haa facesin o özelliği değişmiş miMerhaba hanımlar. Eşimle benim ayrı ayrı facelerimiz var. Şifresini ben biliyorum. Fakat o benim bildiğimi bilmiyor. Ara sıra girip, hareketler dökümünden kimleri arattığına bakıyorum. Az önce yine bakmak istedim. Fakat hareketler dökümü değişmiş herhalde, anlayamadım yani. Şöyle ki, hareketler dökümüne tıklayıp, sadece ben yazan kısmı işaretleyince yapılan aramalar çıkıyordu. Şimdi ise sadece ben seçeneği diye birşey yok. Yapılan aramalar görünmüyor. Beğeniler vs. hepsi var, yapılan isim aramaları yok. Teyid etmek için kendiminkinden de baktım. Yine aynı. Nasıl ulaşacağız şimdi yapılan aramalara. Bu değişikliği bilen vardır muhakkak siye size sormak istedim. Nasıl bulacağız şu sadece ben kısmını? Şimdiden teşekkürler....
Evet galiba güvenmiyorum . Ya da ne bileyim çok kıskanıyorum mu desem. Attığı her adımı bilmek istiyorum işte.Eşinize neden güvenmiyorsunuz?
Artik sevmiyorum yazmissin durumuna kocani mi sevmiyosunEvet galiba güvenmiyorum . Ya da ne bileyim çok kıskanıyorum mu desem. Attığı her adımı bilmek istiyorum işte.
Tekrar deneyeceğim şimdi. Teşekkürler.yukarda birini aratmak istediğin buton varya oraya tiklayinca baktıkların görünüyor yani son arama yaptıkların.. onun haricinde hareketler dokumundeki " ara " kısmı değişmedi.ben halâ görüyorum ordan.
Evet galiba güvenmiyorum . Ya da ne bileyim çok kıskanıyorum mu desem. Attığı her adımı bilmek istiyorum işte.
Hemen deniyorum. Teşekkürler.....Bende aynı şeyi yapıyorum
Etik olup olmaması umrumda değil, geçen gün aynı krize bende girmiştim.
O bölüme gelince sol tarafta beğenmeler vs yazıyor en altta ara butonu var ona tıkladığında aradıklarını görürsün.
Ben bunu bilmiyordumBu neyse de esinin 10 yil onceki eski sevgilisini facebooktan bulup kiz niye guzel kariyerli diye esine catmissin. Facebookla bagin enteresan
Bu kadincagiz durduk yere takinti uretmez diye eski konularina baktim da orda gordumBen bunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?