• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook

nedense yapamıyorum ben :27::27:

ama bir gün onlıne yakaladım ve sordum

dedım ki---- cnm sen rahatsız mısın acaba??
msj atıyorum cvp yok, soru soruyorum cvp yok .cvp verdiğin zamanlar ise garıp garıp yöntemlere baş vuruyorsun
senı çözmek için bir klavuz var mı? bilmek istiyorum..

bayan x-- balım ne alakası var üzülüyorum ama bak
kardesım pc yı bana vermıyor ( onlıne olmasada 7/24 ietilerını görüyorum)
olur mu öyle şey derken...balım yakında evlenıyorum ılıskı durumuma yorum yapsana:52::52::52:
ben daha çok sınırlendım ve cvp bıle vermedım en sonunda :37::37:

hahaha :52: :27: aaa bak evleniyormus arkadası ona bir yorumu cok gördün :27: şimdi ilişkileri ne olur yorum yapmadıgın için :))
ama iyi demissin hasta mısın falan diyerek arkadasında tam facelik kızmıs yani :52:

hahaha :52: :27: aaa bak evleniyormus arkadası ona bir yorumu cok gördün :27: şimdi ilişkileri ne olur yorum yapmadıgın için :))
ama iyi demissin hasta mısın falan diyerek arkadasında tam facelik kızmıs yani :52:

aynen...
çok iyi bir kıs ama...
ama ama ama aması da çok işte:23::23::23:
inş umduğu mutluluğu bulur..

Kendi adima konusayim. Ben birini facebook'tan cikariyorsam o kisi zaten gercek hayatimda yeri yok diyedir. Yani hayatimda gorup gorusmedigim, coktan unuttugum, umursamadigim insanin iletilerini de gormek istemem. Atarim listemden. Hic de umursamam ne dusundugunu, nasil olsa gorusmuyoruz.
Sevdigim ve hayatimda bulundurdugum insani neden atayim ki facebook listemden? Bunun mantikli bir aciklamasi var midir?
Ya da birinin facebook'tan neden cikaririz ki?

Yani bana gore, sorunun cevabi evet. Facebook'tan attiginiz insani hayatinizdan da atmis oluyorsunuz, ya da o sekilde yansiyor.

inanamıyorum ya kayınvaliden niye siliyorki ay cok komik gelid acıkcası :27:
verseydin de koysaydı faceine havası olurdu :27:

Daha bide silmeden önce arkadasimin duvarima yazdigi bi mesaja bana ve arkadasima uzuuun bi msj atmis beni kötüleyen, yerden yere vuran.. bilerek silmedim bütün bir gün herkes görsün diye, cadi kaynana diye biliniyo benimki :)

nedense yapamıyorum ben :27::27:

ama bir gün onlıne yakaladım ve sordum

dedım ki---- cnm sen rahatsız mısın acaba??
msj atıyorum cvp yok, soru soruyorum cvp yok .cvp verdiğin zamanlar ise garıp garıp yöntemlere baş vuruyorsun
senı çözmek için bir klavuz var mı? bilmek istiyorum..

bayan x-- balım ne alakası var üzülüyorum ama bak
kardesım pc yı bana vermıyor ( onlıne olmasada 7/24 ietilerını görüyorum)
olur mu öyle şey derken...balım yakında evlenıyorum ılıskı durumuma yorum yapsana:52::52::52:
ben daha çok sınırlendım ve cvp bıle vermedım en sonunda :37::37:

sen bu kızı silsene canım listenden. böylece face.den neden arkadaş silinir sorusuna uygulamalı olarak cevap vermiş oluruz ;)

facebooktan birini silince onu hayatınızdan cıkardıgınız mı anlasılır? bu kadar mı önemli şu face ?

benim hayatımda face yok faceden sileceğim arkadaşımda yok ..faceyi o kadar hayatımızın içine sokup bazılarına mesaj verme çabalarınıda hiç anlamıyorum .hayatında face olsa nolur olmasa ne bnce hiçbir artısı yok aksine insan ilişkilerini zedeleyen bir faktör hiç hayatımda olmadı olmayacakta..

facebooktan birini silince onu hayatınızdan cıkardıgınız mı anlasılır? bu kadar mı önemli şu face ?

birşey yazmadan geçemedim aradaki yorumları da okuyamadım ama: ) Yahu birinin hayatınızda olup olmamasını neden facebookla bağdaştırırlar ki. Hastalıklı bir düşünce gibi geliyor bana. Anlayamıyorum facebook odaklı insanları. Birinin listemde olup olmaması değil kalbimde, aklımda olup olmaması önemlidir. Bir de yazılan her şeyi üstlerine alırlar. Havada bulut var desen bana ördek mi dedin diye yaygara koparırlar. Bir dönem çok çektiğim için bu saçmalıktan içimi dökesim geldi. Bilmeyen anlayamayan, hayatını oradaki paylaşımlara, arkadaşlıklara adayan kullanmasın şu mereti. Vallahi hem kendilerine hem etraflarına zararları:68:

her anlamı taşır sebebi....gerçekten hayatında istemiyor olabilir;engelleme listeden çıkarma nasıl oluyor diye deneme yapmış olabilir;görmesini istemediği mesajlar,yazılar yazacaktır yazıyı kimlerin göreceği diye bir seçeneğin olduğunu bilmiyor olabilir..yani neden hemherşey olabişlir hemde hiçbirşey olmayabilir..herşeye alınmadan ya sorun yada bu durumun keyfini çıkarın..

Tam da dün yaşadığım bir olay üzerine bu konuyu gördüm ve şaşırdım. Evet bazılarının hayatı olmuş bu facebook. Yüz yüze baktıkları insanlarla bile facebook üzerinden tartışıp sonra oradan silerek tepki gösterenler var.

Kolayca ekleniyorsa, kolayca da silinir, bu kadar basit. Duygularını, tepkilerini yüz yüze değil de, bir tuş aracılığıyla veren insan, zaten hayatınıza hiç girmemiştir ki, çıkmış olsun. Sanal dünya illüzyonları işte. Bir varlar bir yoklar.:111:

Arkadaş listesindeki o yüzlerce isim gerçekten hayatımızda mı ki?
Valla bu face ilişkisini ciddiye alan arkadaşlığı ciddiye almamıştır zaten.

aynen öyle,varsın 300-400 arkadaşın olsun hiçbiriyle gerçekten arkadaş olmadıktan sonra ne önemi var.eskiden takılırdım faceye ama şimdi bana komik geliyor.eklemek,dürtmek,silmek,engellemek falan :9:..çocukça yapılan davranışlar bunlar,eğer birini hayatınızdan çıkarmak istiyorsanız gerçek hayatnızda yapın bence.

Eğer sadece listenizde bulunmaksa hayatınızdaki varlığı evet çıkarıyorsunuz.Gerçekten görüştüğünüz bir insansa da artık istenmediğini gösteriyorsunuz.

Ya birde ileti paylaşiyorlar, üstünede Paylasmayan bizden degildir, Allah rizasi icin paylasin,
Paylasmayan vatan haini, yürekli olan paylasir vs. vs.

Sinir oluyorum o zamanda.
Milletin hayatı facebook olmuş.

Ha birde yemek hazirlayip fotosunu paylasiyorlar yada şu an Beş cayi keyfi yapiyorum yaziyorlarya, sanirsin
Queen Elisabeth. :37:

Cok sacma ve komik bana göre.

benim hayatımdan çıkardıklarım duruyo hala facebookta...
yani aklıma gelse arada faceye bakmak belki bende silerim ama ne bilim çok sıkıcı be..

normal hayatta sürekli görüştüğünüz bir insan aranızda bir şey yaşanmadan dahi 2 dedikoduyla sizi facesinden siliyorsa
görüşmek istemiyor demektir sizle ilgili hiçbir şey görmek istemiyor demektir bence

Ya birde ileti paylaşiyorlar, üstünede Paylasmayan bizden degildir, Allah rizasi icin paylasin,
Paylasmayan vatan haini, yürekli olan paylasir vs. vs.

Sinir oluyorum o zamanda.
Milletin hayatı facebook olmuş.

Ha birde yemek hazirlayip fotosunu paylasiyorlar yada şu an Beş cayi keyfi yapiyorum yaziyorlarya, sanirsin
Queen Elisabeth. :37:

Cok sacma ve komik bana göre.
oo neleri var saçını boyayıp resmini çekip koyanlar sürdüğü ojeyi ekleyenler
yeptığı yemeği gittiği yeri
çocuğuna aldığı ıvırzıvırı özellikle yurtdışından getirttğini belirterek ekleyenler:ssz::ssz:
ve en son yaşadığım bütün facesindeki arkadaşlarını bir resme etiketleyerek hamile oldğunu duyurmasıı :37::37::37::37::37::37::37:

bu facebook olayı gercekten benim canımı cok sıkıo artık.. günlük hayatta slm vermeyen insanlar orda bizimle kanka oluyorlar bu nasıl insanlık tipidir gercekten merak ediyorum..
ve de ordan sizi sildi die hayatından sildi die bi anlam yüklemez..
günümüzde artık wcye giden 5dk sonra cıkıp yazıcam die haber bile verir oldu...
iyi bide naptıgını söle ıyyy:)
artık bu facebooku yerinde kullanmayan insanlar yüzünden sosyal paylaşım siteleri cok sıkıcı bir hal aldı..
allah sonumuzu hayretsin..

Back
X