- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Aynen o mantikli ama direk tam anlamiyla ekleyip konusmadan once dis gorunus olarak nasıl biri diye bakmak istedim yoksa direk de sorabilirdimİlla bulcam diyosan de ki ya arkadaşımın nişanı var elbise alıcam da iki elbise arasında kaldım telefondayım buraya atamadım sinir oldum facendeki ismin ne bi atyım yardımcı ol karar veremedim dışardayım şu an ve bugün almam lazım de
Mantıklı bi şekilde bulamazsın böyle saçma bi şekilde bulursun bak
Yok hayir :) bir forumdan konusmustuk sonra baya konusmaya basladik kendisi sormadigi icin bana ben de bisey demek istemedim acikcasi.Ama yine de merak ettim acaba nasıl biri diyeMağazalarda çalışan birini mi keşfettiniz hehehe?
Sanaldan hele hiç güvenmeyin.İsmini bile yanlış söylemiş olabilir bence....Yok hayir :) bir forumdan konusmustuk sonra baya konusmaya basladik kendisi sormadigi icin bana ben de bisey demek istemedim acikcasi.Ama yine de merak ettim acaba nasıl biri diye
Aynen iste guvenemedigimden oyle seylere oyle sormak istemedim de belki be n bulsam sadece resmini görebilsem diyeSanaldan hele hiç güvenmeyin.İsmini bile yanlış söylemiş olabilir bence....
Kendi derdi bence face geçelim yok başka yere geçelim.Demediğine göre ya o da size güvenmiyor ya da kendi tekinsiz....Aynen iste guvenemedigimden oyle seylere oyle sormak istemedim de belki be n bulsam sadece resmini görebilsem diye
Ya bu forumda zaten kim yazsa direk oyle seyler yaziyodu hemen engelliyodum ya da cevap vermiyordum birtek bu yazmadi o sekilde birsey sürekli beni dinliyor anliyor o yuzden de merak ettimKendi derdi bence face geçelim yok başka yere geçelim.Demediğine göre ya o da size güvenmiyor ya da kendi tekinsiz....
ya normalde forumdakiler sürekli o tarz seyler yaziyodu cevap vermedim veya engelledim ama birtek o yazmadi beni dinliyor anliyor her gün yaziyor mesela ondan da merak ettim zaten benim yasadigim yere uzak bir yerde yasiyorKendi derdi bence face geçelim yok başka yere geçelim.Demediğine göre ya o da size güvenmiyor ya da kendi tekinsiz....
Anladım.Hayırlısı olsun kısmet tabiiYa bu forumda zaten kim yazsa direk oyle seyler yaziyodu hemen engelliyodum ya da cevap vermiyordum birtek bu yazmadi o sekilde birsey sürekli beni dinliyor anliyor o yuzden de merak ettim
ya normalde forumdakiler sürekli o tarz seyler yaziyodu cevap vermedim veya engelledim ama birtek o yazmadi beni dinliyor anliyor her gün yaziyor mesela ondan da merak ettim zaten benim yasadigim yere uzak bir yerde yasiyor
Hahaha aynen öyle bulamama ihtimalim cok yuksek neyse artik cok tesekkürler :)Anladım.Hayırlısı olsun kısmet tabii
Ya üniyi bitirmis ama bitirdigi ünide akademisyenlik yapacakmis, bana okudugu bölümü dedi girdim okulun sitesine mühendislik iste onun dedigi mühendislik bölümü yok yani ona da diyemedim yazdim googlea falan ama istedigim tam profil bulamadim ben yeni üye oldum o foruma o 2012 de üye olmus eski konulari da o sekilde ama okudugu okul dogru ama anlayamadim az önce hani üstü kapali bir sey sormak istiyorum dedim belli ederek ama sanirim o istemiyor istese ilk o sorardi o yuzden benim de bakmamin bir anlami yok belkiStalk emek isteyen bir iş maalesefÜniversitesini ve bölümünü biliyorsanız Facebook sayfalarına bakabilirsiniz. Giriş yılını biliyorsanız daha da iyi. Ayrıntılı arama bölümü vardı Facebook'un orada etiketlendiği yeri seçebiliyordunuz. Yaşadığı şehri ya da okulunun olduğu şehri seçebilirsiniz. Forumda takip ettikleri görülebiliyorsa arkadaş listesini araştırabilirsiniz. Şöyle samimi olduğu bir üye görüp onun üzerinden ilerleyebilirsiniz. Google'a isim, okul, şehir yazıp şansınızı deneyebilirsiniz. Yanına bölümünü de eklerseniz belki okulla ilgili dökümanlar çıkabilir.
Forumdakini adini ilk gün yazdim biri cikti hep o zannettim isimleri de aynı nick kullanmıslar ama gercek isimleri aynı ama sonra bilgi aldikca yasadiklari yerler ve okul celistiForumdaki üye adını da google'da aratın bir. Genelde insanlar aynı isimle birçok yere kaydoluyor. Ama o kişiyi bulsanız bile hiç tanımadığınız için o olduğunu anlamayabilirsiniz.
Yazdim birsürü kisi cikti ama tam profil bulamadim yarin bilgisayardan bakicam bu sekildeBen hep buluyorum, mesela google a atıyorum ismi; mert sigortacı izmir facebook filan yazıyorum en azından varsa bir sosyal medya hesabı cıkıyor.
Üniyi bitirmis ama bitirdigi ünide akademisyenlik yapacakmisOkudugu universitenin facebook forumlarinda ismini arayabilirsiniz bölümünü biliyorsan daha kolay bulabilirsin
Ya üniyi bitirmis ama bitirdigi ünide akademisyenlik yapacakmis, bana okudugu bölümü dedi girdim okulun sitesine mühendislik iste onun dedigi mühendislik bölümü yok yani ona da diyemedim yazdim googlea falan ama istedigim tam profil bulamadim ben yeni üye oldum o foruma o 2012 de üye olmus eski konulari da o sekilde ama okudugu okul dogru ama anlayamadim az önce hani üstü kapali bir sey sormak istiyorum dedim belli ederek ama sanirim o istemiyor istese ilk o sorardi o yuzden benim de bakmamin bir anlami yok belki
Aynen ya ben demem zaten kendi de demedi hic sadece merak ettim kim o kadar aynen haklisiniz oyleBelki okulu doğrudur da bölümü konusunda yalan söylüyordur. Bilemedim. Siz söylemeyin bence ekleyeyim mi filan gibi bir şey, kendisi teklif etsin öncelikli olarak. Bulmak zor oluyor tabi. Hangi forum bilmiyorum ama eski konularındaki detaylardan yola çıkabilirsiniz. Samanlıkta iğne aramak gibi bir şey bu.
Aynen benim kötüyüm hala ya iyi hissetmiyorum sizin nickiniz nedirKonuyla alakasiz ama panik atak forumunda da ayni nicknameli bir arkadas var ? Sizin olma olasiliginiz varmi? Varsa nasil hssediyosun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?