• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

Bir de facebook aracılığıyla birilerine mesaj gönderen kişiler var, kaynanasına görümcesine onu kıskandığını düşünen çevresine, işte ben o kişilere çok üzülüyorum. Böyle afili sözlerle laf soktuklarını sanıyorlar akıllarınca ama herkese rezil oluyorlar haberleri yok :22:

Yediği yemeğin resmini koyup ucuna restaurant adını almak için kareden çalanlar..
Gittiği eğlence mekanının resimlemeden çıkmayanlar..
Sevgilisi, eşiyle kumrucukları oynayanlar..
Yemek yerken “ buyrun bekleriz” yazanlar.
Daha yataktan kalkmadan “uyku mağmuru “ yazanlar..
“pompiş, tontiş” vs isimli kedi, köpekleriyle sarıp sarmalaşanlar..
Bu resimleşmenin suyu çıktı yani o karelere bakarken ben gülüyorum. Lakin bana zararı olmadığı için kim ne yaparsa yapar.

Facebook un amacı sosyal paylaşım sitesi.. Başkalarının mutlulukları sizi neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. Belki bazıları abartı geliyor ama o insanin seçimi... Beğenmiyorsanız o kişiyi silersiniz olur biter...

arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

aynen size katılıyorum bende çok rahatsız oluyorum özellikle sürekli ve neredeyse her anını fotoğraflayan kişiler var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
konuyla ilgili fikrim hala aynı da aklıma şu geldi;kuzenim yeni evlendi eşini de alıp köye gitmiş dedemin mezarına uğramış.buraya kadar normal.faceyi bi açtım dedemin mezarının başında kuzenimin eşi dua ediyor,bunu fotoğraflamış paylaşmış..

şu güne kadar gördüğüm en garip paylaşımdı.

Yediği yemeğin resmini koyup ucuna restaurant adını almak için kareden çalanlar..
Bu resimleşmenin suyu çıktı yani o karelere bakarken ben gülüyorum. Lakin bana zararı olmadığı için kim ne yaparsa yapar.

Aaaa ne varmış kedili köpekli resimlerde :53: 5 tane kedim var beşinide aynı anda alıp resim çekemediğim için hepsiyle tek tek olan bütün resimlerimi yüklerim.. Benim listemdekiler napsın :ssz: Minooş kırpık bücüriko tarçın duman :52: hepside dünya güzeliii.

konu sahibinin anlattığı dozajın fazla olması arkadaşlar...yoksa kime ne içtiklerinden yediklerinden vs

Ama ama ama kedi resimlerinin suyu çıkmaz ki :(

konuyla ilgili fikrim hala aynı da aklıma şu geldi;kuzenim yeni evlendi eşini de alıp köye gitmiş dedemin mezarına uğramış.buraya kadar normal.faceyi bi açtım dedemin mezarının başında kuzenimin eşi dua ediyor,bunu fotoğraflamış paylaşmış..

şu güne kadar gördüğüm en garip paylaşımdı.

Ahahaha peki benşm teyzeme ne demeli. Ramazanda cami ziyaretine gittik o önde dua ediyo dussı bitti bende peygamberimizin ayak izi vardı galiba onun resmini çekiyodum kadraja teyzemde giriyo tabi. Bi baktım duası bitti ama ben resim çektik,e dua eder gbi açmış ellerini poz veriyo :1: tabikş hiç bi sosyal paylaşım sitesine koymadık o ayrı :1:

Aaaa ne varmış kedili köpekli resimlerde :53: 5 tane kedim var beşinide aynı anda alıp resim çekemediğim için hepsiyle tek tek olan bütün resimlerimi yüklerim.. Benim listemdekiler napsın :ssz: Minooş kırpık bücüriko tarçın duman :52: hepside dünya güzeliii.

Tabi kedi köpekli resimlerde bir şey yok. Ama gerçekten abartıp, artık vıcık vıcık edenler var.
Sabahın köründe saçı başı dağınıkken yataktan kalkmadan tontişini alıp resim çekip yüklemek benim tarzım değil. Dolayısıyla bana itici geliyor sürekli an be an tontişli, pompişli resimleri o insanın.

ben face'çok seviyorum.sevdiklerimin mutlu halleri beni de mutlu ediyor.herkes istediğini paylaşsın hiç rahatsız olmam.ben de çok resim paylaşırım.özellikle gün resimlerimizi.paylaşımlarımı bekleyen kişiler vardır,günü ertelesek sorarlar ne oldu resim eklemedin diye,bir de gizli takipçilerim var:1:

E dünyada dünya kadar insan var, kimi öyle kimi böyle... Birinde rahatsız olduğunuz bir detay varsa; kişinin kendisine bakması söyleniyor, ya kendisine kızıyormuş aslında kendisi de bu tarz bir şeyler sergiliyormuş(psikolojide yansıtma deniyor), yada kendi hayatındaki eksiklikten dolayı bu kızgınlığı yaşıyormuş.. Ben kimden -tabiri caizse- gıcık alsam, nedenini düşünüyorum, illaki bana dönen bir pay oluyor...

aynen size katılıyorum bende çok rahatsız oluyorum özellikle sürekli ve neredeyse her anını fotoğraflayan kişiler var, bende çok gıcık oluyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir de fotoğraf koyarken estetik diye bir kavramdan haberleri yok. Buğulu fotoğraflar, aynı kareden birden fazla fotoğraf, yan görünümlü fotoğraflar vs. Bir şey koyuyorsun bari güzel görünsün.

Maksat paylaşmak olsun :120:

:)açıkçası biz sevdiğimiz birşey olunca paylaşıyoruz eşimle beraber, ve o çok kızıyordu koyma diye:))benim hoşuma gidiyordu , yalnız bazıları var gerçekten nispet yapmak için koyuyorlar...ve baksan olmuş 15 yıl evliliklerinde ikiside çökmüş yok kocam bana kahvaltı hazırladı:1::27:falan filan boşver

Mesela restauranta gidiyosun, bosver yemek resmi cekmei. Tadini cikar hayatin, yedigin nimetin.
Kocanla poz icin sarilma, hep oyle olun. Samimiyet kalmiyor ki boyle.
Bi piknikte millet fotograf derdine dusup tadini cikaramiyor o anin. :31:
O buyrun beklerizciler ayri bir olay zaten. Bizim bi komsu var namazinda niyazinda kadindir, yasi da var baya. Kadin gecenlerde lahmacun resimleri paylasmis buyrun bekleriz diye:1: o bile yaptiysa herkesten beklerim artik:27:

Son düzenleme:
çoğu insan işsizlikten paylaşımda. işi gücü yok gösteriş yapıyor. lafım meclisten dışarı :9::9::9:

:)açıkçası biz sevdiğimiz birşey olunca paylaşıyoruz eşimle beraber, ve o çok kızıyordu koyma diye:))benim hoşuma gidiyordu , yalnız bazıları var gerçekten nispet yapmak için koyuyorlar...ve baksan olmuş 15 yıl evliliklerinde ikiside çökmüş yok kocam bana kahvaltı hazırladı:1::27:falan filan boşver

25 yıllık evliyim hiç de çökük değilim:24:

arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

sen mi ben mi dersin
zaten face kullanmıyorum
herkes bir prenses peri sanıyor kendini
ayyy kraliyet aileleri hahahaha
hepsi mutlu süpriz dolu hayatlar
yatak odası paylaşımı yapmadıkları kalıyor :9:

Tabi kedi köpekli resimlerde bir şey yok. Ama gerçekten abartıp, artık vıcık vıcık edenler var.
Sabahın köründe saçı başı dağınıkken yataktan kalkmadan tontişini alıp resim çekip yüklemek benim tarzım değil. Dolayısıyla bana itici geliyor sürekli an be an tontişli, pompişli resimleri o insanın.

Amannn o abartanlar herşeyi abartıyolar zaten. Ben evin parkesini yeni yaptırdığı duvar kağdıgnı çekeni bile gördüm :ssz:

Back
X