Facebook

sylvia_plath

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
757
1.112
Merhaba hanımlar, iyi bayramlar.

Dün gece facebook, diğer kutuma mesaj gelmiş; eşim adına açılmış bir hesap linki gönderilmiş, çok canım sıkıldı.
"Bu kişi sizin yakınıniz oluyor sanırım, ama sizde ekli değil, mutlaka bakın, ayakta uyumaya devam edin" yazılmış.

Bugün akşama doğru gördüm mesajı. Çok canım sıkıldı, eşimin hesabı bir yıldan beri yok, kullanmıyor. Eşimi aradım, polis kendisi, bugün memlekete dönmüştü. "Hesabını sifreni ver ben şubeye gidip inceleticem sakin inanma" dedi. çok canım sıkıldı akşamdan beri o kadar moralsizim ki. facebook kullanmayacagini, çapkınlık yapacaksa da kendi ismiyle hesap açıp yapacağını düşünmüyorum, kimse cesaret edemez buna. Neden , kim böyle bir igrenclik yapar anlamıyorum.
bu arada hem mesaj atan hesap, hem eşime ait olduğu iddia edilen hesap kapatılmış ulasilmiyor.

bence birinci sorun o mesajı size kimin attığı
ikinci sorun da kocanızın (eğer yaptıysa) neden böyle bir şey yaptığı olmalı

Büyük ihtimalle eşinizin adıyla açılan hesabı da size mesaj atan kişi açmıştır, yoksa ikisi aynı anda kapanmazdı. Bence peşini bırakmayın kim olduğunu öğrenin yakın biri bile olabilir.

Mesajı atan kişi uyduruk bir isim kullanmış , hesabını kapatmış. Güya eşim adına olan hesap da kapalı.
tabi ki fake hesaptan size mesaj yazacak, ama ben eğer eşime güveniyorsam o kişinin kim olduğu daha önemli olurdu benim için, eşinizi tanıyan biri yapmıştır sorgulayın derim, kim ve neden yapmış..

Aklima direk bir seneryo geldi
O hesapla esiniz bir hanimla konuşur, sonra ayrilinca anlasamayinca kadın baska hesapla size ulaşır
Ama ben felaket tellaliyim.:KK11:

benim de aklıma bu geldi ama direkt söylemek istemedim :)

eşiniz o kadınla konuşuyordu
artık görüşmek istemedi
kadın sinirlendi
eşinizin foyasını ortaya çıkarmak istedi

tabii ki bu kötü bir senaryo inşallah böyle bir durum yoktur

Aldatilmişsiniz galiba. Niye biri durup dururken böyle bir şey yapar ki?

Erkeklerin klasik hareketi Pazartesi günü büyük ihtimalle yan çizecek sen bana güvenmiyor musun diyecek.

benim bir tanıdık o da eski sevgilim gibi bir şey olurdu kendisi evli bir kadınla konuşuyordu kadın farklı hesap açmış ben kocasına göndermiştim bu eşinizin hesabı diye :)

Ben olsam işin peşini bırakmam. Mutlaka kim neden böyle birşey yapar onu bulmanız Lazım. Ben ateş olmayan yerden duman çıkmazcılardanım maalesef :KK43: bir de iyi ihtimal var sizi ve evliliğinizi çok kıskanan biri. Böyle bir yalan atabilir ortaya huzur bozmak için. Ama araştırın benim içim rahat etmeZdi asla öğrenmeden.

Eşine düşmanlık duyan biri olabilir.Bir erkekte olabilir.İllaki kadın diye düşünme.Belliki sizi birbirinize düşürmeye çalışmışlar.Eşin bir halt yiycek olsa baska isimle açar hesabı.Eşinle konuşunca halinden tavrından anlarsın zaten.

Eşini al karşına konuş bence. Ben savciliga gitmeye kararliyim o yuzden bilmem gereken bir sey varsa bana simdiden soyle diyebilirsin. Ben de aldatmis olabilecegini varsayanlardanim malesef. Umarim oyle bir sey degildir.

X