Facebook :(

ne var facebook a üye olmakta yaw anlıyamadım...ne sakıncası var..böyle hayatı at gözlükleriyle gören bir adamla nasıl ömür geçireceksin onu düşünüyorum..

ya tmm belki kıskanır senin faceye üye olmanı onu anlarım bi nevi....ama gizlice üye olupta sonrada sana üye olursan ayrılırıs diye tehtit etmesi saçma...bence sen üye ol...eger onun için ayrılacaksa ayrılsın..bugun bununla tektit eden adam yarın kimbilir neyle tehtit eder.

Senin üye olmanı istememiştir çünkü uye olursan onun ne haltlar yediğini göreceksin diye..
Ona söylemeden sen de uye ol da ortalıgı karıştır biraz canım
Şu erkekleri anlamak zor yaaa

ya bıde gorsen tavrını resmen ben erkegım olursun sen kızsın olamazsın dıo resmen bunu dedı yaa..olcam bu aksam uye eve gıdım olursan benı unut dıo bakalım ne olcak..

ne demek sen kızsın ben erkeğim falan ya klava:
böle erkeklerden nefret ediorum arkadaşım hata sende çok şımartmışsın bunu ve sana böle bişi dediği halde bu ilişki nasıl devam edio anlamak zor

sende tavrını koy sende benım ıcın bıtersın deordan profılını sılmezsen zaten senı sevıyorsa sıler

ayy nekadar gereksiz saçma bir site birde bunun yüzünden beni unutmu diyo
ilginç sevgilin istemiyosa inatlaşma ve üye olma onada tatlı bir dille sende onun ue olmasını istemedğini anlat daha mı anlamıyo anlamak istemiyo ozaman sende ona sende benı unut de deki burnu sürtsün :1rolleyes:

Haha bi kere okurken en bata aşırı tepki vermesinden facebook'a senden önce üye olduğunu anladım canım senin erkek arkadaşın bence düşündüğün kadar güvenilir değil çünkü bu incir çekirdeğini doldurmıycak bi konu bunda bile aşırı reaksiyon göstermesinden bişiler gizlediğini düşünmen lazım .Beni unut demesine gelince bu kadar kolay ilişkiyi bitiriyosa bitirsin seni ne kadar çok seviyormuş yani .... bence sen uyan artık (kızma bana anla)

oo sana soylemeden uye olmus ve ıncelıuklerını bılıyor ama sen uye olursan onu unut

sen uye olursan onu eklemek ıstıyceksın eklıyceksınsonra bakıcaksın kı herkes orda ılıskıde gıbı faceboklarını bırlestırıyor sen de degıstırelım askım ılıskıde yapalım dıyceksın o yapıcak sonra onun dıger kızları meydana ckıcak ve ılıskı kopucak

bu yuzden ılıskınızı korumak adına uye olma dıyor
ama zaten uye olursan yıne kopucak o yuzden uye olursan benı unut dıyor
anladın mı sekerım sımdı

ben onu bunu bırak da bu adamla sen gecen yıldan berı cıkıyomussun nası annalamadın onu dusunuyorum hadı anlamadın daha da mı anlamıycaksın bı hayat nası geccek ben sana söliyım gecmıcek ama sen bılırsın yıne de.. şakkıdı

boşver sende üye olsan bir sürü olay başını ağrıttığına değmez tavrını takın hayatına karıştırma şimdiden

Şimdi sen bu adamın yaptıklarından hangisine daha fazla takıldın?
1- Senin kararlarına karışmasına mı?
2- Birlikte aldığınız bir kararı sen uygularken onun uygulamamasına mı?
3- Sana yalan söylemiş olmasına mı?
4- Zeytinyağlık yapmasına mı?
5- Seni saf (aptal demek istemiyorum) yerine koymasına mı?
:)
Bu olayın onun tarafından tutulacak hiçbi yanı yok. Facebook a kendi üye olmuşken seni üye yapmak istememesi neden acaba? O ortamın safhane bir ortam olmadığını kendi görmüş yaşamış da o ortama seni sokmak istemiyormuki acaba?!?!?

evt bnde merk ettım canım naptı acabacvp yazacktım arkadaşa ama bı baktımkonu baya olmuş acılalı :)

kızlar madem merak ediyorsunuz söyleyeyim ne mi yaptım?
önce bir güzel kızılca kıyametleri kopardım,sonra gittim bende faceye üye oldum
birkaçta yakışıklı ekledim eski arkadaşlardan falan sonra buna dedim ki
bak üye oldum hadi ayrıl benden erkeklik yapıodun dedim,iyi ce sinirleini bozdum benim
neler hissettiğimi fazlasıyla hissetsin diye..onun şifresini de ögrendım
zaten bkac eskı arkadası varmıs orda, beni neden aptal yerıne koydun dedigimde
kıskandıgı ıcın orayı begenmedıgı ıcın sana solemedım dedı
iyi ce burnu sürttükten sonra ikimizde üyeliği kapttık...

bence en güzelini yapmışsın canım
seni anlamasının tek yolu aynısını ona yaşatman
yoksa bunlar empati felan kuramıyolar
anlamazlar başka türlü senii..
benimde erkek arkadaşımla şu site yüzünden ne sorunlar çıkıyodu
ikimizinde şifresi birbirimizde vardı güvensizlik degil ama ben aramızda gizli saklı kalmasın istiyodum
tabi böyle sorunlar daha da büyüyodu
yeni tanıştıgı kıs arkadaşlara msj atıp halini hatrını soruyodu ben kıyameti koparıyodum
tabi bu sadece arkadaşım aramızda ne olablirki felan filan başka şey bilmez zaten
ben de aynı şeyi yaptıgımda (intikam olarak degil)
gelip benden özür diliyodu nekadar kötü bi duyguymuş kız arkadaşımın başkalarıyla konuştugunu görmek diyip benden özür diliyodu
yani anlıcagın aynısını yaşat ki anlasın..
senin adına sevindim ilişkinizi kurtarmışsın canım..

Ya arkadaşlar bu başlığı görünce şaşırdım. Ayrı bir konu açmak istemedim. Benim sıkıntımda şimdi oluştu.. Şu an birlikte olduğum biri var bayadır sürüyor. Bana kendisi söyledi face ye üye ol orda oyun var beğenirsin diye.. Oda yeni üye olmuştu neyse bende üye oldum foto ekledim...tanıdık arkadaşları ekledim oda bu konuya çok sıcak baktı beni sıkan biri değil. Neyse bu facebook sayfasını açık unutmuş.. Dayanamadım biraz karıştırdım. Hemen gelen mesajlara baktım bişey yok.. Sonra gönderilenlere baktım bu bi kaç kıza msj atmış "mrb nasılsın rahatsız etmiyorum umarım "diye.. Şimdi ben buna güveniyorum ama bu ne demek oluyor aptal gibi oldum yaa.. bana o kadar yazan var tanımadık ama ben okumadan silerim hep gereksiz gelir bana.. Öyle sohbeti sevmem tanımadığım insanlarla..Size sormak istiyorum bu ne demek şimdi...ben napıyım ya bu saatten sonra çocuk avutamam ki böyle şeylerle uğraşamam ban gecti benden nolur akıl verin. Şaştım kaldım hadi lütfennnnfisfisfis

hay şu facebook'u çıkaranındaa orayı tanıtanında üye olanındaaaa..bu ne yahuu daha kaç haber okicaz böyle yaaa bu net çıktıktan sonra erkekler artık daha pasif olmaya başladılar çevremdende duyuyorum burdandaa ve en yakın candostumun nişanlısı bile nette olmadık yerlere girip orda olmadık harekelter yapıyormuşş gecenin bir yarısı tanımadığı kızlarla msn de cam üzerinden düşünebiliyormusunuz??anladınız siz artık nedemek istediğimi

kızlar benim ki öyle dindar öyle masum kii bir tanısanız bana hak verirsiniz
kesinlikle aklımın ucunun ucundan bile geçmezdi böyle birşey yapacagını
ben üye olayım mı dediğimde kızılca kıyametleri kopartan insan sonra kendisi olmuş
bu erkek milletine güven olmaz kızlar benimki bile yaptıysa kesinlikle kimse yanındakine
güvenmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…