bide sosyal ağlarda fazla takılmam diye tiye alırlar beni varmış baya faydasıİyi geceler hanımlar sosyal medyanın insanlar uzerindeki olumsuz etkilerini cogumuz biliyoruz
Bunlardan biride Son donemlerde özellikle face uzerinden insan kacakcılıgından bahsediliyor.
Örneğin Allah korusun.Allah herkesin evladını kotuluklerden korusun.siz kızınızın ilk okula basladıgı ilk gun yer bildirimi yapıp sevincinizi paylasıyorsunuz.okul donusunde ise kızınızın kayboldugu ortaya cıkıyor.facede yer bildirimiyle bu hain insanların eliyle koymus gibi bulmaları saglanıyor.kaş göz boy yas yazılarak 35 bin euro diye satılıga cıkarıyorlarmıs Allah korusun.pedofili ve organ mafyasına
Bunu okuyunca buz kesildim resmen.
Ozellikle facede tanımadıgımız insanları eklemeyelim hoş eklemesense senin ark begense onun listesinde olsa yine gorunuyor.
Rabbim kotu insanlara fırsat vermesin.
Aynen oyle.bunu duymustum ama insan kacakcılıgını ilk defa duydum gercektenBirde yer bildirimi yapınca ben evde yokum ,ev müsait soyun demek oluyormuş.Bu sayede çok kişinin evi soyulmuş.
Esim diyoki sen olsan kesin koyarsın ama bunu ogrendikten sonra kesinlikle koymam.ki henuz bebek yok.bunu herkese duyurmak gorevimiz gercekten .yarın ilk işim gelinleri abimi ablamı bu konuda bilgilendrmk olckRabbim korusun.Sizin gibi duyarlı,iyi insanların olması ne güzel..
İyi geceler hanımlar sosyal medyanın insanlar uzerindeki olumsuz etkilerini cogumuz biliyoruz
Bunlardan biride Son donemlerde özellikle face uzerinden insan kacakcılıgından bahsediliyor.
Örneğin Allah korusun.Allah herkesin evladını kotuluklerden korusun.siz kızınızın ilk okula basladıgı ilk gun yer bildirimi yapıp sevincinizi paylasıyorsunuz.okul donusunde ise kızınızın kayboldugu ortaya cıkıyor.facede yer bildirimiyle bu hain insanların eliyle koymus gibi bulmaları saglanıyor.kaş göz boy yas yazılarak 35 bin euro diye satılıga cıkarıyorlarmıs Allah korusun.pedofili ve organ mafyasına
Bunu okuyunca buz kesildim resmen.
Ozellikle facede tanımadıgımız insanları eklemeyelim hoş eklemesense senin ark begense onun listesinde olsa yine gorunuyor.
Rabbim kotu insanlara fırsat vermesin.
Sayin Zehrenur, yazdiklariniz cok dogru ve guzel. Ozelinizi, sosyal medyada asla paylasmamalisiniz. Ama sucu sosyal medyaya atmak ne kadar mantikli?
Hersey ayan beyan ortada.
Ailesini vatanini milletini dusunen hangi akilli yonetim ulkesine 4 milyon multeciyi sorgusuz sualsiz alir?
Ama yapildi! Icinde pedofilisi intihar bombacisi seriatcisi organ mafyacisi hepsi ulkemizin icine islediler simdi virus gibi her ile yerlesip yuvalandilar. Elbette cocuklarinizin ustunden para yapacaklar! Ne sandiniz? Bariscil ve legal yollardan mi para kazanacaklardi?
Asil sucu buna izin veren zihniyette arayin. Su ana kadar baris icinde haberlesme ve insan kaynastirma islevi gormus sosyal medyaya degil!
Sonra da her satirda yirmi Allah korusun otuz Rabbim kollasin diye yazsaniz ne fayda?
Siz daha geniş acıdan dusunmussunuz haklısınız da fakat amacım siyaset degil evebeynlerin cocuklarını istemeden tehlikeye atmasını önlemekSayin Zehrenur, yazdiklariniz cok dogru ve guzel. Ozelinizi, sosyal medyada asla paylasmamalisiniz. Ama sucu sosyal medyaya atmak ne kadar mantikli?
Ailesini vatanini milletini dusunen hangi akilli yonetim ulkesine 4 milyon multeciyi sorgusuz sualsiz alir?
Ama yapildi! Icinde pedofilisi intihar bombacisi seriatcisi organ mafyacisi hepsi ulkemizin icine islediler simdi virus gibi her ile yerlesip yuvalandilar. Elbette cocuklarinizin ustunden para yapacaklar! Ne sandiniz? Bariscil ve legal yollardan mi para kazanacaklardi?
Asil sucu buna izin veren zihniyette arayin. Su ana kadar baris icinde haberlesme ve insan kaynastirma islevi gormus sosyal medyaya degil!
Sonra da her satirda yirmi Allah korusun otuz Rabbim kollasin diye yazsaniz ne fayda?
Mülteciler geleli daha ne oldu ki.Bu saydıklarınız senelerden beridir var zaten.Kötü insanlardan Allah korusun,Rabbim bizleri kollasın.20,30 kere yazmadım amaSayin Zehrenur, yazdiklariniz cok dogru ve guzel. Ozelinizi, sosyal medyada asla paylasmamalisiniz. Ama sucu sosyal medyaya atmak ne kadar mantikli?
Evet ama yani sorunu vatandas olarak herkesin genis acidan dusunmesi lazim bu adamlar nereden turedi diye.Siz daha geniş acıdan dusunmussunuz haklısınız da fakat amacım siyaset degil evebeynlerin cocuklarını istemeden tehlikeye atmasını önlemek
Mülteciler geleli daha ne oldu ki.Bu saydıklarınız senelerden beridir var zaten.Kötü insanlardan Allah korusun,Rabbim bizleri kollasın.20,30 kere yazmadım ama
İyi de varsayımlarla konuşuyorsunuz.Onların yaptığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.Ilk giris 2011'de yapilmis.Sanirim bes yila tekabul ediyor.
Yazin yazin, isterseniz 20 li otuzlu bloklar halinde, geometrik seri formulu ile yazin, bu kotulugun bu sekilde durdurabileceginize gercekten inaniyorsaniz,
ve bekleyin, bakalim sorun cozulecek mi
Sizin dunyadan haberiniz yok sanirim. Lutfen acip internetten arastirin neyin ne oldugunu.İyi de varsayımlarla konuşuyorsunuz.Onların yaptığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.
Sizin var mı.Mesela suriyelilerden.Daha düne kadar bende kızardım.Kendi halkımız muhtaçken onlara yardım edilmesinden..Geçen gün tvde onların çektiği çileleri gördüm.1 haftadır aç kalmalarını,bebeklere süt yerine ot suyu verdiklerini,canları pahasına kıyıya vuran cesetleri hiç görmüyorsunuz sanırım. İzledikten sonra düşüncelerimden utandım.Sizin dunyadan haberiniz yok sanirim. Lutfen acip internetten arastirin neyin ne oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?