facebooktan anlayanlar..

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
kızlar ya ben güvenlik kodu koymuştum facebook uma başka cihazdan giriş yapılmasın diye aynı cihazdan girdiğim halde güvenlik kodu istedi benden..başka birisi mi girmeye çalıştı sizce..anlamadım kızlar ya..eski erkek arkadaşımda şüphelendim hemen acaba o mu girmeye çalıştı diye ama msn adresimi de bilmiyor

kızlar ya ben güvenlik kodu koymuştum facebook uma başka cihazdan giriş yapılmasın diye aynı cihazdan girdiğim halde güvenlik kodu istedi benden..başka birisi mi girmeye çalıştı sizce..anlamadım kızlar ya..eski erkek arkadaşımda şüphelendim hemen acaba o mu girmeye çalıştı diye ama msn adresimi de bilmiyor

yok canım eğer sen son ziyaret ettiğin sayfaları sildiysen bilgisayardan daha önce girdiğin şifreler kodlar vs siliniyor. sen büyük ihtimalle bilgisayarında son ziyaret edilen sayfaları silmişsin ya da o tarz bir şey yapmışsın

arkdaşın dediği gibi olabilir. ikinci bir şık ise tanınan cihazlar arasından yanlışlıkla kendi cihazını kaldırmış olabilirsin.
3. şık ise explorer da kaydettiysen google chrom, mozilla veya herhangi bir başka programla açtığında da şifre ister.
bende çok yapmıştım bu hatayı =)

arkdaşın dediği gibi olabilir. ikinci bir şık ise tanınan cihazlar arasından yanlışlıkla kendi cihazını kaldırmış olabilirsin.
3. şık ise explorer da kaydettiysen google chrom, mozilla veya herhangi bir başka programla açtığında da şifre ister.
bende çok yapmıştım bu hatayı =)

anladmm cnm ama bunların hiçbirini yapmadım da o yüzden tereddüte düştüm

madem öyle facebookta hesap ayarlarında güvenlik bölümünde giriş yapılan yerler var genelde ankara yazıyor ama saati doğru. Bir de şu var zaten başkası giriş yapmış olamaz güvenlik kodunu bilemez o ihtimal biraz düşük. Ben de bir ara öyle yapmıştım şifremi sık sık değiştirdim kafam rahat şimdi. Ama büyük ihtimalle bilgisayarı kapattığında otomatik gwçmişi siliyordur ya da kullanan başkası varsa bilgisayarı o silmişrir

ya kızlar bende farklı bı soru sorucam ya benım facede virus var afedersiniz sureklı cıplak kadın fotoları yolluyor arkadaslarıma nasıl temızlenır bılgınız war mıı? her gun sırf gondermı mı dıye faceı acııp sılıyorum tek tek onları :((

madem öyle facebookta hesap ayarlarında güvenlik bölümünde giriş yapılan yerler var genelde ankara yazıyor ama saati doğru. Bir de şu var zaten başkası giriş yapmış olamaz güvenlik kodunu bilemez o ihtimal biraz düşük. Ben de bir ara öyle yapmıştım şifremi sık sık değiştirdim kafam rahat şimdi. Ama büyük ihtimalle bilgisayarı kapattığında otomatik gwçmişi siliyordur ya da kullanan başkası varsa bilgisayarı o silmişrir

anladm cnm yani başka biri girme olamaz faceme..saol cnm rahatladmm biraz..kardeşim kullanmıştı bilgisayarımı heralde o sildi bişeyler..

son bir şık daha o zaman =))

bunun gerçekten olup olmayacağı konusunda emin değilim.
mesela bugun ben faceye girerken telime birisi facene girdi diye uyarı geldi. erekk arkadaşım sanmıştım.
az önce sen deyince baktım. yalovada oturuyor olmama rağmen facem kütahyada açılmış gibi gözüküyor. (normalde bursa veya izmit gözükürdü. bazende istanbul)
kütahyadan birnin faceme girme olasılığı çok düşük.%2 gibi bir durum. demek ki web ağımı kütahya gibi algıladı.

sende bir kontrol et istersen.

ayrıca faceni ele geçirmesi için, ya şifreni bilmeli.
ya da msn şifreni biliyordur ve oradan şifre değişikliği talebinde bulundu. öyle bi talepte bulunduysa o zaman sana ikinci bir mail gelirdi şifre değişti diye.
eğer gelmediyse veya geldi de sildiyse, facende şifre güncelleme zamanın yazar. orayı kontrol et.
içini rahat tut. şifreni değiştir hattaaaa şifrene ^ + = # gibi işaretler koy. bişeycik olmaz :54:

ya kızlar bende farklı bı soru sorucam ya benım facede virus var afedersiniz sureklı cıplak kadın fotoları yolluyor arkadaslarıma nasıl temızlenır bılgınız war mıı? her gun sırf gondermı mı dıye faceı acııp sılıyorum tek tek onları :((

önce o resimleri hangi uygulama yolluyor önce ona bak. mesela yyyvideo diye bir uygulama tarafından yollanıyor.
o zman o yyyvideo uygulamasının tüm haklarını geri çek. uygulamayı kaldır :34:

iste o uygulamaya gırdıgımde onunla ılgılı sıl kaldır vs butonu yok osa kaldırcaktım ama yok cok utanıyorum arkadaslarıma karsı mahcup oluyorum yaa :(

iste o uygulamaya gırdıgımde onunla ılgılı sıl kaldır vs butonu yok osa kaldırcaktım ama yok cok utanıyorum arkadaslarıma karsı mahcup oluyorum yaa :(

hımmm, peki duvarlarından kaldırırken X e bbasıp kaldır dediğinde bu uygulamayı iptal et çıkmıyor mu?

hayır dırekt sil ve tarıhı degıstır butonu var bende son care sılıyorum sadece

hesap ayalarına girince uygulama ayarları diye solda tarafta 5. şıkta uygulama ayarları var. oradan kaldırailirsin :34:

tamam canm tesekkur ederım olur ınsallah bakaım sımdı bi

Bir kaç gün önce bana da aynısı oldu.

Laptopda girerken cihaz tanınmıyor diyordu, telden girerken sorun yoktu, girebiliyordum.

Sonra güvenlik kodu istedim,
ertesi gün geldi kod.

Kodu girince açıldı ve cihazlara baktıgımda evet Ankara'dan birisi hesabıma girmeye çalışmış.

Ben de şifremi degiştirdim hemen...

Bir kaç gün önce bana da aynısı oldu.

Laptopda girerken cihaz tanınmıyor diyordu, telden girerken sorun yoktu, girebiliyordum.

Sonra güvenlik kodu istedim,
ertesi gün geldi kod.

Kodu girince açıldı ve cihazlara baktıgımda evet Ankara'dan birisi hesabıma girmeye çalışmış.

Ben de şifremi degiştirdim hemen...

cnm bnde eski erkek arkadaşımdan şüphelendim hemen ama bilememdim sonra cnm..zaten beni unuttu da daha önce de böyle birşeye kalkışmıştı acaba o mu dedim ama ihtimalde vermiyorum yorumlardan sonra benden de kaynaklı olabilir

Back
X