facedeki mail adresini değiştirmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
facebooktaki mail adresimi eşimle rtak kullanıyorduk ama şimdi boşanma aşamasındayız .ben mail adresini değiştirdim ama yinede o benim facemdekimesajları falan okuyabilir mi

Bence temiz olsun önce mail adresini sonra şifresini en sonda ne olur ne olmaz diye mail adresinizin de şifresini değiştirin:26:

mail adresini arti sifreni degistirirsen okuyamaz sanirim..

bende degistirmistim ama ben diger adresin sifresini unutmusutum sonradan teyit edemedim ama okuyamaz diye düsünüyorum

Son düzenleme:
cevaplar için teşekkürler
o mailin şifresini değiştirmiş bakamıyorum..

Sifrenizi degistirirseniz okuyamaz

facenin şifresini değiştirdim ama mesajlar mail adresine de gidiyor ya benim şüphem o noktada
o mail adresinin şifresini değiştirmiş

Bence sıfırdan yeni bir facebook açın onu kapatıp. Mail adresini o biliyorsa ki siz giremiyormuşsunuz her türlü girer adresinize.

Mail adresinin sifresini ve gizlilik yanitini degistirin kendi kullandigin bu durumda esiniz goremez

mail adresinin şifresini o değiştirmiş giremiyorumki bende facedeki mail adresimi değiştirdim
yinede eski maile gidermi mesajlar onu merak ediyorum eski mail adresini de sildim

Mailini değiştirirsen gitmez o mail adresine artık.. Sen yinede e-posta bildirimlerini kapat garanti olsun..

Mail adresini değiştirdiysen gitmez ama facebookta sen yinede mail bildirimlerini kapat ve şifren haricinde gizlilik sorunuda değiştir ayrıca giriş bildirimlerini yerini işaretleki olaki girerse bir şekilde sana bildirim gelsin:)

Back
X