- Konu Sahibi simurgmina
-
Aynen bende konuyu okuyunca öyle düşündümBen facebook kurdu değilmişim, bilemedim vallahi ama merak ettim.
Yarışmayı yapanlara sorsaydınız, silmiş olabilirler yada onaylanması gerekebilir yorumun,kızlar ayarlar da paylaşım herkese açık,siteyle ilgili olabilir mi ?sitenin yarışma sayfasındaki yorumları görünmüyor,ama aynı sitenin diğer paylaşımına yaptığı yorumlar görünüyor
Slm canim bi ara zayiflamA topigindedin sanirimmerhaba,kızım facebooktan bir sitenin yorumlu yarışmasına katıldı.yazdığı ilk yorumu herkes görüyor,ama sonraki yorumları sadece kendisi ve arkadaşları görüyor..birden fazla yorum yazanlar var,onlarınki görünüyor..ayarlara baktık,sorun yok herkese açık...sizce neden görünmüyor olabilir?
evet canım,uzun süredir uğramıyorum...hedefe ulaşınca bıraktım:) şimdi 64 kiloyum ama yine vermem lazımSlm canim bi ara zayiflamA topigindedin sanirim
Biz diger kizlarla faceten gorusuoz onlarda kilo almislar herkez dertli keske yine toplansakevet canım,uzun süredir uğramıyorum...hedefe ulaşınca bıraktım:) şimdi 64 kiloyum ama yine vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?