Bir başkası bilgilerinizi kullanarak hesap açmış olabilir mi?
İkinci bir hesap nasıl olur ki başka?
Bir başkası bilgilerinizi kullanarak hesap açmış olabilir mi?
İkinci bir hesap nasıl olur ki başka?
gerçek kişi olmadığınıza dair şikayet edilmişsiniz..
Bu demek oluyor ki, bir düşmanım var :)
Ben de aynı şeyi düşündüm açıkçası. Ama bir arkadaşımdan giriyorum demiştim ya, ona da aynı uyarı gelmiş. Bakalım, umarım hesabım kapanmaz :/
Aynı durum bugün benim başıma geldi. Benim adıma olan, eşimin adına olan hepsini geçtim oğluma açtığım hesaba bile geldi. Sinir oldum bende işim için kullanıyorum birini çok önemli.
ben karşılaştım..çünkü iki hesap gerçekten var :))
tatlım bnmkide durup dururken kapatılmıştı halbuki uygunsuz hiçbişey yaptğm yoktu nette araştırdım benzer kişilere de olmş böyle şeyler standart bi şikayet yazısı var ingilizce onu yetkililere mail olarak atarsan geri açılıyo hesabın bi dene istersen cnm
Kızlar merhaba, aklıma takıldı ve üzüldüm açıkçası.
Olay Facebook ile ilgili.
Bir sürü fotoğraflarım var orada ve yazdığım yazıları da paylaşıyorum. Hiçbiri pc mde kayıtlı değildi. Kayıt ettim edebildiğim kadar
Sabah uyandım ve girdiğimle şöyle bir yazı ile karşılaştım: "Görünüşe göre Facebook'ta birden fazla hesabın bulunuyor. Facebook bağlantı kurduğun kişinin her zaman kim olduğunu bilmen için insanların gerçek kimliklerini kullandıkları bir topluluktur. Birden fazla hesaba sahip olmak Koşullarımıza aykırıdır ve tüm hesaplarının kapatılmasına neden olabilir. Lütfen bu hesabı kapatarak Facebook'u herkes için güvenli ve eğlenceli tutmamıza yardımcı ol."
Bu yazı ile karşılaşanlar var mı acaba? Ve sebebini bilenler ?
Ben karşılaştım bu yazıyla hemde bugün iş yerimde, hatta çok şaşırdım ne hesabı kaç hesabım varki. Acaba dedim iş yerinden ilk kez girdiğim içinmi oldu. Şöyle yaptım o yazan yazının yanında iptal yada geç gibi bir seçenek vardı şuan tam hatırlamıyorum ama onu seçtim ve açıldı. tekrar kapatıp açtım girdim ve şuan açık facem hiç bir sorunda yok.
Aynen, aynen canım. Ben de öyle yaptım. Şuanda hiçbir sorunum yok benimkinde de. Ama işte kapanır mı ? Acaba :S düşüncesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?