• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook

İnsanlar o kadar yalnız ki artık.... Sanal ortamda bile gerçek olmayan kişilere o kadar bağlanıyorlar ki... Ben facenın kapatılması tarftarıyım

Kendi adima konusayim. Ben birini facebook'tan cikariyorsam o kisi zaten gercek hayatimda yeri yok diyedir. Yani hayatimda gorup gorusmedigim, coktan unuttugum, umursamadigim insanin iletilerini de gormek istemem. Atarim listemden. Hic de umursamam ne dusundugunu, nasil olsa gorusmuyoruz.
Sevdigim ve hayatimda bulundurdugum insani neden atayim ki facebook listemden? Bunun mantikli bir aciklamasi var midir?
Ya da birinin facebook'tan neden cikaririz ki? .
Yani bana gore, sorunun cevabi evet. Facebook'tan attiginiz insani hayatinizdan da atmis oluyorsunuz, ya da o sekilde yansiyor.
haklısın ama bazende cok önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum
Daha bide silmeden önce arkadasimin duvarima yazdigi bi mesaja bana ve arkadasima uzuuun bi msj atmis beni kötüleyen, yerden yere vuran.. bilerek silmedim bütün bir gün herkes görsün diye, cadi kaynana diye biliniyo benimki :)
:) sen mi sildin ben yanlıs anlamıstım( o seni silmiş sandım )
Görüşmek isteseniz niye var olan bir kişiyi silme gereği duyasınız ki :44:
evet duyulmaz zaten bir ceşit istenilmeme ya da tepki olarak anlıyorum ben.
benim hayatımda face yok faceden sileceğim arkadaşımda yok ..faceyi o kadar hayatımızın içine sokup bazılarına mesaj verme çabalarınıda hiç anlamıyorum .hayatında face olsa nolur olmasa ne bnce hiçbir artısı yok aksine insan ilişkilerini zedeleyen bir faktör hiç hayatımda olmadı olmayacakta..
en iyisini yapıyorsun valla.facein yoksa kafan rahat ..
birşey yazmadan geçemedim aradaki yorumları da okuyamadım ama: ) Yahu birinin hayatınızda olup olmamasını neden facebookla bağdaştırırlar ki. Hastalıklı bir düşünce gibi geliyor bana. Anlayamıyorum facebook odaklı insanları. Birinin listemde olup olmaması değil kalbimde, aklımda olup olmaması önemlidir. Bir de yazılan her şeyi üstlerine alırlar. Havada bulut var desen bana ördek mi dedin diye yaygara koparırlar. Bir dönem çok çektiğim için bu saçmalıktan içimi dökesim geldi. Bilmeyen anlayamayan, hayatını oradaki paylaşımlara, arkadaşlıklara adayan kullanmasın şu mereti. Vallahi hem kendilerine hem etraflarına zararları:68:
cok saçma ama artık cok önemli bir faktör haline gelmiş su facebook...aynen ya bazıları hayatını facebooka tasıyor özel hayat diye bir sey kalmadı zaten
her anlamı taşır sebebi....gerçekten hayatında istemiyor olabilir;engelleme listeden çıkarma nasıl oluyor diye deneme yapmış olabilir;görmesini istemediği mesajlar,yazılar yazacaktır yazıyı kimlerin göreceği diye bir seçeneğin olduğunu bilmiyor olabilir..yani neden hemherşey olabişlir hemde hiçbirşey olmayabilir..herşeye alınmadan ya sorun yada bu durumun keyfini çıkarın..

evet elbette bir anlam tasıyor.her sey neden olabiliyor

bu face olayı artık yaşamdan bi prça gibi oldu malesef
amacına uygun ve gerektiği kadar kullanılsa tamam da.....
kullanmıyorum kafamda rahat
ama çevremden biliyorumki face den birini silmişsen onu hayatından çıkardın demektir

silmek pek de hayattan çıkarmak değil bana göre. mesela kişinin paylaştığı şeylerden rahatsız olduysam, paylaşımı engellemek yerine, silerim... yani paylaştığı şeylerden rahatsız olduysam, arkadaş listemde ekli olmasına gerek yok. ha, ama gördüm mü selamımı veririm konuşurum o ayrı ... bir kere bir erkek arkadaşım sormuştu beni silmişsin diye, açık açık söyledim durumu. çocuk da bişey demedi, anladı herhalde...

ayy sorma bacim :1: kustuler mi siliyorlar, yok efendim baristilar mi geri davetiye yolluyorlar filan :1::1::1: kres bebelerini gecti bu nesil artik :35:

Gezip görüp beğendiği yerlerin fotoğrafı eklenmiycek, arkadaşlar etiketlenmiyecek, kendinizce ilginç bulduğunuz paylaşımlar yapılmayacak, o paylaşımların altında bazen duygusal bazen çocukca bazense belki sırf eğlencesine "vıcık vıcık" sohbetler yapılmayacak vs.vs....!! Pardon ama o zaman ne işe yarıyor bu face? Sanaldan sevgili yapıp özelden sohbet yapmaya mı yarıyor sadece?
Yapmayın arkadaşlar bu kadar ciddiye almayın bu olayı bu kadar kasılmaya gerek yok.. Bırakın bu entel dantel yorumları:) Zaten yeterince sıkıcı ve yorucu olan hayatta hiç olmazsa orada biraz soluklanıp keyfini çıkarın :7:

Gezip görüp beğendiği yerlerin fotoğrafı eklenmiycek, arkadaşlar etiketlenmiyecek, kendinizce ilginç bulduğunuz paylaşımlar yapılmayacak, o paylaşımların altında bazen duygusal bazen çocukca bazense belki sırf eğlencesine "vıcık vıcık" sohbetler yapılmayacak vs.vs....!! BPardon ama o zaman ne işe yarıyor bu face? Sanaldan sevgili yapıp özelden sohbet yapmaya mı yarıyor sadece?
Yapmayın arkadaşlar bu kadar ciddiye almayın bu olayı bu kadar kasılmaya gerek yok.. Bırakın bu entel dantel yorumları:) Zaten yeterince sıkıcı ve yorucu olan hayatta hiç olmazsa orada biraz soluklanıp keyfini çıkarın :7:

Bu vıcıklığı koca insanlar yapınca biraz garip duruyor ama. Ergen falan olsa neyse de. Bir de yediği yemekleri paylaşanlar oluyor ona da görgüsüz derim ben şahsen.

Back
X