Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
facebooktan tanışmış ve sonrasında gerçekten tanıştınızsa artık ne yaşayacağınız size kalmış... klavye üzerinde faceden yazışarak aşk olmaz elbette, ama facebook ya da herhangi bir başka site tanışmanız için sadece bir araç, bir başlangıçsa olabilir bence...
cnm bende bii anlam verememiştim zaten yazdığına üstüme alınmamıştım yani kaydirigubbakcemile3 önemli değil şeker ne demek kaydirigubbakcemile3 ama olur diyosam olur işte opuyorumnanaktan
Biz face de tanisip evlendik:) ama sole bisey var ayni uni de ve ayni bolumdeymisiz face de bulduk birbirimizi .. Kismet bence ne olacagi belli olmuyor..
Biz face de tanisip evlendik:) ama sole bisey var ayni uni de ve ayni bolumdeymisiz face de bulduk birbirimizi .. Kismet bence ne olacagi belli olmuyor..
ayy bizde facede bulduk birbirimizi.lisede de aynı okuldaydık ama ben nefret ederdim ondan.sonra nasıl olduysa oldu.şimdi aynı üniversiteye geldik.çok mutluyum.Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah.olmayanlarada versin zemuszemus