• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa

toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten

tabiki hepsi gerçek değil.
hayat düz bir çizgi gibi ilerlemiyor, insanlar bazen mutlu bazen mutsuz oluyor haliyle. mutlu oldukça fotoğraf ekliyorlar. kötü anlarını kim neden koysun ki?

Eee bu kadar rahatsızsan kapat tabiii...
Elalemin hem fotoğraflarına bakıyorsun,yorumlarını okuyorsun hem de kızıyorsun,yalancılıkla itham ediyorsun.
Ekrana bakarken silah mı dayamışlardı alnına pardon?

Eee bu kadar rahatsızsan kapat tabiii...
Elalemin hem fotoğraflarına bakıyorsun,yorumlarını okuyorsun hem de kızıyorsun,yalancılıkla itham ediyorsun.
Ekrana bakarken silah mı dayamışlardı alnına pardon?

ben kimseyi yalancılıkla itham etmedim onu nerden çıkardınki her hallerini paylaşıyorlar ve cıvıtıyorlar onu söledim sadece

Adi ustunde facebook bir sosyal paylasim sitesi. Insanlar tabi ki mutlu anlarını koyacaklar. Ben de koyuyorum. Dogumgunu olsun ozel bir yere yemege gidildiginde veya tatile falan.. ama begen demeleri cok sacma tabi ki insan isterse begenir yani ben asla kimseye resmimi begenir misin demem bu cok ergence.. ama insanlarin fotograf koymasina sinirleniyorsaniz kapatin facei toptan cunku zaten amac paylasimda bulunmak.

Galaxy s4

ben kimseyi yalancılıkla itham etmedim onu nerden çıkardınki her hallerini paylaşıyorlar ve cıvıtıyorlar onu söledim sadece

Sahte mutluluk tablosu demişsin...
Yazdığını bir daha oku bence...

hey Allahım gene mi face konusu:1:
rahatsızsanız kapatın:34:

herşey sınırında güzel bence...ve evli olsun bekar olsun kimsenin hayatı dört dörtlük değil...kimi aşkla sınanır kimi eşle kimi parayla kimide sağlıkla .....

kavga ederken ki videolarınımı yüklesinler...
birbirine ters ters bakarkendi foto da olabilir...
insanlar sadece eşiyle olan değil kardeşiyle annesiyle arkadaşıyla olan güzel zamanlarınıda paylaşmak istiyolar sanırım...
o sitenin genel kullanılma amacı bu sonuçta...
"çok rahatsızsan bakma kardeşim" derler yakınana...

Pardonda kimin ne paylaştıgından size ne? Hoşunuza mı gitmedi silersiniz o kişiyi. Benim nişanlımda bana hediye alır çekip koyarım tabiki pahalı hediyeleri paylaşmam ama mesela kalp şeklinde balon almıştır çeker koyarım çünkü çok hoşuma gitmiş. Ama bu demek olmuyo ki kavga etmiyoruz hiç. Tabiki arada kavgalı oldugmuz mutsuz oldugmuz anlarda oluyo ama daha kavga ederken gelde bi kavga selfisi çekelim diyeni duymadım. Bide kavga gbi durumlar aile içinde özel kalması gereken şeylerdir ama mutluluk ise paylaşılmalıdır. Başkalarının mutlulugdan bu kadar rahatsız oluyosunuz hiç bi hesabınızı kapatmaya gerek yok direk o kişileri silin. Sizde rahat edin onlarda.

kavga ederken ki videolarınımı yüklesinler...
birbirine ters ters bakarkendi foto da olabilir...
insanlar sadece eşiyle olan değil kardeşiyle annesiyle arkadaşıyla olan güzel zamanlarınıda paylaşmak istiyolar sanırım...
o sitenin genel kullanılma amacı bu sonuçta...
"çok rahatsızsan bakma kardeşim" derler yakınana...

😂😂😂👏👏👏👏👏 alkışlarımı sunuyorum 👍

Amaaan gercekse de yalansa da fotografi koyan kisiyi ilgilendirir. Bakip bakip kiskaniyosaniz, ozeniyosaniz o kisiyi takip etmeyin.Paylastiklari gelmez sizin sayfaniza...

rahatsız oluyorsanız o kişileri silip engelleyin bu kadar basit.

kimse en mutsuz olduğu anı,hüngür hüngür ağladığı fotoları koyacak değil tabii ki mutlu anlar paylaşılır.belki gerçekte o kadar mutlu değiller ama sanal da öyle olmak istiyorlar bundan kime ne?size,bize ne zararı var?

Bu kadar dertliysen toptan kapat rahatla yani..
yer dönemim bir trendi var. maalesef böyle.
çok rahatsızsan kullanmayabilirsin, hayata bağlayan bir şey değil sonuçta.

Rahatsız oluyorsanız o kişileri silersiniz yada engellersiniz olur biter,kimse kavga ederken durun bir resim çekelimde İnternet'e yükleyelim diye düşünmez.

bende kullanmıyorum,ne paylaşılıyor ondanda bir haberim.
burdan okuyunca öğreniyorum.
bencede rahatsızsanız kapatın :34:

Aile dostumuz olan bi aile var.
5-6 yıllık evliler. Bayan kamu personeli, eşinden daha iyi bi konumda. Çokta sosyal, çevresindeki herkes çok sever. Öyle güleryüzlü,sevecen, iyi niyetli birini nadir tanımışımdır ömrümde.
Eşi daha otoriter. Mesafeli, az konuşur, az güler,çabuk sinirlenir. Ama yapısı gereği. Bi de kızları var dünya güzeli, Allah bağışlasın.
Kadıncağız eşiyle aynı ortama girdiğinde daha çekingen olur, sus pus durur. Çünkü meğer eşinden en ufak durumda şiddet görüp dayak yiyormuş. Bi gün bize geldiklerinde kızına mama hazırlama sebebiyle mutfakta annemle konuşurlarken şahit oldum. O gözyaşlarını içine akıtıyomuş meğer yıllardır.
Ve istese tabiki ayrılabilir, konumu, kazandığı para herşeyi dört dörtlük maşallah. Ama seviyorum, kızımın da babasının varlığına ihtiyacı var. Değişecek kocam, çabalıyor diyor.
Ve görseniz face'teki hesaplarını, aşkları dillere destan, dünyanın en mutlu, en huzurlu ailesi sanırsınız. Hep kadıncağızın fedakarlığıyla...
Duyduğuma göre değişmiş eşi gerçekten de, eskisi kadar fiziksel şiddet yokmuş aralarında. Ama herşeye rağmen kırılan o kalp, hafızalara kazınan şiddet dolu anlar nasıl unutulur, onu bilemem... Umarım hep mutlu olurlar, çünkü o ablamı çok severim ben, kalpten. Diyeceğim o ki, dışı seni içi beni yakar muhabbeti varya - hah işte o çok doğru. Faceteki her gülen yüzün ardında da illaki sorunlar sıkıntılar da yatıyo.
Ve bence o mutlu tabloların hepsi gerçek değil. Nasıl ki mecburen gülmek zorunda olduğumuz zamanlar oluyo, aynen öyleleri de var hayatlarımızda.

Ben de bu tarz paylasimlari itici bulanlardanim. Arada bir elbette ben de erkek arkadasimla fotografimi falan koyarim da allahim bi insan evde ictigi caya kadar neden "kocisimle cay keyfii kiskananlar catlasin" yorumu ile paylasir ve "evimizde" diye check in yapar ki ? Isin aci tarafi gercekten kiskanildigini dusunmesi. Ilk evlendiginde balli ceviz resmi koyup "enerjiye ihtiyacimiz var di mi kocis hihihi" yazmisti gerci cok sey beklememek lazim boylelerinden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mutlu fotgrafları gordukce yenı yerlerı gordukce mutlu oluyorum, fakat gecen hafta bır akrabamızın agzında solunum cıhazı gıbı bırsey, kolunda serum o sırada face fotograf yukleyıp, acı ıcınde hıssedıyor dıye de duygu belırtıp eklemesı cok tuhafıma gıtmıstı, herkes merakla yazıyor ne oldu ne bıttı vs 2 saat sonra cevap gelıyor: paniiiiiik yooooooook :D (bıseyler yazmıs astımla ılgılı), oksıyen ve serumla bılmemne verılıyordu, iyiyim yanı korkmayın:53::53:
işte buna şaşırdım ne yalan soyleyım

Back
X