• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook

aslinda bir arkadas ne kadar dogru yazmis hic takmamak gerek ki ben öyle yapmaya karar verdim bir laf vardir annem hep söylerdi o....luk ya 3 sürer yada 40 gün sürer elbet cikar bi halt yiyorsa cokta tinnnnnsengözlerimebaksanab

eğer msnde konuşuyosa onu kayıt altına almamız çok kolay msnde konuşup konuşmadığına dikkat edin konuşuyorsa size program ismi sylcem sonra her şeyini kayıt altına alcaksınız bnce çok yararlı byle derdi olan warsa yazsın arkadaşlar hemde hiç anlamaz

aslinda bir arkadas ne kadar dogru yazmis hic takmamak gerek ki ben öyle yapmaya karar verdim bir laf vardir annem hep söylerdi o....luk ya 3 sürer yada 40 gün sürer elbet cikar bi halt yiyorsa cokta tinnnnnsengözlerimebaksanab

Bende boyle kadinlari anlayamiyorum anacim sen konu acmisin merak ediklerini soruyorsun esini baska kadinlarla yazisiyormu diye "dusundugunde ":bbo: sonrada yaparsada tinnn o ne demek ya niye kaydoluyormu diye merak edin o zaman???

Bende boyle kadinlari anlayamiyorum anacim sen konu acmisin merak ediklerini soruyorsun esini baska kadinlarla yazisiyormu diye "dusundugunde ":bbo: sonrada yaparsada tinnn o ne demek ya niye kaydoluyormu diye merak edin o zaman???

slinn canim önce cok sinirlendim odaya girmemle yazi sayfasini kapatmasi beni süphelendirdi o gece yedim kendimi sonra dedim simdi sorsam kesin bi bahaneyle gecistirecek ama elimde kayit olursa ozaman kacacak deligi kalmayacak ama sonradan dedimki neden bukadar kendimi yipratayimki varsa böyle birsey kesin cikar bugün olmazsa yarin cikar evet yaparsada hala lafimin arkasindayim coktaa tinnn senelerce ayni yastiga bas koy her derdi cefayi beraber cek sonra internette beyefendiler hatunlarla gizli sohbetlere girsin yine bunun ceremesini biz cekelim öylemi, yapan kendine yapar ben onu bunu bilmem onlar keyfi sefada biz hala kendimizi yiyelimki kocam bunu bana nasil yapar bunlari düsünmekle kendimi yipratmaya hic niyetim yok her koyun kendi bacagindan asilir.

slinn canim önce cok sinirlendim odaya girmemle yazi sayfasini kapatmasi beni süphelendirdi o gece yedim kendimi sonra dedim simdi sorsam kesin bi bahaneyle gecistirecek ama elimde kayit olursa ozaman kacacak deligi kalmayacak ama sonradan dedimki neden bukadar kendimi yipratayimki varsa böyle birsey kesin cikar bugün olmazsa yarin cikar evet yaparsada hala lafimin arkasindayim coktaa tinnn senelerce ayni yastiga bas koy her derdi cefayi beraber cek sonra internette beyefendiler hatunlarla gizli sohbetlere girsin yine bunun ceremesini biz cekelim öylemi, yapan kendine yapar ben onu bunu bilmem onlar keyfi sefada biz hala kendimizi yiyelimki kocam bunu bana nasil yapar bunlari düsünmekle kendimi yipratmaya hic niyetim yok her koyun kendi bacagindan asilir.

teknolojı ıyı guzel hos oldukca da ılerledı dıye ssevınıyoruz da hale bak.aldatmalar bosanmalar zırla gıdıyor valla.adamların gozu mu acıldı yoksa uckursuzlar meydana mı sacıldı demek daha dogru olur bılemedım bı turlu.canım lafım sadece esıne degıl genel olarak soyluyorum.tabıı kı guzel dusunmussun senı aldatan adam sensızlıgı goze almıs demektır en basta.cıddı cıddı yakalarsan da hıc durma bas tekmeyı... :oklava:

belli bir yazısı belleğinde tutuyor fakat alttaki ikonda geçmişi sil var eğer her defasında temizliyorsa göremezsin. ben olsam gizlice açar facebook unu msj yazacakmı diye beklerdim.

allahım nedir bu facebook ya evinde internet olan evli ailelelerin neredeyde yarısı bu facebooktan muzdarip ha,allaha şükür benim henüz olmadı olmasın ya parçalarım bu bilgisayarı evlerde huzur kalmadı resmen.allah kolaylık versin arkadaşım sohbetini belki okuyamassın ama arkadaşları görüştükleri kim görebilirsin.kadınların şu durumu yaşamaları çok kötü ya bir değil iki değil.bide eski sevgililerini bulup sohbet ediyorlarmış.yüzyüze karşılaşsalar belki konuşcak 2 kelime bulamazlar ama bu internetten yazışmak ayrı bir keyf anlaşılan erekekler için...

Ben tamamen karsiyim facebook a ya neymis eski arkadaslar bulunacakmis :bbo: eski arkadas o kadar kiymetliyse zaten kaybetmezsin diyalogunu kesmez arkadasligina devam edersin, yok kiymetsizse seneler sonra bulup ne yapacaksin:1closedeyes: bence cok sacma bana gore paravan gibi kulaniliyor herkezin eskiden kafasina takilan bir kisisi oluyor ve acaba beni bulurmu diye uye olup bekliyorlar kendi kimliginle uye olup bulunmak bence cokda mantikli ve dogru degil:kahve:, seneler sonra kadin olsun erkek olsun zamaninda birseyler hisetdigin bir kisi cikar gelirde seni unutmadim aklima herzaman takiliyorsun gibi yazsa acaba ne yapilirlaelaelaelaelae sahsen benim de esiminde uyeligi yok ben zaten uye olmamda esim uye olsa aninda mudahale yaparim:oklava: ama esmin internete hic ilgisi yok kirkyil gecse bir iki haber sitesi var o sitelerden baska siteye bakmak aklina gelmez :roflol:

Benım bıldıgım,eğer yazısmadan sonra çarpı işaretıne basılıp kapatılırsa kayıt olmaz,ama simge durumunda küçültüp sayfanın aşağısında kaldıysa sonrakı ılk acılışta pencere orda kalıyor,okuyabılıyorsun.ama kaydettıgı bı yer yok,bence sen şifresını öğrenmeye bak

Back
X