Face'de Kızların Fotoğraflarını Beğeniyor...

Konuyu anlatışınızdan "gelen gideni aratır" sözü aklıma geldi.

Eski sevgilinizle yeni sevgilinizi kıyaslamışsınız biraz fakat bu pek doğru bir yaklaşım değil.Her insan farklıdır sonuçta.

Siz dile getirdiğiniz halde hala bakıyorsa,hala elin kızlarının fotoğraflarını beğeniyorsa yapılacak şey belli aslında

Kıyaslamamak elimde değil.

Face mevzusunu hiç konuşmadım. Böyle bir konuyu gündeme getirmeye utanıyorum açıkçası. Kendimi onu çok fazla kıskanıyor gibi göstermek de istemiyorum.

beş parmağın beşi bir mi canım ya kıyaslama yapma.yerinde olsam bende sinirlenirim başkasının resimlerini beğenmek,başkasına bakmak vs.. huyu buysa sen ne dersen de bakar gene.önemli olan içinde olmaması.istem dışı demeside bi garip gözü alışmış demekki.nelerden rahatsız oluyosan açıkca ve ciddi ciddi konuş,kendini yıpratma.eski sevgilinlede kıyaslama yoksa eskisini özlemeye başlayacaksın gibi geldi tatlım

bu tiplerin anladığı tek şey; ona hiçmiş gibi davranmak.
onu hayatının merkezinden çıkar ki oraya girmek için uğraşsın.
kıskanma, sadece nazlı, isteksiz, kıyaslayıcı ol.

Çok haklısın canım. Kıyaslamamak için elimden geleni yapacağım.
Bana kötü gözle bakmıyorum diyor ama anlayamıyorum. Sonuçta bakıyor. Ciddi bir konuşma yapacağım bu durum tekrarlandığında.

Son düzenleme:
tatlim ayni sorunu bende yasiyordum sevgilimle surekli etrafinda gözu kizlardaydi yapma etme bakma diodum kötu niyetle bakmadigini söyluyordu insanlari incelemek hosuna gidiyormus vs hatta ben sirf bu yuzunden iliskimizin bitecegini bile belirtmistim. benimkide facede kizlarin fotograflarini begeniodu cildirodum kiyamet kopariodum. sonucmu begenmemeye basladi ama bakmaya devam etti ben yoruluyordum, zaten ayni yerde bi konu actim bitti iliskimiz bizim adam faceindeki arkadas listesini bile benden gizliyordu bunlarida ister istemez takinti haline getiriyordum sonrasinda da bi sekilde patlak verdi zaten.

dicegim suki umursamaz ol kiskandigini belli etme popolari kalkiyor malesef ben cok kaldirdim, simdi indiremiorum simdi ben uzuluyor adam hayatini yasio en son agzima geleni saydim kapadim. restini bi an önce cek, senin iliski konusunda ciddiyetin kafami karistiriyor de kendini geriye cek birak o ugrassin nekadar yakisikli olursa olsun tepeceksin bunlari ozaman kovalamak hoslarina gidio-

Bana kalırsa hala eski sevgilin arıyorsun alışkanlık yani bi nevi yaşadığımdan biliyorum uzun bi süre de sürekli kıyaslıcaksın ister istemez..

valla kıyaslamadan fln bahsedilmiş umursama fln denmiş ama...
bu kadar anlatmanla bile bana pek sağlam bi insanmış gibi gelmedi sevgilin...
genelde herzaman yapıcı yorumlar yapmaya çalışırım yada kırmamaya çalışarak yazarım elimden geldiğince amaaaaa bu konuda nedense yapamadım...
ya da ben nefret ederim yanında sevgilisi eşi fln olupta etrafı kesen insanlardan o yüzden bana öyle geldi...

Yanındaki insana saygıdan dolayı başkalarına bakmamak gerekir diye düşünüyorum. Sağolun kızlar.

Böyle bir durumla tekrar karşılaşınca resti çekeceğim. Eğer değişmezse ayrılırım. Bana bu şekilde saygısızca davranmasına izin veremem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…