bu yoruma gülümsenir :)
konu sahibi dert etme kendine. kötü bişey yok burda.
biz de hemen hemen benzerini ama tam tersini yaşadk. anlataym da gül biraz
eşim, ben ve kuzenim geziyorduk.
eşim birden bana doğru eğilerek "şurdaki kızı görüyor musun, o benim eski sevgilim" dedi. ben kendimden beklenmedik bir rahatlıkla "hangisi, beyazlı olan mı?" dedim. evet dedi. :) hmm dedim. "hani şu tokat da okuyan var ya, o işte" dedi.
eşimle flört ederken bilgisayarında eski sevgilisi ile olan bir fotoğraf görmüştm. arada kalmş. bir şey diyecek halim yok. işte adı vs söylemişti. sonra silmiştik.
+ezgi mi yani
-evet
+ olamaz
-şu koskoca şehirde yuh diyorum nasıl olur bu
+o ezgi değil
- benim eski sevgilimi benden iyi mi bilcen :) +e fotoğrafta kıvırcıktı, işte şurasında şöyleydi
-maşallah ne kadr incelemişsin öyle fotoğrafı :))
. Bu sefer eşim bana sarılmaya, öpmeye başladı. :) hayatta yapmaz dışarda bu hareketleri. hadi gidelim falan dedi. niye ki dedim :) ya ne bileyim bişe olur belki dedi. yok canııımm en fazla saçını yolar eline veririm dedim :)) ciddi söylüyorum sandı. daha neler aşkım yaa diyip alyansımı gösterdim. olan olmş geçen geçmiş banane dedim.
benim ki biraz dalgacı alaycıdır. ya o muydu değil miydi emin değilim vs demeye başladı. yine kandırdın dimi dedim. aşkım yok valla çok benziyodu dedi. öyle elimi bırakmadan yavaş yavaş uzaklaştık oradan
kendimden beklenmeyen rahat tepki verdim ama sonra düşündüm olması gerekenn bu. şimdi düşündüm de eşim ne hissetti acaba :)
tabi ki bu soruyu ona sorup anılarını depreştirmemmm
💑💓