Facebook

love you

artık sevmiyorum
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
86
40
Merhaba hanımlar. Eşimle benim ayrı ayrı facelerimiz var. Şifresini ben biliyorum. Fakat o benim bildiğimi bilmiyor. Ara sıra girip, hareketler dökümünden kimleri arattığına bakıyorum. Az önce yine bakmak istedim. Fakat hareketler dökümü değişmiş herhalde, anlayamadım yani. Şöyle ki, hareketler dökümüne tıklayıp, sadece ben yazan kısmı işaretleyince yapılan aramalar çıkıyordu. Şimdi ise sadece ben seçeneği diye birşey yok. Yapılan aramalar görünmüyor. Beğeniler vs. hepsi var, yapılan isim aramaları yok. Teyid etmek için kendiminkinden de baktım. Yine aynı. Nasıl ulaşacağız şimdi yapılan aramalara. Bu değişikliği bilen vardır muhakkak diye size sormak istedim. Nasıl bulacağız şu sadece ben kısmını? Şimdiden teşekkürler....

yukarda birini aratmak istediğin buton varya oraya tiklayinca baktıkların görünüyor yani son arama yaptıkların.. onun haricinde hareketler dokumundeki " ara " kısmı değişmedi.ben halâ görüyorum ordan.

Merhaba hanımlar. Eşimle benim ayrı ayrı facelerimiz var. Şifresini ben biliyorum. Fakat o benim bildiğimi bilmiyor. Ara sıra girip, hareketler dökümünden kimleri arattığına bakıyorum. Az önce yine bakmak istedim. Fakat hareketler dökümü değişmiş herhalde, anlayamadım yani. Şöyle ki, hareketler dökümüne tıklayıp, sadece ben yazan kısmı işaretleyince yapılan aramalar çıkıyordu. Şimdi ise sadece ben seçeneği diye birşey yok. Yapılan aramalar görünmüyor. Beğeniler vs. hepsi var, yapılan isim aramaları yok. Teyid etmek için kendiminkinden de baktım. Yine aynı. Nasıl ulaşacağız şimdi yapılan aramalara. Bu değişikliği bilen vardır muhakkak siye size sormak istedim. Nasıl bulacağız şu sadece ben kısmını? Şimdiden teşekkürler....
haa facesin o özelliği değişmiş mi

gizlice iş çevirmen hoş değil

eşine güven sorununu neden yaşıyorsun?

benimki değişmemiş aynı, facebook yeni bi özellik getiriyosa belkide daha yeni değişcektir

yukarda birini aratmak istediğin buton varya oraya tiklayinca baktıkların görünüyor yani son arama yaptıkların.. onun haricinde hareketler dokumundeki " ara " kısmı değişmedi.ben halâ görüyorum ordan.
Tekrar deneyeceğim şimdi. Teşekkürler.

Bende aynı şeyi yapıyorum :KK59:

Etik olup olmaması umrumda değil, geçen gün aynı krize bende girmiştim.
O bölüme gelince sol tarafta beğenmeler vs yazıyor en altta ara butonu var ona tıkladığında aradıklarını görürsün.

Evet galiba güvenmiyorum . Ya da ne bileyim çok kıskanıyorum mu desem. Attığı her adımı bilmek istiyorum işte.

Bunun illa bir sebebi olmalı bu yaptığınız hoş değil.
O gizli gizli sizin facenize girip baksa ne düşünürsünüz?

Of... Güvenmiyorsanız neden evlisiniz, güvenmediğiniz adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz, nasıl birlikte olmaya devam edebiliyorsunuz? İyi ki erkek değilim, hemcinslerimden bana gına geliyor yani resmen. İnsanlara biraz özel alan bırakın, attığı her adımı bilmek nedir...

Bende aynı şeyi yapıyorum :KK59:

Etik olup olmaması umrumda değil, geçen gün aynı krize bende girmiştim.
O bölüme gelince sol tarafta beğenmeler vs yazıyor en altta ara butonu var ona tıkladığında aradıklarını görürsün.
Hemen deniyorum. Teşekkürler.....

Bu neyse de esinin 10 yil onceki eski sevgilisini facebooktan bulup kiz niye guzel kariyerli diye esine catmissin. Facebookla bagin enteresan

Bu tarz durumlar, sadece karşı tarafa güvenilmediğinde ortaya çıkmıyor ne yazık ki.
Özgüven problemi yaşandığında da, özgüvensizlik, genelde karşı tarafa patlar. Bi nevi kompleksvari sonuç oluşturur.
Kadınlar, çok güvendikleri kocalarına veya eşlerine örneğin geçici olarak kilo aldıkları dönemlerde güvenmezken, aynı durum erkeklerde spesifik konularda başarısız hissettiklerinde vuku bulabilir.

X