Az önce kızım da aradı. Facebook'taki bu oyundan bahsetti ve kardeşinin oynamasına asla izin vermememi istedi.
Hep yazdım yine yazıyım
Çocukların sosyal ağ kullanmalarına karşıyım.
Bu haberde düşüncemde ne kadar haklı olduğumun göstergesi..
Herkesin kendi yaşam tarzı birşey diyememAynen facebooktan nefret ediyorum birde sorumsuz annelerden çocuğuyla ilgilenmeyen annelerden
Herkesin kendi yaşam tarzı birşey diyemem
Ama ben kızıma kullandırtmıyorum kendimde kullanmıyorum.
Bizde herşeyin çok afedersiniz b..nu çıkarmak ata sporu olduğu için asıl amacı unutuluyor..
Burada yazmaktan ben yoruldum ama çocuklarınıza facebook-instagram hesapları açmayın. Telefonlarını sürekli kontrol edin ve bilgisayarlarına girdikleri siteleri takip edebileceğiniz koruma önlemlerini yükleyin. Çocuklarınızın okul bilgilerini, günlük programını internette paylaşmayın.
Dünyanın geri kalanı için zerre önemi olmasa da pedofiller için altın madeni yaratıyorsunuz.
Paralı parasız zibilyon tane yazılım var, araştırın öğrenin, çocuğunuzu koruyun.,
İnternet yetişkinler için bile güvenli değil.
1 saat çocuğunuzu nereye gideceğini bilmeden sokağa salar mısınız? Peki bilgisayarın başına niye bırakıyorsunuz? İnanın internetin sokaktan hiçbir farkı yok.
Sokakta iyi teyzeler amcalar çocuğunuza göz kulak olur, bu bir ihtimal ama internette adım başı sexy küçük çocuklar diye saçma ve iğrenç sayfalara denk geliyorken çocuğunuzu asla gözetimsiz internet başında bırakmayın.
Onlar daha küçük, herkese güvenmeyi öğrenerek büyüyorlar, internette 10 yaşındayım diyen birinin 50 yaşında olabileceğini tahmin bile edemezler.
O ne ki bilmiyorum onu.Birde habbo diye bir sacmalik var onu da ihbar ettim ben.
O ne ki bilmiyorum onu.
Tey Allahım ya. Ne iğrenç iğrenç şeyler bunlar.Online oynanan bir oyun sevgili oluyosun,evlenip, cocuk yapiyosun falan. Sanal evcilik oyunu gibi bir sey...
Tey Allahım ya. Ne iğrenç iğrenç şeyler bunlar.
Ay yok ben çocuk falan yapamayacağım. İyice emin oldum.Oglumda buna sardi sokakta tehlikedeler diyorduk. Evde de internet basinda tehlikedeler. Kontrol manyagi oldum ciktim. Ne zor bu zamanda cocuk büyütmek.
Ay yok ben çocuk falan yapamayacağım. İyice emin oldum.
Böyle dusunmene sebep olmak istemem ama bende ikinciye cesaret edemedim baktim zorAma sen iyi ve bilincli bir anne olursun korkma bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?