Facebook

simelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2007
110
6
96
Almanya
selam arkadaslar size bir sorum olacak facebook ta hani kücücük bir pencere acilarak chat yapiliyor size sorum bu yapilan chat ayni msn gibi kayit yapiliyormu yani yazilanlari okuyabiliyormuyum insallah okunuyordurda su herifi yakalarim benim esim orda okey falan oynuyor güya bana öyle deniyor ama bugün odaya bi daldim habersiz baktim bir hatunla yazisiyor hadi byy dedi kapadi hemen

yok canim kayit olmuyor benim bildigim hatta offline olan birisine yazamiyorsun

tatlim belkide tanidigi birisiyle yazisiyordu akraba arkada vs belkide llüzumsuz yere endiseleniyorsun

kaydını alamıyorsun canım ,bunun ıcın faceye mail atıp dokuman alman gerek yanı bılg kayıt edecek esinin haberı olmadan bunda yıne faceden yardımdakı sorulardan bulabılırsın yanı ben boyle bılıyorum.. uzuldum arkadasım ,kocanıda Allah ıslah etsın

Kayit olmuyor bildigim kadariyla tek care konusma sirasinda basacaksin

benim kızkardeşimde netloğa üye onunkiler kayıtlı kalıyor kendi silmediği sürece...benim pc de girdiğinde görmüştüm.. facebook onuda hiç bilmiyorum ...

kaydedemesen de burada bir program vardı casus prog muydu neydi onu kur pc'ne.
programın çalıştığını eşin görmez ama her dakika ekranın fotosunu kaydediyor .
en azından konuşmanın hepsi olmasa da bir kısmını görebilirsin konuşmanın
boyutlarını anlaman konusunda yardımcı olabilir proglar kısmına gir bi bak istersen

arkadaslar bilgisi olan lütfen yazsin ben simdi cikmak zorundayim süphelenmesin hiyarto

ınsan eşıne bunu der mı ayol:1shok: neyse
bak cnm belkıde önyargıdan ıbarettır bence konuş kendı kendını yeme
bak burda cok oldu önyargıyla eşının gunahını alan sonra pişman olan:1closedeyes:sakın önyargılı olma valla dusunduğun gıbı değilse uykusuz geceler senı bekler bılesın

canim arkadas listesine falan baksana.tanimadigin yada yakininiz olmayan bir bayan varmi?gerci silmiste olabilir arkadas listesinden, konusacagi zaman ekler tekrar..

Ya aslında hiç gerek yok bunlara..Hiiiç gerek yok kendini yıpratmana üzmene..Bunların pe$ine dü$me fazla hem psikolojini bozarsın hem ili$kini..Çünkü inan bana yukarıda öyle büyük bir Allah var ki..Sen ara$tırmadan soru$turmadan da eğer bir$ey varsa pat diye çıkarır kar$ına..Hiçbir$ey gizli kalmaz merak etme hem erkekler böyle $eyleri hep ellerine yüzlerine bula$tırırlar..Sen rahat ol..Bak kendine bak hayatına hiiiiç psikolojini bozma tatlım

Allah o facebooku icat edeni dicem ama. adamlar bilgi paylaşımı yada eski dstların samimi hoş muhabetlerini geri yakalamak için yapmıslar sanırım.

bütün rezillik amaç dısı cinlikler için kullananlarda. Sümük gibi yapısan eski sevgililerde. Pazar malı gibi kendini ortaya atıp Aranan zillilerdeeeeee klava:

sohbet pencerisine tikladiginiz zaman kisinin eger ki hemen yukarisindaki gecmisi temizleye basmazsa ne yazistigini gorebilirsiniz

by dedigi anda o pencereye tiklasaydiiniz gorebilirdiniz

hatta pencere kapanmis olsa dahi kisiye tekrar tikladiginizda yazisilanlari gorebilirsiniz

sayet gecmisi temizleye basmadiysa

ama okeydeki yazilanlari ogrenmek istiyorsaniz

google keylogger yazin ve kurulumu cok basit kurun verdigi goruntulere kadar her bilgi elinize gecicektir

Son düzenleme:
anaaaaaaaa canm yaaa bu nette n kadar kötü bişee bee adamlar yoldan çıkıyoooo((((((((((( face booka üye olsa n olur olmasa ne olur be açsın .başka siteden...orda oynasın aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…