• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'tan anlayanlar bi bakin lutfen

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Kizlar ben face actim baska bi adresle ve isimle.telden girildiginde konum bilgisi falan cikiyor kimisinden ama ben pc'den yaptim hesabi herseyinide 'sadece ben' olarak ayarladim.kim oldugum nerden yazdigim falan anlasilmasin istiyorum baska yapmam gereken bisey var mi?? Ben oldugum anlasilmasin yardimci olur musunuz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

telden yazdıysan nerden yazdığın anlaşılır bence, neden böyle bişey yaptın ki, vardır bir bildiğin diyelim, gerçek hesabınla arkadaş olma derim

Sahte hesap acilma nedeni bayanlar icin eski sevgili erkekler icin kiz tavlamadir yaa..benimkide eski sevgili sorunsali iste..ama anlasilirsam diye bisey yapamiyorum.hesabi actigimla kaldim ;(

Kizlar ben face actim baska bi adresle ve isimle.telden girildiginde konum bilgisi falan cikiyor kimisinden ama ben pc'den yaptim hesabi herseyinide 'sadece ben' olarak ayarladim.kim oldugum nerden yazdigim falan anlasilmasin istiyorum baska yapmam gereken bisey var mi?? Ben oldugum anlasilmasin yardimci olur musunuz???

Seçenekler kısmı yada ayarlar kısmından konum bilgisi açık yada kapalı diye kutucuk var mı yok mu var ise oradan konum bilgisini kapatmayı dene.

Seçenekler kısmı yada ayarlar kısmından konum bilgisi açık yada kapalı diye kutucuk var mı yok mu var ise oradan konum bilgisini kapatmayı dene.

Telden girmiyorum sanirim o zaman konum cikiyor.ama eminde degilim.baktim dediginizede, bulamadim.kendime msj attim,pcden baktim ama yine.arkadaslarimdan gelende konum gozukuyo ama benim sahte hesapta gozukmuyor.becerebilmis miyim simdi???

Pc den birseyler paylasinca yazmazda telden bir yazi veya resim paylasinca zaman tuneline atiyorum ankara yakinlarindan paylasildi diye altta silik bir yaziyla yaziyor orda.
O nasil gider bilmiyorum sanirim facenin ozelligi oyle.

Son düzenleme:
Back
X