İle Anlattım..
Daha Ne Yapabilirim Bilmiyorum.. :26:
tarayı dediğiniz nedir??? ve hangisini yüklemeliyim???
Tarayıcı Dediğimiz, Sizin Explorer Dediğiniz..
Google Chrome Yükleyin..
internet için explorer kullanıyorum hangisini yükliycem
Google Chrome..

dün akşam facebook hesabımın biri nedeninin bilmediğim bi durumdan dolayı zaman tünelinden çıktı ama arkadaşlarım hala beni zaman tünelinde görüyormuş bnu nsl düzeltebilirim yani ya onlar da beni normal profilimde görsün ya da ben kendime tekrar zaman tünelimde olrak normal arkdşlarıma gözüktüğüm haliyle gözükeyim:44:

Burada Sadece Zaman Tüneli'nden Kaçmak İsteyenlere Yardımcı Oluyoruz..

Ay hangi akla hizmet böyle çirkin birşeyi çıkardı facebook hiiç bilmiyorum .Benimle aynı fikirde insanlar olmasına sevindim burayı okuyunca

Allah senden razi olsunnnnnnnnnnn! Oh be kurtuldummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…