facebook ??

bende olsam bırakırım :26:şu facebook çıkalı ilişkiler dahada zorlaştı bu ne ya bende yeni biriyle tanıştım msnden çıktı hastayım yatıcam die ben girdim o çıktı yani iyi geceler diledik baktım facebookta sohbette ee çıkmamşsın dedim çıkçam arkadaşımla bişey konuşuyorum dedi bende bir daha sana yazmıcam rahatsız etmeyim dedim .off iyi dedi:20: benmi hassasıım bilemiyorum sizce haksızmıyım:kkk:
.

bende olsam bırakırım :26:şu facebook çıkalı ilişkiler dahada zorlaştı bu ne ya bende yeni biriyle tanıştım msnden çıktı hastayım yatıcam die ben girdim o çıktı yani iyi geceler diledik baktım facebookta sohbette ee çıkmamşsın dedim çıkçam arkadaşımla bişey konuşuyorum dedi bende bir daha sana yazmıcam rahatsız etmeyim dedim .off iyi dedi:20: benmi hassasıım bilemiyorum sizce haksızmıyım:kkk:
.

Yok bazen cidden laf uzuyor ha çıktım ha çıkcm derken yarım saat kalıyor insan bana da oluyor ööle vedalaşıyorm hala netteym filan.Ama açıkçası genelde yaani bildiğin kaçmış oluyorlar öyle olunca sanki biz de bayılıyoruz onlara da:20:

Ne kadar asagilayici bir sey bu. Sanki aramis aramis bulamamisda lutfedip sizinle cikiyor. Bu size bir isaret olabilir bence. Allahin sevdigi kulusunuz.

bi an kendimi koydum yerine bana böyle diyecek sevgilim "höst çapsız sen kendi ezikliğine bak" der giderdim heralde sinirlendim durduk yere böyle tipleri hiç sevmem :S

sorunlu mudur nedir seni aşağılayarak mı tatmin ediyor kendini hazret. 4 ay da çok bi süre değil hatta hiç bir şey değil evlenmek için. zaten insanlar birbirlerini tanımak için sevgili olmazlar mı al sana tanıman için güzel bir fırsat. Allah bazen insanın gözüne gözüne sokuyor işte sen şanslılardansın bak sana da göstermiş gerçekleri

ne gerek varmış öyle bi yalan atmaya hatta kendi kafasından senaryo yazmaya..
sizi bilmem ama benim çok gururum kırılırdı resmen sen onun peşinden koşmuşsun o da seçeneği olmadığı için sana kalmış gibi..
ayrılık çok ağır olabilir gerçi soğumuşsundur sen şimdi çocuktan da.. off off zor durumlar :50:facebook çıktı mertlik bozuldu ya... bir sorun bakalım ne cevap verecek.. kıvırmaya çalışırsa bas tekmeyi :47:

kesinlikle yaptıgı kabul edilemez . al karşına konuş ve neden böle konuştugunu sor gerçi ne dese boş hoş olmayan konuşmalar üzüldüm sahsennn ben olsammm aynen böle yapardım alır karşıma konuşurdum neymiş derdi !

madem ne dıye nısanlı olarak kaydedıyor kı
sonra boyle dansoz gıbı kıvıracak ıse ...
sankı sız zorladınız ,boyle kaydedın dıye .
canım daha 4 aylık bır ılıskı
hıc dusunup dert etmeye bıle gerek yok .
erkenden dert sahıbı olma.
direk ayrıl .
o kafanı da boyle adamlara yorma.
bırak kendı kurumundan bulsun o .

Son düzenleme:
Arada aile bireyi olmasına rağmen erkek erkek işte.
Bana isim soyisim birde internet verin bir erkeğin size ne mal olduğunu dökeyim!
Halbuki biz onlara ''erkek'' olamazsınız demedik 'ADAM' olamazsınız dedik.
Senin onurunu gururunu hiçe sayanı sen saymayacaksın herhalde:20:
Hırpala ve çarp suratına hislerini ayır yolunu bir defa seni ezen hiçe sayan her zaman terkrarlamaya yüksek potansiyelde sahiptir:24:

Son düzenleme:
o ne öyle yaaa. sanki birine hava atmaya çalışır gbi snn üstünden prim yapıyo yaa. sanki eskiden kendi kurumundan birine takmış kafayı takıntı haline getirmiş... her ne yaşadıysa önemi yok ama bu yaptıkları sana çok büyük bi saygısızlıktır. çok sinir oldm ne sanıyor kendisini!

ben olsam ne ona face kullanmayi izin verirdim :4: nede kendim kullanirdim... huzur bozucu bos ve gereksiz seyler bunlar...:27:

bu face ne kadar mübarek bir kurum öncelikle..
resmi nikah yapmadan ben de orada ilk medeni
durumumu açıklayacağım..:27: öncelikle açıklayıcı
bir anlatım olmamış fakat anladığım; dört ayda evlilik
düşünmeniz zaten çok tuhaf..bu kadar sorunların yaşandığı
bir zamanda ne çabuk bir düşünce! şifresini vermiş olan
kişi de sanırım senin o yazılanları okuyacağını biliyordu..
ortada ayrılma düşüncesinden ziyade oturup konuşma
düşüncesi olmalı..işte gerek evlilikte gerekse birlikteliklerde
yapılan yegane hatalardan biri: konuşmadan ayrılmak istemek!
birlikte olmaya karar verirken konuşuyoruz da ayrılırken neden
tası tarağı topluyoruz?:31:

Back
X