• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
herkese merhaba .Benim facebook bağımlılığım vardı ama çok şükür bundan kurtuldum :) o kadar mutluyum ki sanki büyük bir olaya imza atmışım gibi hissediyorum kendimi . uzun bir süre girmedim ve artık girmiyorum hatta girmek bile istemiyorum :) facebookumu kapatalı kendimi daha bir iyi hissediyorum :) oradaki sanal kişiliklerden uzaklaşmak bana çok iyi geldi :)
facebookun hayatınızda olmaması , hayatınızın akışını nasıl etkiliyor , memnun musunuz ?
bence çağımızın büyük sorunlarından ve bağımlılıklarından biride sosyal medya :(
bu konuda araştırma yapıpta bir şeyler öğrenmek isteyenler için güzel tavsiyeler geleceğini düşünüyorum :) ben kurtuldum , kurtulmak isteyenlere de bir faydamız dokunsun :)

varlığı ya da yokluğu kişiye göre değişir diye düşünüyorum. benim mesela bir sene öncesine kadar yoktu. hiç de bir eksikliğini hissetmedim. ha, şimdi var, bir getirisi var mı benim için, yok.hatta bazen yorucu bile oluyor tüm o resimler iletiler vs. öyle zamanlarda kapatıyorum, kendimi dinliyorum bir süre. sonra yine açıyorum :) bir gün tümden kapatıcam.

varlığı ya da yokluğu kişiye göre değişir diye düşünüyorum. benim mesela bir sene öncesine kadar yoktu. hiç de bir eksikliğini hissetmedim. ha, şimdi var, bir getirisi var mı benim için, yok.hatta bazen yorucu bile oluyor tüm o resimler iletiler vs. öyle zamanlarda kapatıyorum, kendimi dinliyorum bir süre. sonra yine açıyorum :) bir gün tümden kapatıcam.

ne güzel , siz aşırıya kaçmadan kullanıyormuşsunuz facebooku :)

ben yıllardır kullanıyorum ama artık girmeye üşeniyorum :KK48: anasayfamda ice bucket challenge görmeye başladığımdan beri sıkıcı geliyor:KK69:

Kullanıyorum günlük girerim ben ama 5 dk ne olmus bitmiş kontrolü yapip cikarim :)

Kullanıyorum,yararlı da buluyorum.Twitter,facebook bu tip sosyal araçların iyi bir şekilde kullanımı gerçekten kişiye ve topluma çok faydalı.Ama aşırıya kaçılıyorsa orada bir sorun var demektir.
Zaten her gün girince bir heyecanı da olmuyor her gün aynısı o yüzden 2-3 günde bir girmek en iyisi bence :KK66:

Facebook kullanmıyorum,yakın arkadaşlarımın arkadaşları eski sevgililerimden oluşuyor,buyuzden bana face yasak..

ılla bi bağımlılığım olmalıydı,buyuzden bende kk bağımlısı oldum..

evim pis,cocugum aç,tencereler boş..

herkese merhaba .Benim facebook bağımlılığım vardı ama çok şükür bundan kurtuldum :) o kadar mutluyum ki sanki büyük bir olaya imza atmışım gibi hissediyorum kendimi . uzun bir süre girmedim ve artık girmiyorum hatta girmek bile istemiyorum :) facebookumu kapatalı kendimi daha bir iyi hissediyorum :) oradaki sanal kişiliklerden uzaklaşmak bana çok iyi geldi :)
facebookun hayatınızda olmaması , hayatınızın akışını nasıl etkiliyor , memnun musunuz ?
bence çağımızın büyük sorunlarından ve bağımlılıklarından biride sosyal medya :(
bu konuda araştırma yapıpta bir şeyler öğrenmek isteyenler için güzel tavsiyeler geleceğini düşünüyorum :) ben kurtuldum , kurtulmak isteyenlere de bir faydamız dokunsun :)
Facebook'un hayatımda olusu hayatimin akisi hiçbir sekilde engellemior. Orasi sadece aksamlari girip takildigim, guzel haberleri duyup,duyurduğum, bazi arkadaslarimla iletisim kurduğum bi yer. Hayatimin akışını nasil engelleyebilirki. Hersey bu kadar benm elimde ve insiyatifimdeyken. Sikilinca çıkış yap olsun bitsin...

bence çağımızın büyük sorunlarından ve bağımlılıklarından biride sosyal medya :KK43:

Sadece bugün açtığınız konu sayısına bakarak dikkat edin de facebook bağımlılığınızın yerini kadınlar kulübü bağımlılığı almasın. Her şeyin fazlası zarar.

bi dönem bendede vardı face bağimliliği sonradan zamanımın boşa gittiğini fark ettiğim an dondurdum uzun süre hiç girmedim ve çokta memnundum şimdilerde canım sklnca arkadaşlarımın.sevgilimin facesine bakıp çıkıyorum . tamamen bitsin face denen illet bence bisürü kişi onun yüzden mutsuz ve ayrılıklar yaşıyor .

bi dönem bendede vardı face bağimliliği sonradan zamanımın boşa gittiğini fark ettiğim an dondurdum uzun süre hiç girmedim ve çokta memnundum şimdilerde canım sklnca arkadaşlarımın.sevgilimin facesine bakıp çıkıyorum . tamamen bitsin face denen illet bence bisürü kişi onun yüzden mutsuz ve ayrılıklar yaşıyor .

bencede kullanma amacını saptıranlar için dediğiniz şeyler geçerli :) ama faydalı şeyler için de kullananlarda oluyormuş :)
ben hiç kendi lehime çeviremedim bu durumu ama çok şükür şimdi kurtuldum :)

Ben de epeydir girmiyorum kafam o kadar rahat ki .Hele siyasi paylaşımlar yapıldığında kapışmak filan insanı gereksiz yere yoruyor .Çünkü kimseyi değiştiremiyorsunuz kimse de bizi değiştiremiyor .Zaman kaybından başka bir şey değil

Facebook'un hayatımda olusu hayatimin akisi hiçbir sekilde engellemior. Orasi sadece aksamlari girip takildigim, guzel haberleri duyup,duyurduğum, bazi arkadaslarimla iletisim kurduğum bi yer. Hayatimin akışını nasil engelleyebilirki. Hersey bu kadar benm elimde ve insiyatifimdeyken. Sikilinca çıkış yap olsun bitsin...

benim hayatımın akışını baya bir etkilemişti ama çok şükür kurtuldum :)

Back
X