- 30 Temmuz 2025
- 24
- 11
- 1
- 44
- Konu Sahibi gecemsi27aslan20
Eşiniz abaza olduğu için düşmüş zaten direkt.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz abaza olduğu için düşmüş zaten direkt.
Pislik herif.Kimbilir daha ne boklar yedide bu sefer uyaniga denk geldi şantaja uğradı ciddiye almayıncada patladı.Fotomontaj olmadığını sizde bizde biliyoruz.Önemli olan bu pislikle devam edecek misiniz cevabı ona göre vermek lazım.Yabancı bir numara 241 le başlıyor afganistan yazıyor ama Türkiyeden yapıldığı belli önce kadın 10000 tl para istiyor eşimden işte parayı atmazsan bu fotoğrafı herkese yayarım falan diyor eşimde korkusuzca yay demiş özellikle de benim aileme gitmiş öncelikle sonra arkadaşlarına atılmış ama atılan fotograf fotomontaj diyor o yabancı numara görüntülü aramış kendisi dilini çıkarmış bişey yalıyor gibi görüntülü konuşma şeklinde üst köşede kadının arkası g'tü gözüküyor altta eşimin diliyle yalaması gözüküyor o videoyu herkese yaymıs daha sonra galerisine girdim banyoda sandalyeye oturmuş bildiğin 31 çekiyor onu da videoya almış bunu da fotomontaj diye yalanlıyor kendini haklı çıkarmaya çalışıyor işte fotomontaj bu kadar üst seviyede değil ki benim banyomu bilsin
Panel zımbırtısı artık liseli çocukların bile elinde oradan bulmuştur. Akrabaların, ailenin tc, numara, doğum tarihi yakınlık derecesi hepsi çıkıyor maalesef. Bulup tehdit ediyorlar. Adamın adını soyadını biliyordur, para istemiştir. Bu da göndermeyince kadın herkese atmış. Yoksa bulsa bulsa instadan karısını falan bulur oradan atardı.Evet öyle de olabilir ama fotoğraflar akrabalara kadar nasıl gitti onu anlamadım ben o numaraları nerden buldu![]()
elinde delillerin var mahkemede işine yarayabilir bu da bir aldatma türü çünküYabancı bir numara 241 le başlıyor afganistan yazıyor ama Türkiyeden yapıldığı belli önce kadın 10000 tl para istiyor eşimden işte parayı atmazsan bu fotoğrafı herkese yayarım falan diyor eşimde korkusuzca yay demiş özellikle de benim aileme gitmiş öncelikle sonra arkadaşlarına atılmış ama atılan fotograf fotomontaj diyor o yabancı numara görüntülü aramış kendisi dilini çıkarmış bişey yalıyor gibi görüntülü konuşma şeklinde üst köşede kadının arkası g'tü gözüküyor altta eşimin diliyle yalaması gözüküyor o videoyu herkese yaymıs daha sonra galerisine girdim banyoda sandalyeye oturmuş bildiğin 31 çekiyor onu da videoya almış bunu da fotomontaj diye yalanlıyor kendini haklı çıkarmaya çalışıyor işte fotomontaj bu kadar üst seviyede değil ki benim banyomu bilsin
üst köşede kadının arkası g'tü gözüküyor altta eşimin diliyle yalaması gözüküyor
Telefonu haclamistir. Büyük ihtimalle kadin görseller atmıştır yada video bu adamda farketmeden spy yazılımı telefona indirmiştir bilgileri çekmiştir.Evet öyle de olabilir ama fotoğraflar akrabalara kadar nasıl gitti onu anlamadım ben o numaraları nerden buldu![]()
Ne diyim Allah doyursun gözünü kocanın.sanada kolaylıklar.Öyle zaten olay aslında
Ay nasıl yani o kadar kolay mı bu İşler?Telefonu haclamistir. Büyük ihtimalle kadin görseller atmıştır yada video bu adamda farketmeden spy yazılımı telefona indirmiştir bilgileri çekmiştir.
Hayır tabikidePislik herif.Kimbilir daha ne boklar yedide bu sefer uyaniga denk geldi şantaja uğradı ciddiye almayıncada patladı.Fotomontaj olmadığını sizde bizde biliyoruz.Önemli olan bu pislikle devam edecek misiniz cevabı ona göre vermek lazım.
Hemde nasıl teknoloji o kadar gelişti kii...Ay nasıl yani o kadar kolay mı bu İşler?
Yani basit bir linkle telefona jasus uygulama mı indiriliyor? Kendim yapacağımdan değil tabii ki de yaptığından şüphelendiğim bir durum vardı bu kadar kolay olduğunu duyunca şimdi iyice şüphem arttı. Biraz daha anlatır mısın rica etsemHemde nasıl teknoloji o kadar gelişti kii...
Boşuna mı diyorlar bilmediğiniz linkleri açmayın maillerinizden telefona yabancı şeyler indirmeyin.Ay nasıl yani o kadar kolay mı bu İşler?
Evet bu yöntemi Bende duydum. Gerçekten görüntülü aramayı cevaplamış ve o anda alınan görüntüler üzerinde oynanmış olabilir. Kesin bir yargıda bulunmak zor.Bu tür bir dolandırıcılık yöntemi oldugunu duymustum ben. Farklı ülkelerin numaralarından görüntülü arıyorlar, telefona cevap verdiğin an karşıda çıplak biri oluyor ve ekran görüntüsü alıyor hemen. Seni o kişiyle o vaziyette görüntülü konuşuyormuş gibi gösterip tehdit ediyor. Ama eşinin dil çıkaran ve diğer uygunsuz hali konusunda yorum yapamıyorum. Sadece kamerada normal hali varsa böyle bir tuzak diyebilirdim. Fotoğrafı gördüysen iyice incele yine de ve eşinin telefonundan o aramaya dair kayıtları incele. Görüşme kac dk sürmüş kaç kez olmuş vs