Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bilgisi olan lütfen yazsin ben simdi cikmak zorundayim süphelenmesin hiyarto
arkadaslar bilgisi olan lütfen yazsin ben simdi cikmak zorundayim süphelenmesin hiyarto
aslinda bir arkadas ne kadar dogru yazmis hic takmamak gerek ki ben öyle yapmaya karar verdim bir laf vardir annem hep söylerdi o....luk ya 3 sürer yada 40 gün sürer elbet cikar bi halt yiyorsa cokta tinnnnnsengözlerimebaksanab
Bende boyle kadinlari anlayamiyorum anacim sen konu acmisin merak ediklerini soruyorsun esini baska kadinlarla yazisiyormu diye "dusundugunde ":bbo: sonrada yaparsada tinnn o ne demek ya niye kaydoluyormu diye merak edin o zaman???
slinn canim önce cok sinirlendim odaya girmemle yazi sayfasini kapatmasi beni süphelendirdi o gece yedim kendimi sonra dedim simdi sorsam kesin bi bahaneyle gecistirecek ama elimde kayit olursa ozaman kacacak deligi kalmayacak ama sonradan dedimki neden bukadar kendimi yipratayimki varsa böyle birsey kesin cikar bugün olmazsa yarin cikar evet yaparsada hala lafimin arkasindayim coktaa tinnn senelerce ayni yastiga bas koy her derdi cefayi beraber cek sonra internette beyefendiler hatunlarla gizli sohbetlere girsin yine bunun ceremesini biz cekelim öylemi, yapan kendine yapar ben onu bunu bilmem onlar keyfi sefada biz hala kendimizi yiyelimki kocam bunu bana nasil yapar bunlari düsünmekle kendimi yipratmaya hic niyetim yok her koyun kendi bacagindan asilir.