ya bıde gorsen tavrını resmen ben erkegım olursun sen kızsın olamazsın dıo resmen bunu dedı yaa..olcam bu aksam uye eve gıdım olursan benı unut dıo bakalım ne olcak..
Ya arkadaşlar bu başlığı görünce şaşırdım. Ayrı bir konu açmak istemedim. Benim sıkıntımda şimdi oluştu.. Şu an birlikte olduğum biri var bayadır sürüyor. Bana kendisi söyledi face ye üye ol orda oyun var beğenirsin diye.. Oda yeni üye olmuştu neyse bende üye oldum foto ekledim...tanıdık arkadaşları ekledim oda bu konuya çok sıcak baktı beni sıkan biri değil. Neyse bu facebook sayfasını açık unutmuş.. Dayanamadım biraz karıştırdım. Hemen gelen mesajlara baktım bişey yok.. Sonra gönderilenlere baktım bu bi kaç kıza msj atmış "mrb nasılsın rahatsız etmiyorum umarım "diye.. Şimdi ben buna güveniyorum ama bu ne demek oluyor aptal gibi oldum yaa.. bana o kadar yazan var tanımadık ama ben okumadan silerim hep gereksiz gelir bana.. Öyle sohbeti sevmem tanımadığım insanlarla..Size sormak istiyorum bu ne demek şimdi...ben napıyım ya bu saatten sonra çocuk avutamam ki böyle şeylerle uğraşamam ban gecti benden nolur akıl verin. Şaştım kaldım hadi lütfennnnfisfisfis[/QUOT
canım aynı şeyleri ben de yaşıyodum ama bizim ayrı oldugumuz dönemde yapmıştı böyle birşey ben de barıştıgımamı yanayım saflıgımamı ...acısını çıkar canım ne demekmiş senle birlikteyken başkalarına yazmak felan..ne yapmaya çalışıyolar ben anlamıyorum heyecanmı arıyolar kendilerime gül gibi sevgilisi varken ..bence sorgula bunun ne anlama geldigini cevapları seni tatmin etmiyosa ozaman bırak ne hali varsa görsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?