• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook

Dogum tarihine 2000 yili yazarsan kapanir mesaj kutusu bir tek arkadaslarin ulasabilir sana !

Facebook kullanmayın kesin, temiz çözüm. Ben kapattım. Kapatınız kapattırınızz :)

profil foron falan çok dikkat çekiyordur bu tip dengezilerin mesaj atmasına sebebp verecek birşeyler paylaşmışsındır. paylaşımların herkese açık olabilir. vs. o zaman sapıklar herşeyi yapar. bu tip durumları sevmiyorsan profil ve kapak fotonu değiştir sadece arkadaşlarına yönelik paylaşım yap o zaman msj pat diye kesilir. benim bir arkadaş var her yere yazı yazar kendini teşhir eden fotoları facede sürekli yayınlar sonrada ayy biri bana asılmış ay biri bana takılıyor der durur. ee sen teşhir edersen malı bakan mıncıklayan çok olur.

aa burada arkadaşlar dışında mesaj nasıl kapatılıyor ayrıntılı biri anlatırsa iyi olur. ben bu özelliğin olmadıüını biliyorum o yüzden ben,m arkadaş isteklerim kapalı ama maalesef msj atma açık.

Facebookta diğer kutusundaki mesajlardan bu kadar rahatsız oluyorsanız işiniz zor.

Bunun için "ne yaptım acaba" diye düşünmenize gerek yok ki erkekler "nefes alsın yeter" derken...

Sadece satranç oyununda yendiniz diye bozulan, futboldan anladığınızı bir türlü kabullenemeyen adamlar.

Sırf içinde daha iyi hissediyorsunuz diye etek ve şık bir topuklu giydiğinizde pantolonun ağını düzelten ergen beyinliler.

Saçınıza, makyajınıza hoş bir şey söylendiğinde hasetle bakan kadınlar...

Reddedildiğinde fiziksel ruhsal şiddet uygulayan ağır vakalar...

Yani kadın olmak dışarıda kolay değil ki nette keyifli olsun.

Her yerde tacize maruz kalma ihtimali ve bunun için de kainat güzeli olmak gerekmiyor.

Erkekler aç çünkü ve en iyi besledikleri yer beyinlerinin cinsellikle ilgili bölümü...

Ve bu tablo karşısında en zararsızı görmezden gelinmesi en kolay kısım olan hesabınızın diğer kutusu ve bu bir sıkıntıysa tüm kadınların ortak sorunu maalesef...
:KK14:

ne kadar da güzelyazmışsınız
ya kesinlikle sayfalara yorum atınca diger kutusu mesajla doluyo benım bi yorum atıyorum aha şimdi gelir mesajlar dıye bakıyorum diger kutusuna abazalar hemen slm nasılsın falan diye başlıyo, : ) sayfalara felan yorum atmayınca sorun olmuyo yane, tek derdımız bu olsun :KK51:

bir yere yorum atmasam ble normal br arkadaşa yorum yapyrm diyelm mesaj atan oluyor

Benim kırk yılda bir geliyo direk kutusuna mesaj herhalde... o da nerden buluyolarsa swarmdan buluyolar adımdan soyadımdan. Faceden yazıyolar sonra acaba iş çıkarmı diye. Bi de koskocaman nişanlımla fotolarım var bi sürü şaka gibiler :))))

swarm da kullanmıyorum ve dudak dudağa foton ble olsa sevgiln yda eşinle yine atack zihniyette insalar var

Facebook malesef fazla rahatlasmaya basladi. Su anki haliyle bircok problem cikarabilecek bir yapida. Eskiden hickimsenin bize arkadaslik teklifi gonderememesini saglayabilirdik. Ya da istersek tanimadigimiz insanlardan hicbir sekilde mesaj almayabilirdik. Eger gizli kalmak istiyorsak, bizim ekledigimiz arkadaslarimiz disinda hickimse profilimizi dahi bulamazdi, goremezdi hicbir sekilde, birebir profil linkini yazsa da o sayfaya ulasamazdi. :KK14:

Su anki haliyle malesef facebook kullanici dostu degil. Gecmisimizde kalan, artik gormek istemedigimiz, bize ulasmasini istemedigimiz insanlardan kurtulamiyoruz. Bize mesaj atilmasini engelleyemiyoruz. "Diger klasoru" kadar sacma bir uygulama da yok zaten. Ha diger, ha ana klasor, mesaj her turlu geliyor, her turlu goruyorsun, isteyen her turlu mesaj atabiliyor. Yeni bir facebook acinca eskiden eski hesabinda ekli olan biri su an hicbir ortak arkadasin olmasa dahi "taniyor olabileceginiz kisiler" kisminda cikiyor. Ve yine sen de onlarin onerilerinde cikiyorsun ki hic arkadasin yokken dahi o kisi senin profilini bulup mesaj atabiliyor, gizlilik maksimumda olsa bile.

Facebookta "ozel hayat"iniz yok. Kontrol sizde degil. Begeniyorsaniz kalin, begenmiyorsaniz gidin diyorlar kisacasi :KK51:

aşrı halka açık oldu resmen

temel filtreleme ve mutlak filtreleme diye bişey var.mutlak filtrelemede demekki seninki.temel filtreleme yapınca arkadaşların ve tanıyor olabileceğin kişiler mesaj atabiliyor.diğer türlü herkes.eskisi gibi sadece arkadaşlarım ayarı yok maalesef

mutlakta zaten

Tatlım kapatılabiliyor. Benim koca kapatmıştı bitanecik karısına kimse mesaj atmasın diye :D Ne msj ne istek tertemiz facem yani. Biraz daha incele ayarları sen.

eskiden kapanıyordu işte

Dogum tarihine 2000 yili yazarsan kapanir mesaj kutusu bir tek arkadaslarin ulasabilir sana !

bilmiyordum bunu değiştireym hemen

Facebook kullanmayın kesin, temiz çözüm. Ben kapattım. Kapatınız kapattırınızz :)

üni hayatında gerekli oluyor işte face

profil foron falan çok dikkat çekiyordur bu tip dengezilerin mesaj atmasına sebebp verecek birşeyler paylaşmışsındır. paylaşımların herkese açık olabilir. vs. o zaman sapıklar herşeyi yapar. bu tip durumları sevmiyorsan profil ve kapak fotonu değiştir sadece arkadaşlarına yönelik paylaşım yap o zaman msj pat diye kesilir. benim bir arkadaş var her yere yazı yazar kendini teşhir eden fotoları facede sürekli yayınlar sonrada ayy biri bana asılmış ay biri bana takılıyor der durur. ee sen teşhir edersen malı bakan mıncıklayan çok olur.

büütn paylaşımlarım sadece arkdşlar resmlermde öle ve profl resmimde ble sadece yüzüm var yani dikkat çekeck brşey yok

aa burada arkadaşlar dışında mesaj nasıl kapatılıyor ayrıntılı biri anlatırsa iyi olur. ben bu özelliğin olmadıüını biliyorum o yüzden ben,m arkadaş isteklerim kapalı ama maalesef msj atma açık.

doğum tarihini 18 yaş altı yaparsan atamıyorlarmış br arkadaş yukarda yazmış

Profil fotonu dikkat çekici olmaktan uzak olan bi foto olarak ayarla.
Ben öyle kurtuldum hayran mesajlarından.
Face'den evlilik teklifleri?!? bile aldım, çok salak var çok..

Back
X