Evlilik

Evdeki karısı istese yalamaz gitmiş afgan kadının dötünü mü yalar gibi yapmış oofff gerçekten of ya:KK53:
neyse gülmeyim de kocam başka kadınların dötünü yalamasın, sen de affedecek gibisin ya, bana sorarsan bu aldatma affetme tabi de ne biliyim bişey diyemedim:63:
Affetmicem kendime bu saygısızlığı yapmam

Eşiniz kaymakam, vali, emniyet müdürü filan mı, kim neden fotomontaj yapsın?
Herkese rezil olan adamı yanımda tutmazdım ben olsam. Olayı dramatikleştirmeyin herkes malını bilir.
Boşanmayacağınızı biliyoruz
Adamı affedeceğinizi de biliyoruz
Hayır affedecek olsaydım şimdi baba evinde olmazdım oda gitti zaten burda değil yüzü düştü çıkamaz dışarı

Kaynımin başına geldi benim numarami arayıp hatta mesajlar atıp tehtit ettiler kaynım bekar haliyle böyle sitelere girmiş konuşmuş sonra para istemişler herkese yayariz diye kayınpeder kayınvalide hepsine ulaşmışlar bizde bahsettiğiniz kişi bekar bizim açımızdan sorun yok para da yok istediğiniz yere atabilirsiniz dedik sonra birdaha ne arayan ne mesaj atan oldu.
Bende öyle dedim en başından engelleyecektin yada duyurmayacaktın ama çok iyi oldu ne bok olduğunu öğrendim daha bir buçuk senelik evliyim 8 aylık oğlum var

Kaynımin başına geldi benim numarami arayıp hatta mesajlar atıp tehtit ettiler kaynım bekar haliyle böyle sitelere girmiş konuşmuş sonra para istemişler herkese yayariz diye kayınpeder kayınvalide hepsine ulaşmışlar bizde bahsettiğiniz kişi bekar bizim açımızdan sorun yok para da yok istediğiniz yere atabilirsiniz dedik sonra birdaha ne arayan ne mesaj atan oldu.
Fotoğrafını da mı attılar?

Fotoğrafını da mı attılar?
Bize atılan da sadece karşılıklı görüntülü konuşan normal iki insan şeklindeydi güya kızın yaşı küçük cinsel içerikli konuşmus die bizi tehtit edip para istediler eşim polis zaten bu adam benim kardeşim buyrun taciz davası açın dedi.Sonra onlar bizi engelledi zaten 🫢

Evet poliste öyle dedi çok varmış böyle yapan ama hiç biri beni ilgilendirmez sen en başından düşmeyecektin kendisi kaybetti 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Bir ara bana da dadanmıştı sapığın teki,+18 fotolar atıyordu aynı böyle sahte numara yurt dışı numarası gibi. Erkekmiş gibi nasıl küfür edip tehdit ettiysem kestiler mesajı.

Olaya bak ya.
Çok garip.
Yapay zekayla neler yapılıyor neler.
Polis montaj olmadığını gerçek fotoğraf,video olduğunu söyledi mi ?

Olaya bak ya.
Çok garip.
Yapay zekayla neler yapılıyor neler.
Polis montaj olmadığını gerçek fotoğraf,video olduğunu söyledi mi ?
Hayır polislerin elinde de bir sürü örnek vardı bu yapay zeka öyle zehirli ki seni bir kere görüntülü arayıp gördüğünde olduğun yeri tahminen yapıyor

Back
X