Sayin Zehrenur, yazdiklariniz cok dogru ve guzel. Ozelinizi, sosyal medyada asla paylasmamalisiniz. Ama sucu sosyal medyaya atmak ne kadar mantikli?
Hersey ayan beyan ortada.
Ailesini vatanini milletini dusunen hangi akilli yonetim ulkesine 4 milyon multeciyi sorgusuz sualsiz alir?
Ama yapildi! Icinde pedofilisi intihar bombacisi seriatcisi organ mafyacisi hepsi ulkemizin icine islediler simdi virus gibi her ile yerlesip yuvalandilar. Elbette cocuklarinizin ustunden para yapacaklar! Ne sandiniz? Bariscil ve legal yollardan mi para kazanacaklardi?
Asil sucu buna izin veren zihniyette arayin. Su ana kadar baris icinde haberlesme ve insan kaynastirma islevi gormus sosyal medyaya degil!
Sonra da her satirda yirmi Allah korusun otuz Rabbim kollasin diye yazsaniz ne fayda?
Ben de çok üzülüyorum o çocuklara ama. Hadi mevcut evladınla iltica ettin bi şekilde bu ülkeye. Arkadaş harabe evlerde kötü koşullarda yaşıyorsun hala burda da doğuruyorsun. Kaç sene olmuş iltica edeli ama kucağında iki aylık Bebek var. Biz bile ikinci çocuktan vazgeçtik, ona kaliteli bir hayat sağlayamama korkusuyla. Çektikleri çileler vs tamam ama kendileri çocuklarını düşünmüyor ki.Sizin var mı.Mesela suriyelilerden.Daha düne kadar bende kızardım.Kendi halkımız muhtaçken onlara yardım edilmesinden..Geçen gün tvde onların çektiği çileleri gördüm.1 haftadır aç kalmalarını,bebeklere süt yerine ot suyu verdiklerini,canları pahasına kıyıya vuran cesetleri hiç görmüyorsunuz sanırım. İzledikten sonra düşüncelerimden utandım.
Sayin Zehrenur, yazdiklariniz cok dogru ve guzel. Ozelinizi, sosyal medyada asla paylasmamalisiniz. Ama sucu sosyal medyaya atmak ne kadar mantikli?
Ailesini vatanini milletini dusunen hangi akilli yonetim ulkesine 4 milyon multeciyi sorgusuz sualsiz alir?
Ama yapildi! Icinde pedofilisi intihar bombacisi seriatcisi organ mafyacisi hepsi ulkemizin icine islediler simdi virus gibi her ile yerlesip yuvalandilar. Elbette cocuklarinizin ustunden para yapacaklar! Ne sandiniz? Bariscil ve legal yollardan mi para kazanacaklardi?
Asil sucu buna izin veren zihniyette arayin. Su ana kadar baris icinde haberlesme ve insan kaynastirma islevi gormus sosyal medyaya degil!
Sonra da her satirda yirmi Allah korusun otuz Rabbim kollasin diye yazsaniz ne fayda?
Size katılmak zorundayım.Maalesef mülteci aldığımızdan beri suç oranlarının arttığı doğru çünkü bir kaç bin insandan bahsetmiyoruz söz konusu 3-4 milyon insan. Aralarında çocuk kaçakçısı da,hırsızı da katili de var,tabi ki her halkın iyi veya kötüsü mevcut ama mültecilerin de gelmesiyle bu oran arttı. O çocukları gördüğümde inanın içim parçalanıyor ama bu kadar kötü durumdasın,vatansız,evsiz sokaklarda kalmışsın hala çocuk yapıyorsun,o kadar çabuk çoğalıyorlar ki 20-30 sene sonra o çocuklar bize yönelik yasalar olsun hatta belki arapça dili konusunda yaptırımlar olsun diyecekler,böyle devam ederse bu olacak. Bize entegre olmaları çok ama çok zor.Sayin Zehrenur, yazdiklariniz cok dogru ve guzel. Ozelinizi, sosyal medyada asla paylasmamalisiniz. Ama sucu sosyal medyaya atmak ne kadar mantikli?
---------------------------------------------------------------Ben de çok üzülüyorum o çocuklara ama. Hadi mevcut evladınla iltica ettin bi şekilde bu ülkeye. Arkadaş harabe evlerde kötü koşullarda yaşıyorsun hala burda da doğuruyorsun. Kaç sene olmuş iltica edeli ama kucağında iki aylık Bebek var. Biz bile ikinci çocuktan vazgeçtik, ona kaliteli bir hayat sağlayamama korkusuyla. Çektikleri çileler vs tamam ama kendileri çocuklarını düşünmüyor ki.
Ayrıca ben de hiçbirinin burda legal yoldan para kazanma peşinde olduğunu düşünmüyorum. Benim akrabalarım da Avrupa'da yaşıyor yıllar önce göçtüler. Çoğu ya anaokullarında ya da yaşlı bakım evlerinde çalışıyor. Yani çocuklarını Can'larını teslim edecek kadar güven verebilmişler ve entegre olmuşlar. Şimdi siz bir Suriyeli kadını bakıcı ya da temizlik yardımcısı olarak eve alır mısınız ? Haklısınız ben de almam. İşte o yüzden
Yer bildirimi nerdeyse hiç yapmıyorum ayarlardan da arkadaşlar hariç beni kimse göremez diye ayarlı
Biraz önce eşim facede dolandırıldı amabi reklam vardı ikizinizi bulun diye tıkladı sadece üye oldunuz 14tl niz alınmıştır dedi açtı aveaya bi dünya saydı siz insanları onlarla bir olup dolandırıyormusunuz diye yarın arıyacak kesinti olursa geri iade vericekler tek tuşla hiç sormadan üye yapmakta yeni moda nasıl oluyor böyle birşey anlamıyorum
sorma beni de saçma sapan haberleşme magazin bölümüne üye etmişler eşim aradı bi ton laf ettiiptal ettilerYer bildirimi nerdeyse hiç yapmıyorum ayarlardan da arkadaşlar hariç beni kimse göremez diye ayarlı
Biraz önce eşim facede dolandırıldı amabi reklam vardı ikizinizi bulun diye tıkladı sadece üye oldunuz 14tl niz alınmıştır dedi açtı aveaya bi dünya saydı siz insanları onlarla bir olup dolandırıyormusunuz diye yarın arıyacak kesinti olursa geri iade vericekler tek tuşla hiç sormadan üye yapmakta yeni moda nasıl oluyor böyle birşey anlamıyorum
Birde birine kızıp ta ,atarlı mesajlar yazanlar oluyor ya.Sorunun o kişiyse Ona mesaj at,faceye yazınca,milleti hislerine ortak edince eline ne geçiyor anlamıyorum.Şimdiye kadar hiç facebook hesabım olmadı. Eşim de 5 yıl önce facebook hesabını kapattı.Sosyal medyada herhangi bir bilgimiz bir fotoğrafımız birşeyimiz arkadaşımız yok.Beraber foto çektirdiğimiz arkadaşlarımız da kararımıza saygı duyuyor ve bizim fotoğraflarımızı sosyal medyada paylaşmıyorlar.
Yalnızca sinema ve müzik indirme ve alışveriş sitelerine e posta hesabımızla üyeyiz. İnanın herkese tavsiye ederim.Daha normal bir hayatınız oluyor.
KK üyeliğini de miSosyal ağlardan kurtulduğunuzda nasıl bir hafiflik yaşayacaksınız bilseniz, şu an hepsini kapatırdınız.
KK üyeliğini de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?