- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
kem gözler mi denir ne
Herkes kem gözle bakarsa Allah muhafaza kurşuncu hocaların bayram etmesi lazım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kem gözler mi denir ne
10senelik yakın dostum kardeşim dediğim insanla küsüz
![]()
facesine arada bir bakıyorum(kardeşimde ekli), belli belirsiz bir yerde fotoğraf çekip " nilgün belgin sana çok güldük" gibi bir başlıkla fotoğraf paylaşması bana mutluluk ifadesi gibi gelmiyor
fotoğraf koyduk anlamamış olabilirsiniz mekandan biz nilgün belgini izlemeye gittik demenin çaktırmadan olan halidir
onun için face kullanmayı sevmiyorummmutluluklar elbet paylaşılır ama abartıya hiç gerek yok
![]()
Hayır daha değil abla, henüz nişanlıyım..![]()
face'i sevmiyorsun,küs olduğun arkadaşını kardeşinin face'inden takip ediyorsun,ilginç çok ilginç![]()
küslük farklı o kişiyi sevmemek farklı
merak ise çokkkkk daha farklı
Herkes kem gözle bakarsa Allah muhafaza kurşuncu hocaların bayram etmesi lazım.![]()
arkasında başka şey var diyorsun![]()
mutlu mu gerçek mi değil mi diye bakmak açık aramak bence pek iyi bir bakış açısı değil.
Bir de herkes demiş ki kapat rahatsız oluyorsan. Ben neden kapatacakmışım facebookumu, direk siliyorum teyzem de olsa yakın arkadaşım da olsa saçma paylaşımlar yapanı. Ama ne hikmetse hepsi de silmeme rağmen tekrar tekrar istek yolluyorlar arkadaşlık için. 350 kişiyi sildiğimden beri çok daha mutluyum ve paylaşımlarımda özgürüm. Rahatsız olanlara bunu tavsiye ederim, türk halkının gösteriş merakının kıskacından ancak böyle kurtulabiliyorsunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla senin dediğin şekilde bakıyorsa zaten açık arıyordur ki bulmaması kaçınılmaz.
Ama konulan kısır resmine bakınca nasıl bir açık aranır ki..
Ben zevkine bakıyorum. Komik geliyor çoğu zaman..
Bazıları da komplekslerini törpülüyor.. zararsız. Kaldı ki bu insanların dışarıda da böyle olduklarını biliyoruzdur.
Yoksa sosyal medya sarhoşluk veren bir yer değil insanlar kendini kaybetsin.
Valla bana hediyeleri çekip koymak çok görgüsüzce geliyor kusura bakmayın ama. Biz dalga geçiyoruz baya bu tip olaylarla. İnsanların bir mahremiyeti olur, sizler göstermek için yaşıyorsunuz. Hayatım boyunca bana hediye edilen bir şeyin fotosunu herhangi bir yere koymadım, kimse koyduramaz. Çok güzel, uğraşılmış, yada çok değerli(araba gibi) hediyeler aldım, kimse sormadan bilemez nedir nerden gelmiştir. Sürekli sevgili fotoğrafı paylaşmanın da normal olduğunu düşünmüyorum, birlikte güzel anlar tabi ki arada paylaşılır ama her anını çekip koyuyorsan orda bir durup düşünmek lazım, acaba birlikteyken o kadar yapacak işiniz konuşacak konunuz yok da o yüzden mi sadece fotoğraf çekip efektlerle süsleyip sitelere koyuyorsunuz?
Valla senin dediğin şekilde bakıyorsa zaten açık arıyordur ki bulmaması kaçınılmaz.
Ama konulan kısır resmine bakınca nasıl bir açık aranır ki..
Ben zevkine bakıyorum. Komik geliyor çoğu zaman..
Bazıları da komplekslerini törpülüyor.. zararsız. Kaldı ki bu insanların dışarıda da böyle olduklarını biliyoruzdur.
Yoksa sosyal medya sarhoşluk veren bir yer değil insanlar kendini kaybetsin.
Farkındaysan konu sahibi rahatsız oldugu için kapatmaktan bahsetmiş ona istinaden kapat denildi. Yoksa ister aç ister kapa istediğni sil bize ne
Size bir şey dediğimi hatırlamıyorum.