• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'taki evli adam ve eşi...

ben olsam kadına duyuramazdım heralde
o bişekilde öğrenir zaten
gizli sandığı pislikleri ortaya çıkar er yada geç
ben sebep olmak istemezdim

Resmiyette değil henüz ama
Aynı ev de değiliz..
Yediremedin ben, bana yapılanı
Gerçekten alımı bir insanız sanırım, resimler paylaşmayın facebook ta...bence kimse özelini nete taşımamalı zaten. Ortalık sapık dolu. Dadanıp takip altına alan bile olur. Ne gerek var.

Birde adam bu kadar aptal mı gerçekten? Facede eşi de ekli iken başka kadınlara yazabilecek kadar kuşkafa mı? Yani bu işleri sahte bir hesapla da yapabilirdi. Acaba başkası onun hesabından yazmış olabilir mi?

Adamı mı korkutmalı önce? Hiç utanmıyorsun, bu yazdıklarını aynen eşine gönderiyorum falan diye...

Gönderilse bir dert gönderilmese ayrı dert..
siz en iyisi engelleyin adamın size ulaşmasını.
Bizim toplumumuzda erkek haklı kadın haksız olur biliyorsunuz. Sizde tatsız bi aşamadaymıssınız zaten boşuna basınıza dert açılmasın. adamın karısı zaten er geç öğrenir

Gerçekten alımı bir insanız sanırım, resimler paylaşmayın facebook ta...bence kimse özelini nete taşımamalı zaten. Ortalık sapık dolu. Dadanıp takip altına alan bile olur. Ne gerek var.

Birde adam bu kadar aptal mı gerçekten? Facede eşi de ekli iken başka kadınlara yazabilecek kadar kuşkafa mı? Yani bu işleri sahte bir hesapla da yapabilirdi. Acaba başkası onun hesabından yazmış olabilir mi?

Adamı mı korkutmalı önce? Hiç utanmıyorsun, bu yazdıklarını aynen eşine gönderiyorum falan diye...
Evet aşırı dikkat çeken birisiyim.
Resimlerim açık değil herkese, arkadaşlara açık.

Gördüğü resim profil resmi ve kapak fotosu.

Bence sadece isim ortak gibi geldi bana, karısına yaranmak için. '' Bak işte senin adını da yazdım'' der gibi. çünkü kadının ayrı hesabı da var.

Ya da bu daha önce yakalattı ve karısı ortak hesap istedi.
Ne bileyim işte, insanın aklına her şey geliyor.

facebookta çok var böyle o...ç. ları aynı şekilde hergün biri yazıyor.. eşine göndermelisin. o pis sapık herifin ne b..k olduğunu görsün.. kesinlikle mesaj at eşine.. !!

Valla gönder diyeceğim ama öyle kadınlar var ki sen ayartmışsındır kocamı da filan bile diyebilir yani belli olmaz ama ben olsam gönderirdim yani:

Bence hiç bulaşma adamı engelle gitsin, adam beni ayarttı diye çamur atabilir, kadın kocasına inanıp seni suçlu ilan edebilir, tanımadığın etmediğin insanlar boş yere başın ağrır...

Fotoğraf paylaşırken de sadece arkadaşlarına yönelik paylaş...

Son düzenleme:
Back
X