bende geçenlerde temizlik yaptım facete. sonra yetmedi tamamen dondurdum. insan şöyle düşünüyo. bu insanla ben artık hiç bişi paylaşmıyorum. listede durmasınında bi mantığı yok gibide olabilir. ben öyle yapıyorum çünkü. ya da sevgilisi olmuştur kıskanmıştır sildirtmiştir kızları felan
biri beni faceden silince bende çok sinirleniyorum ya haklısın valla
ilk ihtimal belki ama ikinci ihtimalde olabilir ikinciyide düşününce face kapalı yani ne gerk vardıki diyorum ben hemen kendime acaba eski sevgilimi silmiş diyorum biraz hassasımda o konuda
insan ihanete uğramış. sırtından vurulmuş gibi hissdiyor gerçekten :)
biri beni faceden silince bende çok sinirleniyorum ya haklısın valla
belki kız arkadaşıyla aralarında bi güven problemi oldu. face i açıp mesajlarını okuyup sileceklerini silmiştir. acaba seni silip engellemiş olabilir mi? hala face hesabının kapalı olup olmadığını bilmiyorsun sanırım
Artık görüşmüyorsanız silmiştir, çocuk ne bilsin sizin rüyanızda konuştuğunuzu...
Benim anlamadığım kapattı dediğiniz dondurmuşmu yani
Dondurulmuş olan face sizin listenizde nasıl görünebiliyor. :26:
Belki sevgilisi vardır artık, belki konusmak istemiyordur, belki .... Sildiyse üstüne düşmenin alemi yok. Takmayın bu kadar.
Evet haklisin iste insan bir an acabami diyor?
Bu kadar taktiğiniza göre ondan hoşlanabilme ihtimaliniz var mı? İkinci seçenek; eski erkek arkadaşınızla belki tek bağlantınız onu da kaybetmek istemiyor olabilirsiniz.
Yok ya daha nelerikinci seçenek evet olabilir arkadaşlarıyla eskisi gibi olsak belki eski erkek arkadaşımla yakınlaşırım diye bi saçma umut. Eskiden samimi oldugun ortamdan bu sekilde uzaklaşmam canımı sıktı galiba bir anda dışlandım gibi tek ortak noktamdi neyse cokta takmadım ya paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?