Facebook

Meelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
202
0
46
İzmir
Kızlar ya dert değilde faceyle ilgili bi sorunu paylaşıcam yardım ederseniz sevinirim. Face giriş yapınca telefon numaramı istiyo yazıyorum onay kodu yolluyacağız birazdan diyo ama yarım saati geçtir yollamadı. Girişte yapamıyorum bu yüzden. Bi arkadaşım bakmış profilimde gözükmüyomuş artık. Bunun nedeni nedir bilen varmı acaba ?

ay yapmasaydın keşke onu problem çıkartabiliyor işte
güya bende de giriş bildirimi var ama kafasına göre bazen geliyor bazen gelmiyor :50:
başlarda hep geliyordu ama belki de yenileme falan vardır biraz daha bekleyin bakalım :44:

Kızlar ya dert değilde faceyle ilgili bi sorunu paylaşıcam yardım ederseniz sevinirim. Face giriş yapınca telefon numaramı istiyo yazıyorum onay kodu yolluyacağız birazdan diyo ama yarım saati geçtir yollamadı. Girişte yapamıyorum bu yüzden. Bi arkadaşım bakmış profilimde gözükmüyomuş artık. Bunun nedeni nedir bilen varmı acaba ?

ne için numara yazılıyor??

ay yapmasaydın keşke onu problem çıkartabiliyor işte
güya bende de giriş bildirimi var ama kafasına göre bazen geliyor bazen gelmiyor :50:
başlarda hep geliyordu ama belki de yenileme falan vardır biraz daha bekleyin bakalım :44:[/QU

Face açılmıyo o yüzden yaptım ama bi türlü gelmedi kod ya

Bana haftalardır gelmedi.

Sonra nette araştırırken ögrendim.

Sim kartı çıkarıp başka bir telefona takın,
tekrar giriş yapıp onay kodu isteyin,
yine gelmezse sizi tel ile arayalımı tıklayın
16 ile başlayan bir numara ile arıyorlar.

Kodu girin...

Sonra da hesap ayarlarından tanmayan cihazlardan giriş yapıldıgında,
onay kodu isteyin kısmını iptal edin,
Bir daha da istemez...

Kodu girin...

Bir daha da istemez...

Çok teşekkürler sabah ilk işim dediklerini yapmak olucakk umarım düzelir yaa

hesabıma başka birisinin benimle aynı anda giriş yapmasından dolayı hesabım geçici olarak kilitlenmişti ve sonrasında anlattığınız durumu yaşadım. Bikaç gün bekledim ve hesabım kendiliğinden açıldı tekrar, sizinki de açılacaktır sabredin biraz

vallaha aynı şey geçen başıma geldi.kaç hafta oldu hala kod gonderecekler ne e postaya ne de tele göndermiyolar. Ben hesabı kurtaramadım bilmiyorum hesap çalma olayları da var birde virüs yolluyorlar ama bende çözemedim olayı hesabımı da kurtaramadım. Sen naptın canım hesabına girebildin mi bı daha

Kodu girin...

Bir daha da istemez...

ben bunları Yaptım olmadı. Net te face onay kodu hatasıyla ilgili ne varsa denedim olmadı :(

arkadaşınızın sizi facede görememe sebebi.zaman tüneline geçmişsinizdir.bu geçiş döneminde profil bir süre kapanıyor siz ayarlarını yaptıktan sonra şimdi yayınla sekmesini tıklayın herkes tarafından yine görünür olacaksınız.ayarları yapmazsanız 3-5 gün içinde yine görünür olursunuz.

hesabıma başka birisinin benimle aynı anda giriş yapmasından dolayı hesabım geçici olarak kilitlenmişti ve sonrasında anlattığınız durumu yaşadım. Bikaç gün bekledim ve hesabım kendiliğinden açıldı tekrar, sizinki de açılacaktır sabredin biraz

Bakalım inşallah düzelir onay kodu gelmedi bi türlü

vallaha aynı şey geçen başıma geldi.kaç hafta oldu hala kod gonderecekler ne e postaya ne de tele göndermiyolar. Ben hesabı kurtaramadım bilmiyorum hesap çalma olayları da var birde virüs yolluyorlar ama bende çözemedim olayı hesabımı da kurtaramadım. Sen naptın canım hesabına girebildin mi bı daha

Yok bende giremedim dün çok fazla onay kodu istedm gelmedi şimdide çok fazla istekde bulunduğum için yollamıyolar biraz beklemem lazımmış

arkadaşınızın sizi facede görememe sebebi.zaman tüneline geçmişsinizdir.bu geçiş döneminde profil bir süre kapanıyor siz ayarlarını yaptıktan sonra şimdi yayınla sekmesini tıklayın herkes tarafından yine görünür olacaksınız.ayarları yapmazsanız 3-5 gün içinde yine görünür olursunuz.

Faceye giremiyorum ki dediğinizi yapayım girişte onay kodu istiyo o da telefona gelmiyo bi türlü

Çok fazla onay kodu istediğimden dolayı şimdi deniyorum ama olmuyo daha sonra deneyin diyo dün 2den beri falan ne zaman düzelir bu ya

Back
X