Facebooktaki tanimadigim numara..cok ilginc geldi

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar merhaba.. esimle ortak kullandigimiz bir tane facemiz var. Ben yaklasik iki haftadir annemin evindeyim. Kus gelmistim bilenler bilir. Daha da donmedim evime..
ortak kullandigimiz facemizde esimin telefon numarasi kayitliydi. Fatk dun farkli biseyle karsilastim. Esimin telefon numarasi kaldirilmis ve baska bi numara benim hic bilmedigim bi numara eklenmis onayla sil seklinde anasayfada duruyordu
Kayit olmamis onayla sil seklinde kalmis. Ama anlam veremedim ilk kez basima geliyor.
Numarayi aldim kaydettim whatsapa baktim ama resmini goremedim gizliden aradim kiz sesi . Ama esimin whatsabina webten giriyirum hic oyle bi numarayla yada herhangi bi kizla gorusmesi konusmasi yok.
Ne oldugunu nasil ogrenebilirim basina gelen,var mi ? Tesekkur ederim

Keşke kocanla bu derece aranız kötüyken, evi de terketmişken, birliktelik yaşamasaydın...

Hamileymişsin, üzüldüm adına.

Numaradan isim sorgulasana sonra o isim soyisimle faceden arama yap.yada numaradan arattır faceden.

face kilitlenince numara istiyor. o an yanında kim varsa onun numarasına şifre yollatmış olabilir.

Numarayı face de arama kısmına yazıp aratın belki o numarayla face kullanan birileri vardır ve çıkar

kiiiz nazarela bebek olmus 8 haftalik :) insallah bi ihanet cikmaz bunun altindan... gelip aramadilar mi seni?kaynanan donmedi mi daha.. kazik cakti.mubarek kari

Ya bu bende de oluyo. Benim facemde tel no kayitli degil. Zaman zaman bi numara cikiyo anasayfamda ve kaydet yaziyo ve farkli nolar sanirim face tel no kaydedelim diye sallamasyon bi no yaziyo

O numara olayını bende anlamıyorum benimde kayıtlıydı sonra silinmiş başka numara gösteriyordu kendi faceim kimsede girmiş olamaz üstelemedim facele alakalı bişey diye düşündüm

kiiiz nazarela bebek olmus 8 haftalik :) insallah bi ihanet cikmaz bunun altindan... gelip aramadilar mi seni?kaynanan donmedi mi daha.. kazik cakti.mubarek kari
Kaynanam dondu coktan . Esimle bikac,kez gorustum ama evime donmedim. Ihanet varsa da simdi ciksin ama hic,sanmam farkli bi olay bu sanki

Şifreyi çoğu kez yanlış girince tel no ister güvenlik kodu yollamak için eşinizde o an bir arkadaşının numarasını girmiş gelen kodu kullanmış olabilir bu genelde unutulan şifrelerde yada hesap hackleme de kullanılır

Şimdi ben sizin durumunuzu anlamadım. Şu an eşinizle küssünüz evi terk ettiniz ama bir yandan eşinizle görüşüyorsunuz. Hamilesiniz aldırıp aldırmama arasındaydınız. Abiniz görümcenizle evlenmek istiyordu evliliğim etkilenir mi diyordunuz.. şimdi tam olarak ne durumdasınız??

Hiç üzülmeyin. Benim profilinde de çıkıyor aynı şekilde bilmediğim numara. Ben acaba hesabım hacklenmeye mi çalışıldı diye düşünmüştüm. Bir sonuca varmadim. Şifremi benden başka kimse bilmez.
Eşinizinde durumu aynidir.

Gorumce olayi tamamen bitti. Daha,dogrusu hic istmee falan olmadan abim vazgecti. Bebegimi aldirmayi dusunmuyorum dogurucam onu. Esimle hala konusmuyoruz arada msj atiyo bikac,kez konustuk ama surdurmeyi dusunmuyorum. Bosanma davasini acmasini bekliyorum

Tesekkur ederim canim benim icimi rahatlattin

bende de geçen gün başka numara çıktı ki iki hesabım var ve bu yüzden umursamadım face kafasına göre numara atıyor

Aynı şey benim hesabımda da oldu. Ben tek kullanıyorum başka kimse şifremi bilmez. Ama her seferinde numaranızı kaydedin diye bir numara geliyor. Bende acaba biri mi giriyor düşüncesiyle kaydettim numarayi. Numara birine ait ama kesinlikle tanımıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…