• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook

Kisiye bagli, ne amacla kullandiginiz önemli, facebook bagimliligi ne oluyor onuda anlamis degilim, kullanmasini bileceksiniz o zaman hayatinizi engellemez... Benim yillardir var bi zararida olmadi...:ssz:

Ben de epeydir girmiyorum kafam o kadar rahat ki .Hele siyasi paylaşımlar yapıldığında kapışmak filan insanı gereksiz yere yoruyor .Çünkü kimseyi değiştiremiyorsunuz kimse de bizi değiştiremiyor .Zaman kaybından başka bir şey değil

bencede :( bende bu siyasi olaylara çok sinir oluyorum . adamlar beğendiğin siyasi sayfalara bakarak bile seni yargılayabiliyorlar :( şahsen benim çevremde öyle biri var

bencede :KK43: bende bu siyasi olaylara çok sinir oluyorum . adamlar beğendiğin siyasi sayfalara bakarak bile seni yargılayabiliyorlar :KK43: şahsen benim çevremde öyle biri var
Ne bir tanesi kaç tane kaç tane .
Bir şey paylaşıyorsun hemen birileri atlıyor yok şöyle yok böyle .
Öküzün altında buzağı arayanlar var .
En güzeli kullanmamak

Kisiye bagli, ne amacla kullandiginiz önemli, facebook bagimliligi ne oluyor onuda anlamis degilim, kullanmasini bileceksiniz o zaman hayatinizi engellemez... Benim yillardir var bi zararida olmadi...:KK14:

facebook bağımlılığı benim gözümde : yedi yirmidört elinden telefonu düşürmeden facebookta olmak demek . şahsen ben facebookta hiçbir şey olmasa bile saatlerce orda durabiliyordum :( çok büyük bir zaman kaybıydı benim için resmen saçmalıkmış :( ama kurtuldum çok şükr

face nasıl kullandığımızla ilgili bir durum bence bu sanal durumu da kendimiz yaratıyoruz face arkadaşların tanıdıklaın olduğu uzak veya yakında olanlarla ilitişimizi sağlayan bir yer eger bunu daha sanala döküp tanımadığımız kişileri listeye eklersek gelen absürt mesajlara cevap verirsek heleki görüyorum bazi resimler var bu sanal ortamda avcı olarak yaşıyan insanların dikkatini çekip kendimize musallat ediyorsak bundan zamanla ya rahatsız oluruz yada hoşlanırız buda böyle devam eder ve asıl amacı aşılmış olur herşeyi özellikle nette neyi nasıl kullanacağımız da bize bağlı.

Fb bagimliligim eskiden vardi , 5 sene once kapattim kurtuldum. Simdi KK bagimliligim var En Büyük KK ama isim oldugunda girmiyorum. :cool:

Sık sık kullanıyordum ama artık yavaş yavaş elimi eteğimi çekiyorum sanırım..
Böylesi daha güzel, kafam rahat :27:

Ben de bazen donduruyorum. bikaç ay açmıyorum, sıkılıyorum. Bazen de çok iyi geliyor açıp resimlere paylaşımlara bakmak...

olsada olur olmasada.. kullanıyorum ama her daim foto resım paylasmıyorum. ölece gecıp bakıyorum . tatıle cıktıgımda pek bakmıyorum

Ben kapatali bi sene falan oluyo. Cok giriyodum, mesela ders calisirken bile 10 dakikaya bi giriyodum. Allaha sukur kurtuldum. Bide kapatmak icin bile 15 gun bekletiyolar geri girersen kapanmiyi, cok zorlanmistim girmemek icin :KK48:

Ben de kurtulsam keşke :)
Dışardayken aklıma bile gelmiyor ama, evdeyken sürekli kontrol ediyorum.
Bir giriyorum, bakıyorum inceliyorum, kapatıyorum. 2 dakika sürmüyor tekrar açıyorum.

Evde vakit geçirecek bir uğraş bulamıyorum diye oluyor hep bunlar.
Ama twittera daha çok bağımlıyım, o ayrı :)

Ben 20yasindayim. Lise dönemimde 2 kere facebook acip kapattim..neden mi ? İnsanların samimiyetsiz ligi..saygisizligi.. Gerçek olmayan bir ortam. Ve o zamandan beri kullanmiyorum. Herkes dalga geçiyor benimle ama ben kullanmiyorum.. Kafam rahat:)

Benim için facebook olsa da bir olmasa da. Sadece arkadaşlarımla konusmak ıcın kullanıyorum.Profil resmim bile 2 yıl öncesinin :KK48: pek umursamıyorum yani:KK14:

Back
X