• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook

heee bu aralar ..nerde oldugunu atmak modaaa..sinirrr oluyorum yaaa..memlekete gidiyorlarr gidene kadar geçtigi butun ileride bildiriyorlarr...ne mallar vaar yahu :

Birde saçma sapan iletilere gereksizzz yorumlaşmalarrr .ıyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aynen ya bir arkadasım var sanırım onu tarif ediyorsun:27:

bende öyle iyi tarafları da var..
Cevrende ne dümenler döndüğünü bile hemen anlayabiliyorsun :27:

evet...
hatta bazen fark ettim de
etrafımda ne kro arkadaslarım varmıs yaaa ..kuzim de buna dahil:27::27:hatta bir gün yüzüne dedim ki, nerden buluyorsun bu tarz sarkıları anlayamıyorum..:23::23:

evet...
hatta bazen fark ettim de
etrafımda ne kro arkadaslarım varmıs yaaa ..kuzim de buna dahil:27::27:hatta bir gün yüzüne dedim ki, nerden buluyorsun bu tarz sarkıları anlayamıyorum..:23::23:

aynen tatlım birde dikkat cekmek ve ilgi görmek için halsizim,mutsuzum,hastayım vs yazanlara sinir oluyorummmm

Benide kayinvalidem silmisti faceden, bir gün gectikten sonra baktim görümcemde silmis.. Bu olay kişin olmustu, dünde haluk leventle beraber cektirdigimiz bi foto vardi benle esimin, kvalidem hemen "ayy bu resmi gönder bana facebook'a koyayim" dedi, duymamazliktan geldim :)

Benide kayinvalidem silmisti faceden, bir gün gectikten sonra baktim görümcemde silmis.. Bu olay kişin olmustu, dünde haluk leventle beraber cektirdigimiz bi foto vardi benle esimin, kvalidem hemen "ayy bu resmi gönder bana facebook'a koyayim" dedi, duymamazliktan geldim :)

inanamıyorum ya kayınvaliden niye siliyorki ay cok komik gelid acıkcası :27:
verseydin de koysaydı faceine havası olurdu :27:

kısa bir konuşma...

bir resimde yorumlaşmada geçen bazı konuşmalar ( arkadaşım) : tatlım, bir tanecık arkadaşım.çok mutsuzum
ben---neden cnm yıne noldu?
bayan x-hayattan bır zevk almıyorum, hatta geçen gün bodruma gıttım, sıkıntıdan patladım.
ben-----nıye cnm yalnızmıydın?
bayan x-yok balım ne yalnızlığı bütün sevdıklerım oradaydı.
ben----- ee sorun nedir?
bayan x--bılmıyorum sıkıldım hayattan galıba..

derken.....

ben msj kısmına geçip soruyorum
ben-----nbr kıss
bayan x-ne olsun balım çalışıyorum işteyim
ben----- ne var ne yok?
bayan x-- ne olsun aynı
ben-------hayırdır sevgılınle mi tartıstın?
bayan x-- yoo bır sorun yok, nıye öyle dedın ki?
ben------ kızım az önce yorumlarda menankolık takılan ben mıydim? dünyan başına yıkılmış gibi konusuyordun da.
bayan x---ne alaka sana öyle gelmiş.balım yenı ıletıme yorum yapsana . ( bır de lafı alakasız yerlere getırmez mı)
ben--------hasta mısın kızım? ben ne dıyorum sen ne söyluyorsun..

bu ne kiiii allam alllaamm yaaaaa..atsan atamazsın , satsan satamazsın..

kısa bir konuşma...

bir resimde yorumlaşmada geçen bazı konuşmalar ( arkadaşım) : tatlım, bir tanecık arkadaşım.çok mutsuzum
ben---neden cnm yıne noldu?
bayan x-hayattan bır zevk almıyorum, hatta geçen gün bodruma gıttım, sıkıntıdan patladım.
ben-----nıye cnm yalnızmıydın?
bayan x-yok balım ne yalnızlığı bütün sevdıklerım oradaydı.
ben----- ee sorun nedir?
bayan x--bılmıyorum sıkıldım hayattan galıba..

derken.....

ben msj kısmına geçip soruyorum
ben-----nbr kıss
bayan x-ne olsun balım çalışıyorum işteyim
ben----- ne var ne yok?
bayan x-- ne olsun aynı
ben-------hayırdır sevgılınle mi tartıstın?
bayan x-- yoo bır sorun yok, nıye öyle dedın ki?
ben------ kızım az önce yorumlarda menankolık takılan ben mıydim? dünyan başına yıkılmış gibi konusuyordun da.
bayan x---ne alaka sana öyle gelmiş.balım yenı ıletıme yorum yapsana . ( bır de lafı alakasız yerlere getırmez mı)
ben--------hasta mısın kızım? ben ne dıyorum sen ne söyluyorsun..

bu ne kiiii allam alllaamm yaaaaa..atsan atamazsın , satsan satamazsın..

:27: :27: cok güldüm ya allahım sana geliyorum :27: herkes dikkat cekmek için melankolik takılıyor yeni moda :

ay hiç sorma.
Geçen hafta liseden arkadaşım evlendi. Ertesi gün abartmıyorum pazar evlendi pazartesi günü bütün fotoları ekledi. Onun akşamı gittikleri restorant, onun sabahı bodruma giderken geçtikleri yerleri yazmalar, resim yüklemeler. Ohaa artık ya dedim. Nan evlenen adamın internetle telefonla ne işi var :26:

hahahaha bazı insanlar sırf facebookta paylaşmak için hayatını yaşar oldu :9::9:

:27: :27: cok güldüm ya allahım sana geliyorum :27: herkes dikkat cekmek için melankolik takılıyor yeni moda :

sorma cnm yaaa..
bu arkadasımdan bır tane daha yok

sırf ıletılerıme yorum yapsana dıye, herkese toplu msj cekıyor
nerden anladım toplu msj oldugunu?? hemen söyleyeyım
ortak bır arkadasımız var, kız x kişi bana bu msjı attı
ne alaka anlayamadım dedı :27::27: ben de merak etme bana da aynı msjı attı dedım
demek ki toplu msj atıyor dedım..bende sana ne yazmıs dedım
böyle böyle yazmıs dedı...ben de dedım ki aaaa bana da aynısını yazmıs derken
o kanıya vardım..
dıger arkadasa da aynısını yapıyormus..msj atıyorum cvp alakasız seyler gelıyor dedı:51::51:bizde böyle kabullendık arkadası

sorma cnm yaaa..
bu arkadasımdan bır tane daha yok

sırf ıletılerıme yorum yapsana dıye, herkese toplu msj cekıyor
nerden anladım toplu msj oldugunu?? hemen söyleyeyım
ortak bır arkadasımız var, kız x kişi bana bu msjı attı
ne alaka anlayamadım dedı :27::27: ben de merak etme bana da aynı msjı attı dedım
demek ki toplu msj atıyor dedım..bende sana ne yazmıs dedım
böyle böyle yazmıs dedı...ben de dedım ki aaaa bana da aynısını yazmıs derken
o kanıya vardım..
dıger arkadasa da aynısını yapıyormus..msj atıyorum cvp alakasız seyler gelıyor dedı:51::51:bizde böyle kabullendık arkadası

allah size sabır versin cnm ...ve o arkadasından kimseye vermesin:27:
bu arada keşke sizde aynı msjı yazsaydınız:27:

hahahaha bazı insanlar sırf facebookta paylaşmak için hayatını yaşar oldu :9::9:

facebook sayesinde cogu seyi öğreniyorum arkadaslarımın yeni ilişkisi oldugunu ayrıldıklarını,eve eşya aldıklarını,tuvalete gittiklerini.
mutlu yada mutsuz olduklarını vs vs hemde bunları sohbet etmeden ögreniyorum :)

allah size sabır versin cnm ...ve o arkadasından kimseye vermesin:27:
bu arada keşke sizde aynı msjı yazsaydınız:27:

nedense yapamıyorum ben :27::27:

ama bir gün onlıne yakaladım ve sordum

dedım ki---- cnm sen rahatsız mısın acaba??
msj atıyorum cvp yok, soru soruyorum cvp yok .cvp verdiğin zamanlar ise garıp garıp yöntemlere baş vuruyorsun
senı çözmek için bir klavuz var mı? bilmek istiyorum..

bayan x-- balım ne alakası var üzülüyorum ama bak
kardesım pc yı bana vermıyor ( onlıne olmasada 7/24 ietilerını görüyorum)
olur mu öyle şey derken...balım yakında evlenıyorum ılıskı durumuma yorum yapsana:52::52::52:
ben daha çok sınırlendım ve cvp bıle vermedım en sonunda :37::37:

Son düzenleme:
Back
X