• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

çok güldüğüm bir dialogu paylasmak ıstıyorum.

kadın : aşkım canım kocam ayyy ıyıkı varsın.....
koca: gozlerıne kurban senın balım.....
kadın: ayyy sımartıyorsun.....
koca: yirim seni yirrrr....
samımı bır dostları: yav arkadas, siz karı koca ayrı evlerdemi yasıyorsunuz?:D

olay 23.00-24.00 arası bır saatte yasanır ve ben artık gercekten sasırmıyorum:D

Son düzenleme:
arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

Karakolluk olup her turlu rezillikten sonra hala kociskom deyip duranlari taniyorum bu arada bu kocisko yeni cikti facebook dili

Ben uyuyamam öyle miyavvvvvv diye gelip yatağa girerse:100:..aslında bu biraz yetiştirilme olayı. Benim annem evcil hayvanlara çok kapalı biriydi. Elini sürmezdi kedi, köpek vs. dolayısıyla evde hiç böyle yakın temas olmadım. Biraz da ondan sanırım.

Yatağa girersemiiii:) yaatktan çıkmıyolar ki hiç :) benimkide annemden kaynaklı çocukluğumdan beri sokakta ne zaman tek kalmış yavru kedi köpek görse getirir :1: böyleside ayrı bi dert tabi :)

Bir tek bana mı tuhaf geliyor diyordum ki şükür normal benim gibi düşünenlerde varmış :27: o nedir yahu her yaptığını paylaşan binlerce fotoğraf koyan kocasını yerlere göklere sığdıramayan hatunlar bence bu abartı hareketler bazı sorunların habercisi kıskandırmaya çalışmak öz güven eksikliğinden başka bir şey değil gözümüze sokuyorlar da ne oluyor sadece gülünç :52:

çok güldüğüm bir dialogu paylasmak ıstıyorum.

kadın : aşkım canım kocam ayyy ıyıkı varsın.....
koca: gozlerıne kurban senın balım.....
kadın: ayyy sımartıyorsun.....
koca: yirim seni yirrrr....
samımı bır dostları: yav arkadas, siz karı koca ayrı evlerdemi yasıyorsunuz?:D

olay 23.00-24.00 arası bır tarıhte yasanır ve ben artık gercekten sasırmıyorum:D

Bu ne ya ay çok komik. :52::52::52:
Komedi senaryosu gibi..
Bunu yetişkin insanlar nasıl yapar aklım almıyor.

Gösteriş bir çoğu "bakın ben ne kadar mutluyum, ne güzel bir ailem var" mesajı arkadaşlara ve çevreye
eşiyle sorunları olduğunu bildiğim yakın bir arkadaşım sürekli eşinin fotoğrafının altına aşkım, yakışıklı kocam vs. gibi yorumlar yazar ya da birlikte fotoğraflarını koyar mutlu aile tablosu çizer sürekli
Aynı nedenlerden dolayı ben de kapattım facebook'u sıkıldım artık insanlar çok boş şeylerle ilgileniyorlar

geçen eşimin sayfasına bakıyoruz...arkadaşı evlenmiş...bi düğünden foto.. bi fotoğrafçının çektiği ....bikaçtane de öyle.çok sade ve güzeldi...başka arkadaşınkine baktık....100 küsür atmış..salona girerken ayağa kalkarken oturuken..anneye veda babaya vede abiye yengeye çoluğa çoğuğa halaya amacaya....hepsi tek tek...tmm kendi albümün olur evinde pc'de ama hurra hepsinide paylaşmak zorunda değilsinki

Şu yorumu gördüm de cevap vereyim dedim. Benim düğün fotolarım da 150 tane falan olsa gerek. Gelen akrabaların her biri başka şehirlerde. Herkese kendi fotosunu seçip atmak mı daha mantıklı topluca paylaşmak mı:30: Ben ailemden ve akrabalarımdan uzaktayım bir çok anımı facebook aracılığıyla paylaşıyorum. Misal en son kardeşim geldi ziyarete dayı, kuzen, teyze, baba, anne hepsi ayrı ayrı soruyor ora nasıldı bura nasıldı diye...100 küsür fotoğraf paylaştık yine görsünler diye:52:

Son düzenleme:
Sosyal medyasiz hayat cok daha guzel bence sen naparsan yap suyu cikiyo mutlaka Allah uzak tutsun sukur hic aklima bile gelmiyo :)

Şu yorumu gördüm de cevap vereyim dedim. Benim düğün fotolarım da 150 tane falan olsa gerek. Gelen akrabaların her biri başka şehirlerde. Herkese kendi fotosunu seçip atmak mı daha mantıklı topluca paylaşmak mı:30: Ben ailemden ve akrabalarımdan uzaktayım bir çok anımı facebook aracılığıyla paylaşıyorum. Misal en son kardeşim geldi ziyarete dayı, kuzen, teyze, baba, anne hepsi ayrı ayrı soruyor ora nasıldı bura nasıldı diye...100 küsür fotoğraf paylaştık yine görsünler diye:52:

işte atıyorum bende sizin arkadaşınızım banane hepsinden...paylaşım sadece akrabalarla olmuyorki...ben çizgiyi anlatamadım sanırım..

Hepsini geçtim ama ben daha dün bebeği altına yaparken birlikte resim çekip koymuş birini gördüm :52: çocuk orda s..... O resim çekme derdinde:52: hemde bu dediğim kişi gayet ünlü biri :53:

Hepsini geçtim ama ben daha dün bebeği altına yaparken birlikte resim çekip koymuş birini gördüm :52: çocuk orda s..... O resim çekme derdinde:52: hemde bu dediğim kişi gayet ünlü biri :53:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:kim kim kim ...........demetmi yoksa

Son düzenleme:
:31::31::31::31: 10senelik yakın dostum kardeşim dediğim insanla küsüz:27:
facesine arada bir bakıyorum(kardeşimde ekli), belli belirsiz bir yerde fotoğraf çekip " nilgün belgin sana çok güldük" gibi bir başlıkla fotoğraf paylaşması bana mutluluk ifadesi gibi gelmiyor :31::31:
fotoğraf koyduk anlamamış olabilirsiniz mekandan biz nilgün belgini izlemeye gittik demenin çaktırmadan olan halidir :31:

onun için face kullanmayı sevmiyorumm:ssz::ssz: mutluluklar elbet paylaşılır ama abartıya hiç gerek yok:27:

Paylaşım sitesinde paylaşım yapılıyor diye sinir oluyorsanız siz bu facebook olayını çok yanlış anlamışsınız.

arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

yorumlarda fazla üzerinize gelindi gibi... benim anladığım kadarıyla demek istediğiniz şu ben de bir ara iyice takıntı yapmıştım. bazen öyle zamanlarımız oluyo ki eşimle tartışıyoruz yada ilgisiz davranıyo face in ana sayfasını bi açıyorum adam evlilik yıldönümünde aldığı hediyenin poşetinden kapının girişinden yatak odasına serptiği güllere kadar çekip koymuş. ister istemez eşimden böyle şeyler görmeyince bi sinir oluyodum bu ne böyle diye olan var olmayan var:))
ama artık takmıyorum yani hayatları o fotolardan ibaret değil

işte atıyorum bende sizin arkadaşınızım banane hepsinden...paylaşım sadece akrabalarla olmuyorki...ben çizgiyi anlatamadım sanırım..
İyi de hepsine bakmak zorunda değilsiniz ki. Hani yediği yemeği içtiği suyu çekenden şikayet etmeyi anlarım da insanların özel anlarını paylaşmaktan şikayet etmeyi de anlamam.

Aslında sen anlattın da o başka yerinden tuttu. Tamam düğün özel bir gün diye kabul edelim.
Ama uzakta olan arkadaş eğer yediği bilmem neyin resmini dahi çekip özlem duyan annesine babasına göstermek adına paylaşıyorsa bu görüntü kirliği yapıyor. Ancak tabi kim ne yapar yapmaz kişiyi bağlar.

Back
X