Kizlar ben face actim baska bi adresle ve isimle.telden girildiginde konum bilgisi falan cikiyor kimisinden ama ben pc'den yaptim hesabi herseyinide 'sadece ben' olarak ayarladim.kim oldugum nerden yazdigim falan anlasilmasin istiyorum baska yapmam gereken bisey var mi?? Ben oldugum anlasilmasin yardimci olur musunuz???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sahte hesap acilma nedeni bayanlar icin eski sevgili erkekler icin kiz tavlamadir yaa..benimkide eski sevgili sorunsali iste..ama anlasilirsam diye bisey yapamiyorum.hesabi actigimla kaldim ;(
Kizlar ben face actim baska bi adresle ve isimle.telden girildiginde konum bilgisi falan cikiyor kimisinden ama ben pc'den yaptim hesabi herseyinide 'sadece ben' olarak ayarladim.kim oldugum nerden yazdigim falan anlasilmasin istiyorum baska yapmam gereken bisey var mi?? Ben oldugum anlasilmasin yardimci olur musunuz???
Pc den birseyler paylasinca yazmazda telden bir yazi veya resim paylasinca zaman tuneline atiyorum ankara yakinlarindan paylasildi diye altta silik bir yaziyla yaziyor orda.
O nasil gider bilmiyorum sanirim facenin ozelligi oyle.