Eski sevgili

Evet esim 4 kere aldatti en sonuncusunu dugunun sabahinda ogrenmistm o gunden beri daha tam toparlanamadim hala aklimda izmir ve meryem isimleri duyulunca acaba diye bakiyorm ama sonuc olark esimi cok seviyorm ve bu olaydan sanki ona yanlis yapmisim gibi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten çok üzüldüm... Affetmeyi seçmişsin, bir şey demek bana düşmez. Ama sen bunca sana yapılana rağmen, sadece oturup ağladın diye eşine karşı vicdan azabı çekiyorsan, demek ki hakikaten çok seviyorsun eşini, inşallah o da senin temiz sevginin, affediciliğinin kıymetini bilir, akıllanır bir daha da seni üzecek hiçbir şey yapmaz.

Esim beni aldatsa ben de eski sevgilimi gorsem aglarim. Bunla mi evlendim diye. Sen bir de vicdan azabi duyuyorsun.

Esim beni aldatsa ben de eski sevgilimi gorsem aglarim. Bunla mi evlendim diye. Sen bir de vicdan azabi duyuyorsun.

bu yoruma gülümsenir :)

konu sahibi dert etme kendine. kötü bişey yok burda.

biz de hemen hemen benzerini ama tam tersini yaşadk. anlataym da gül biraz ;)

eşim, ben ve kuzenim geziyorduk.
eşim birden bana doğru eğilerek "şurdaki kızı görüyor musun, o benim eski sevgilim" dedi. ben kendimden beklenmedik bir rahatlıkla "hangisi, beyazlı olan mı?" dedim. evet dedi. :) hmm dedim. "hani şu tokat da okuyan var ya, o işte" dedi.

eşimle flört ederken bilgisayarında eski sevgilisi ile olan bir fotoğraf görmüştm. arada kalmş. bir şey diyecek halim yok. işte adı vs söylemişti. sonra silmiştik.

+ezgi mi yani
-evet
+ olamaz
-şu koskoca şehirde yuh diyorum nasıl olur bu
+o ezgi değil
- benim eski sevgilimi benden iyi mi bilcen :) +e fotoğrafta kıvırcıktı, işte şurasında şöyleydi
-maşallah ne kadr incelemişsin öyle fotoğrafı :))

. Bu sefer eşim bana sarılmaya, öpmeye başladı. :) hayatta yapmaz dışarda bu hareketleri. hadi gidelim falan dedi. niye ki dedim :) ya ne bileyim bişe olur belki dedi. yok canııımm en fazla saçını yolar eline veririm dedim :)) ciddi söylüyorum sandı. daha neler aşkım yaa diyip alyansımı gösterdim. olan olmş geçen geçmiş banane dedim.

benim ki biraz dalgacı alaycıdır. ya o muydu değil miydi emin değilim vs demeye başladı. yine kandırdın dimi dedim. aşkım yok valla çok benziyodu dedi. öyle elimi bırakmadan yavaş yavaş uzaklaştık oradan ;)

kendimden beklenmeyen rahat tepki verdim ama sonra düşündüm olması gerekenn bu. şimdi düşündüm de eşim ne hissetti acaba :)

tabi ki bu soruyu ona sorup anılarını depreştirmemmm

💑💓

Son düzenleme:
bu yoruma gülümsenir :)

konu sahibi dert etme kendine. kötü bişey yok burda.

biz de hemen hemen benzerini ama tam tersini yaşadk. anlataym da gül biraz ;)

eşim, ben ve kuzenim geziyorduk.
eşim birden bana doğru eğilerek "şurdaki kızı görüyor musun, o benim eski sevgilim" dedi. ben kendimden beklenmedik bir rahatlıkla "hangisi, beyazlı olan mı?" dedim. evet dedi. :) hmm dedim. "hani şu tokat da okuyan var ya, o işte" dedi.

eşimle flört ederken bilgisayarında eski sevgilisi ile olan bir fotoğraf görmüştm. arada kalmş. bir şey diyecek halim yok. işte adı vs söylemişti. sonra silmiştik.

+ezgi mi yani
-evet
+ olamaz
-şu koskoca şehirde yuh diyorum nasıl olur bu
+o ezgi değil
- benim eski sevgilimi benden iyi mi bilcen :) +e fotoğrafta kıvırcıktı, işte şurasında şöyleydi
-maşallah ne kadr incelemişsin öyle fotoğrafı :))

. Bu sefer eşim bana sarılmaya, öpmeye başladı. :) hayatta yapmaz dışarda bu hareketleri. hadi gidelim falan dedi. niye ki dedim :) ya ne bileyim bişe olur belki dedi. yok canııımm en fazla saçını yolar eline veririm dedim :)) ciddi söylüyorum sandı. daha neler aşkım yaa diyip alyansımı gösterdim. olan olmş geçen geçmiş banane dedim.

benim ki biraz dalgacı alaycıdır. ya o muydu değil miydi emin değilim vs demeye başladı. yine kandırdın dimi dedim. aşkım yok valla çok benziyodu dedi. öyle elimi bırakmadan yavaş yavaş uzaklaştık oradan ;)

kendimden beklenmeyen rahat tepki verdim ama sonra düşündüm olması gerekenn bu. şimdi düşündüm de eşim ne hissetti acaba :)

tabi ki bu soruyu ona sorup anılarını depreştirmemmm

💑💓

Seninkide guzelmis canim ya tesadufmu nedir bilmiorm kuzenimle konustuk 1 saat oncesnde sonra kalbim deli gibi carpmaya basladi onu gorduk bizimki sonu olmayan bir iliskiydi insam gorunce sasiriveruyo ;)

Bazi yorumlara cok sasiriyorum.Bir insan hissettiklerinden dolayi nasil suclu bulunabilir?Akilla duygularimiza ket vurmak mümkün degil ki.Elestiren arkadaslara sasiriyorum.Insan göz yaslarina nasil engel olabilir ki?Türk kadininin iffeti dillere destan:)Aman aman iffetli olalim....

Yaninda kocan var..Eski sevgilini gorunce banka oturup agladinmi?? Eski sevgilindemi agladi?? Cok sacma, cok abartili, cok saygisizca..

Ayni sey esinizin basina gelseydi? Ben dusunuyorum da esim eski sevgilisini gorup oturup aglasa, kalbime bicak saplanmis gibi olurum heralde. O aciyla naparim, evli kalabilir miyim onu da bilmiyorum. Ay dusuncesi bile kotu. Hem ne aglayacakmisim, girerim kocamin koluna, dua ederim onunla oldugum icin. Allahtan esiniz sizi gormemis. Siz hem aglayip hemde buraya yazacak kadar etkilenmissiniz. Silkelenin ve kendinize gelin bence

Evet esim 4 kere aldatti en sonuncusunu dugunun sabahinda ogrenmistm o gunden beri daha tam toparlanamadim hala aklimda izmir ve meryem isimleri duyulunca acaba diye bakiyorm ama sonuc olark esimi cok seviyorm ve bu olaydan sanki ona yanlis yapmisim gibi geliyor

eşin 4 kere aldatmış seni.
sen ise bir anlık duygusu patlaması yaşamışsın.
hiç suçluluk duygusu duyma.
gidip adamlamı buluştun. yoo.
10 yıl kolay değil. birde aldatmalardan sonra toparlanamamanın verdiği ruh hali,karşılaşma ve şok. sonuçta gözyaşları. bence doğal. yanlışın yok. vicdan azabı duyma.

Son düzenleme:
ister sağdan, ister soldan, ister önden,

ister arkadan, ister alttan, ister üstten,

ister sağ çaprazdan, ister sol çaprazdan farketmez,

eski sevgiliyi görmek herzaman kötüdür..

görmeyelim, göstereni dövelim..

yenisi yanınızda,eskisi karşınızda..gelde erosu *ikme!

Bu da bir kurgu mu acaba. Kuzeninizle eski sevgilinizden söz ediyorsunuz tesadüfe bakın ki karşılaşıyorsunuz bunca zamandır karşılaşmamışsınız. Ayrıca evlisiniz siz eşinizde olduğu bir ortam da eski sevgililerden bahsetme durumu kadar saçma birşey olamaz. Kalbiniz çarpmış da malum olmuş gibi sonra görmüşsünüz de baya ağlamışsınız da o da banka çökmüş ağlamış anlamadım o hala bekar mı. Madem seviyordunuz başkasıyla evlenmeseydiniz soruyorum aynı şeyi eşiniz yapsa akrabalarıyla eski sevgililerinden konuşsa sonra eski sevgilisini görse ağlamaya başlasa fark etseniz tepkiniz ne olurdu herhalde hala unutamadın mı der kızardınız değil mi. Eşinize haksızlık yaptığınızın farkında mısınız ne olduysa oldu bitmiş gitmiş evli bir insansınız.

Bu da bir kurgu mu acaba. Kuzeninizle eski sevgilinizden söz ediyorsunuz tesadüfe bakın ki karşılaşıyorsunuz bunca zamandır karşılaşmamışsınız. Ayrıca evlisiniz siz eşinizde olduğu bir ortam da eski sevgililerden bahsetme durumu kadar saçma birşey olamaz. Kalbiniz çarpmış da malum olmuş gibi sonra görmüşsünüz de baya ağlamışsınız da o da banka çökmüş ağlamış anlamadım o hala bekar mı. Madem seviyordunuz başkasıyla evlenmeseydiniz soruyorum aynı şeyi eşiniz yapsa akrabalarıyla eski sevgililerinden konuşsa sonra eski sevgilisini görse ağlamaya başlasa fark etseniz tepkiniz ne olurdu herhalde hala unutamadın mı der kızardınız değil mi. Eşinize haksızlık yaptığınızın farkında mısınız ne olduysa oldu bitmiş gitmiş evli bir insansınız.

Ne kurgusundan bahsediyorsunuz siz? Onu konustgmzda kuzenimle tektik haftaya dugunu var ve eski sevgilisini soledi nisanlanip ayrilmislardi onlarda onu knusurken bende iyiki x ile olmadin yapamazdm dedim konuyu kapattik oda evlenmis diye soylemisti arkdslarim evet seviyodum 10 yilimi verdim ve ailem onu istemedi meslegi yok diye sonra esim cikti karsima evlendik iyikide esimle evliyim bian duygu patlamasi yasayip agladim oda ayni sekilde olmustur diye tahmin ediyorm ki saatlerce bankta oturup aglamadik hemen toparlanip uzaklastim oradan...

4 kere mi?
Cok uzucu.
Ben olsam ben de aglardim.
Bu adamla neden evlendim diye aglardim.

Ne diyelim, umarim Allah bir daha yasatmaz aldatilma acisini.

Ben eşimi çok seviyorum üstelik sekiz yıllık evliyim ve kötü hiç birşey yaşamadık çok şükür. Ama eski sevgilimi görsem şaşırırım ne yapacağımı bilemem heralde ama ağlamam niye ağlayayım bitmiş gitmiş kalbimde beynimde ona dair bişi yok iyi yada kötü. Ama şu var siz aileler vermedi diyorsunuz anlaşılan gayet ciddi ilişkiymiş. Bunlar insani duygular arkadaşım şaşırmak üzülmek ağlamak hatta merhaba diyebilmek hiç üzülme sen insanca duygulanmışsn ayrıca eşinle sorunlar yaşamışsın. Aklından geçmiştir onunla evli olsaydım beni aldatmazdı diye kolay şeyler yaşamamışsın

Ayni sey esinizin basina gelseydi? Ben dusunuyorum da esim eski sevgilisini gorup oturup aglasa, kalbime bicak saplanmis gibi olurum heralde. O aciyla naparim, evli kalabilir miyim onu da bilmiyorum. Ay dusuncesi bile kotu. Hem ne aglayacakmisim, girerim kocamin koluna, dua ederim onunla oldugum icin. Allahtan esiniz sizi gormemis. Siz hem aglayip hemde buraya yazacak kadar etkilenmissiniz. Silkelenin ve kendinize gelin bence
Büyük konuşmak istemem ama biz boşanmaya kadar giderdik..Ne olacağı umrumda bile olmazdı açardım davayı gitsin onunla evlensin !

Büyük konuşmak istemem ama biz boşanmaya kadar giderdik..Ne olacağı umrumda bile olmazdı açardım davayı gitsin onunla evlensin !

Ben esimi aldatiyorm demedim sadece karsilastim dedm ve bir yuva kolay kurulmuyor eski sevgilimi gordm diye yuvami yikamam

Bazi arkadaslar cidden sert yorum yapip asiri tepki veriyor.
Kadin kendini yerden yere vurup illede onu ozledim seviyorum diye sokak ortasinda hungur hungur aglamamis ki !!
10 yillik bi iliski ustelik ciddi ve evlilik planlari yapilan bi iliski ama ailelerin onayi olmadigi icin biten bi iliski ..
O an anilari aklina gelmis aglamis sessizce cok dogal bilmiyorum benim cevremde sevdigine kavusamayan ara ara bazi ortamda bulunan ve karsilasanlar da eminim onlarda bu duyguyu hissediyorlardir.
Esine ihanette etmemissin arkadasim sucluluk hissetme bence esin 4 aldatmadan sonra sucluluk duygusu hissetsin.

Bazi arkadaslar cidden sert yorum yapip asiri tepki veriyor.
Kadin kendini yerden yere vurup illede onu ozledim seviyorum diye sokak ortasinda hungur hungur aglamamis ki !!
10 yillik bi iliski ustelik ciddi ve evlilik planlari yapilan bi iliski ama ailelerin onayi olmadigi icin biten bi iliski ..
O an anilari aklina gelmis aglamis sessizce cok dogal bilmiyorum benim cevremde sevdigine kavusamayan ara ara bazi ortamda bulunan ve karsilasanlar da eminim onlarda bu duyguyu hissediyorlardir.
Esine ihanette etmemissin arkadasim sucluluk hissetme bence esin 4 aldatmadan sonra sucluluk duygusu hissetsin.

Arkadasim yorumun icin cok tessrkkur ederim ki gorduysen esimden bsanirdim diyen gene var ben kotu bisey yapmadm sadece gordm duygusallastim beni anladgn icin tesekkur ederim

Arkadasim yorumun icin cok tessrkkur ederim ki gorduysen esimden bsanirdim diyen gene var ben kotu bisey yapmadm sadece gordm duygusallastim beni anladgn icin tesekkur ederim

Esim eski sevgilisini gorunce bir banka cokup aglasaydi esimi bosayabilirdim diyorum ben..sen esini bosa demiyorum..cok gurur kirici bu yaptigin..

Back
X