- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
çocuğu umrumdada değil sadece eski erkek arkadaş umrumdaydı ya neyse artık önemsemenin bir anlamı yok :)1 yıl olmuş bence artık ne onu ne de arkadaşını düşünme.
Hem facede ekli olsa ne olacak ki? Bende konuşmadığım, artık alakam olmayan kişileri siliyorum.
Hadi arada konuşuyor olsan bende tuhaf dicem ama çok takma bence bunu.
Bazen beni de birileri siliyor ama bulamıyorum kim olduğunuSen yine bulmuşssun, hem moralini bozma hala hesabının donuk olduğunu farzet boşver
Bugüne dek hiçbir mesajımda bu tuhaf sıfatları kullanmadım. Ayrıcalığın var bilesin. Bence eski sevgilin hiç durmadan seni konuşuyor arkadaşıyla. Yine aralarında geçen bir konuşma "Ben hiç unutmadım unutamam" temalı bir sona bağlandı ve o arkadaş eski sevgilinin daha fazla acı çekmemesi için seni facebook'undan sildi. Ki dolaylı da olsa hiçbir bağ kalmasın diye.
Demek isterdim ama hayat o kadar da ütopik değil maralım. Muhtemelen pek kullanmadığı facebook'unu aktif hale getirme kararı alırken irtibatı olmadığı yahut ne yaşadığıyla ilgilenmediği kişileri temizleme ihtiyacı hissetti. Sen de o listeye dahil oldun. Daha da kötüsü listenin tek mensubusun.
O değil de mesela güneydoğudaki aşiret liderlerini aşiret mensupları facebook'tan silse, bu bir kan davası sebebi olur mu? Ya da herifin biri eşini silse hatun boşanma davası açar mı? Hakim bu gerekçeyi kabul eder mi? İşte bunlar hep değeri bulunamayan x'in sebep olduğu karmaşalar. İşte bunlar hep sanal.
Not: 1 ay sonra nişanlanacağım herifin, ımm sizin oralarda ne diyorlar heh sevgilinin facebook hesabı bende ekli değil. Öyle bir ara kafam atmıştı silmiştim. Sonrasında aramızda konusu da geçmedi. Ben sildim anlayacağın ki gayet lüzumsuz bir eylemdi. Kalmasının da pek anlamı yoktu. Benim herifin bunun üzerinde 3 saniye dahi düşünmediğine eminim. Keza ben de "işte şimdi aramızdaki tüm bağ koptu. Seni gidi küçük hamam böceği. Seni gidi uğur böceğinin üzerine düşen çiy tanesi!" gibi öfke patlamaları yaşamadım. Kurşunlara gelesin teknoloji, sürüm sürüm sürünesin!
Bugüne dek hiçbir mesajımda bu tuhaf sıfatları kullanmadım. Ayrıcalığın var bilesin. Bence eski sevgilin hiç durmadan seni konuşuyor arkadaşıyla. Yine aralarında geçen bir konuşma "Ben hiç unutmadım unutamam" temalı bir sona bağlandı ve o arkadaş eski sevgilinin daha fazla acı çekmemesi için seni facebook'undan sildi. Ki dolaylı da olsa hiçbir bağ kalmasın diye.
Demek isterdim ama hayat o kadar da ütopik değil maralım. Muhtemelen pek kullanmadığı facebook'unu aktif hale getirme kararı alırken irtibatı olmadığı yahut ne yaşadığıyla ilgilenmediği kişileri temizleme ihtiyacı hissetti. Sen de o listeye dahil oldun. Daha da kötüsü listenin tek mensubusun.
O değil de mesela güneydoğudaki aşiret liderlerini aşiret mensupları facebook'tan silse, bu bir kan davası sebebi olur mu? Ya da herifin biri eşini silse hatun boşanma davası açar mı? Hakim bu gerekçeyi kabul eder mi? İşte bunlar hep değeri bulunamayan x'in sebep olduğu karmaşalar. İşte bunlar hep sanal.
Not: 1 ay sonra nişanlanacağım herifin, ımm sizin oralarda ne diyorlar heh sevgilinin facebook hesabı bende ekli değil. Öyle bir ara kafam atmıştı silmiştim. Sonrasında aramızda konusu da geçmedi. Ben sildim anlayacağın ki gayet lüzumsuz bir eylemdi. Kalmasının da pek anlamı yoktu. Benim herifin bunun üzerinde 3 saniye dahi düşünmediğine eminim. Keza ben de "işte şimdi aramızdaki tüm bağ koptu. Seni gidi küçük hamam böceği. Seni gidi uğur böceğinin üzerine düşen çiy tanesi!" gibi öfke patlamaları yaşamadım. Kurşunlara gelesin teknoloji, sürüm sürüm sürünesin!
Merhaba kızlar..
Saçma bir dert olabilir ama nolur yadırgamayın beni tabiki başka dertlerimizde var (dertlerimde var) sizle bunu paylaşmak istiyorum.Aslında pek dertte sayılmaz ama
Eski erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından bir tanesinin facesi bende vardı ama dondurmuştu yaklaşık bir yıldır, gece uyudum eski erkek arkadaşımı gördüm rüyamda yanındada o çocuk konuşuyordum o çocukla gayet eskisi gibi sonra sabah oldu baktım arkadaş listemde bir kişi eksik bir baktım o çocuk beni faceden çıkarmışanlamadığım bir nokta var çocuğun face zaten kapalı neden özellikle açıp beni siliyor ve ben bu çocukla çok iyi anlaşırdım çok severdim bir sorunumuz yoktu yani anlam veremedim bu arada eski sevgilim ile bir nevi severek ayrılmıştık 1. yıl 1 ay felan oldu onun face bende yok ben onu silmiştim bu şubatta. Gelde kafanı yorma!Biliyorum dert değil ama ne bilim aklım takıldı sizce eski erkek arkadaşımı beni silmiştir yoksa o çocukmu?? Düştü yine aklıma eski erkek arkadaşım canım sıkıldı yaa
içini rahatlatıyım :) facebook hesabının dondurulması değilde tamamen silinmesi için facebookda hesabımı sil yapıyosun ve aylarca bi süre hiç tekrar açmaman aktif hale getirmemen gerekiyor ve sonra facebook onaylıyor hesabı siliyor :) yani hesabı herkes için tamamen silinmiştir o kadar süre kapalıysa hele kesin budur çünkü erkek arkadaşımla bende yaptık :)Merhaba kızlar..
Saçma bir dert olabilir ama nolur yadırgamayın beni tabiki başka dertlerimizde var (dertlerimde var) sizle bunu paylaşmak istiyorum.Aslında pek dertte sayılmaz ama
Eski erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından bir tanesinin facesi bende vardı ama dondurmuştu yaklaşık bir yıldır, gece uyudum eski erkek arkadaşımı gördüm rüyamda yanındada o çocuk konuşuyordum o çocukla gayet eskisi gibi sonra sabah oldu baktım arkadaş listemde bir kişi eksik bir baktım o çocuk beni faceden çıkarmışanlamadığım bir nokta var çocuğun face zaten kapalı neden özellikle açıp beni siliyor ve ben bu çocukla çok iyi anlaşırdım çok severdim bir sorunumuz yoktu yani anlam veremedim bu arada eski sevgilim ile bir nevi severek ayrılmıştık 1. yıl 1 ay felan oldu onun face bende yok ben onu silmiştim bu şubatta. Gelde kafanı yorma!Biliyorum dert değil ama ne bilim aklım takıldı sizce eski erkek arkadaşımı beni silmiştir yoksa o çocukmu?? Düştü yine aklıma eski erkek arkadaşım canım sıkıldı yaa
Yavrucum yaş kaç bilmiyorum . Ya bi git ((; kitap oku . Arkadaşlarınla geyik yap. Sildiyse sildi . Beyninimi okuycaz. Hemde eski erkek arkadaşın bilmem nesi .,,, geçmişe mazi silinmişe Niyazi . Arkana değil , önüne bak yani geleceğe
şimdiye kadar site kurallarından değilde hep bu eleştirisel ve saldırgan yorumlardan çekinmişimdir.siteyi öyle bi şeye çevirdiniz ki sanki site güzin ablalıktan ibaret. çok önemli bi sebebin olunca konu açmalısın. yok bunla uğraşma milletin ne dertleri felan filan. ne alaka ne zamandan beri üyeler kendilerini jüri üyesi yerine koyup, başlık açılacak konuları bu saçma ,bu saçma değil diye ayırır duruma geldi? önemsemiyosan ya da saçma geldiyse yazma. niye insanın durduk yere canını sıkıyorsun?
Sen hala eski sevgilinle barışırmıyım, beni önemsiyormudur, ben aklına geliyormuyum .evresindesin canım herhalde. Bu yüzdende onun sildiğini görünce acaba eski sevgilim beni hatırlıyor benimle ilgili araştırma yapıyor ve omu istedi diye umutlanıyorsun sanırım.
Ama üzgünüm 1 yıl oldu diyorsun ayrılalı bir erkek bu kadar ayrı kaldı ise kendi yolunu senden ayrı çizmeye başlamıştır bile bu yüzden sende facebokk hesabında vede hayatında bir temizlik yap ve onu hatırlatan herşeyi silmekle işe başla ....Olurmu canım..
Tamam arkadasin konusu biraz sacma ama senin ironi yapicam diye bu kadar zorlaman da mantikli degil
Konu sahibinin üzerine gidilmesinin altındaki neden nedir? Biraz empati yapamıyormuyuz. Düşüncelerimizi karşımızdakini kırmadan da yazabiliriz.
Ay ben gülerim. Yeni bir akım da bu oldu kk'de yahu. Susayım susayım dedim lakin canıma tak etti. Ha burama geldi. Şaka şaka aslında pek umurumda değil de şimdi cevap veresim geldi. Her konuda rastlıyorum bu konu sahibini her durumda savunmaya yeltenenlere. Sayın hicbisi rumuzlu arkadaşım. Bak ben oldukça sakin bir insanım. Sanal cümlelere de pek takılmam. Hani benim yerime başka bir üye olsa alacağın muhtemel cevap "İyi de sana ne oluyor ben yorum yaptım alla alla yeaa" olurdu. Hatta ben biraz yumuşattım yorumu. Daha beteri de olabilirdi :) Gerçekten merak ediyorum neden konu sahibini savunma ihtiyacı hissettiniz? Hatta sizin nazarınızda tüm üyelere soruyorum neden yapıyorsunuz bunu bacılar? Yorumda hakaret ve küfür yoksa nasıl bir rahatsızlık verebilir ki bu yorumlar bünyenize? Ben genellikle iş yorgunluğunu atmak için kendime ayırdığım dinlenme molasında yorum yapar geçerim konulara. Hani şahsıma cevap verilse de ikinci yorumu yapmam genelde. Lakin çok merak ediyorum sizi bu eyleme iten sebebi :)
Sayın lucky7 rumuzlu arkadaşım :) Koca konuyu okudum kırıcı tek kelam göremedim. Gerçi sizin yazınız genele olmuş şahsıma değil. Hani cevap vermesem de olurdu ancak ciddi ciddi merak ediyorum bu konu sahiplerinin arkasında durmaya yeltenen kişilerin ruh hallerini. Çok acayip.
Konu sahibi arkadaşım. Yazdığım yoruma gayet hoş bir üslupla cevap vermişsiniz. Dilerim içinde bulunduğunuz durumdan tez zamanda arınırsınız. Kolaylıklar dilerim efem.
Madem genele sormuşsunuz ben kendi ruh halimi şöyle açıklayayım.Konuyu açan insan için açtığı konu dert.Derdi olan insan derdinde hassas olur.Hassas bir insanın derdini küçük görmek çok saçma değil mi ? ay ben buna gülmem ama . saçma zira.Hayatta çook daha ilginç şeyler var gerçekten aaa inanmıyorummm çok ilginç konu sahiplerinin arkasında duran bir takım insanlar var heheh çok acayip mi diyorsunuz? Acayip değil ya. Sanal cümlelere takılmayın ama takılanların olduğunu unutmayın.
Peki ciddi olayım o vakit :) Derdini küçük görmenin belirtisi nedir efem? Mesela belki de konuyu açan zat derdini kendi içinde çok büyütmüştür ve o kişiye aslında derdini küçük göstermek gerekiyordur. Derdinden kurtulmasının yolu da budur. Bu farklı şekillerde ifade edilebilir.
-Haline şükret. Sağlığın yerinde annen baban hayatta canım yaa.
Demekle, mevcut dertten yola çıkarak daha toplumsal bir yaklaşımda bulunarak bu tür dertlerin büyütülmesinin, insan hayatını olumsuz etkilediğini belirtmek arasında pek fark yoktur esasen. Mühim olan bunu yaparken kullanılan üsluptur. Konu sahibinin derdine cevap olarak;
-Zeka seviyen mi düşük bu ne saçma konudur?
Şeklinde bir yanıt verilirse, elbette ki bu saygısızlık bir ya da birkaç kişi tarafından tepki ile karşılanabilir. Ancak fikirlerin ne şekilde ifade edildiği "hakaret, küfür unsuru yoksa" kişinin kendi hür iradesine bağlı değil midir? Bununla birlikte herhangi bir hakarete maruz kalmadıysa konu sahibi, kendi kendini ifade edebilecek ve dahi savunabilecek yeterliliğe sahiptir. Birilerinin korumasına ihtiyacı yoktur değil mi?
"Kırıcılık" çok ucu açık bir mevzu. En ufak eleştiriyi ve kendi konusundan yola çıkılarak topluma yapılmış bir eleştiriyi kabul edemeyecek kadar kırılgan olan zatlar, kamuya açık bir alanda dert paylaşmaktan da imtina etmeliler. Umarım ne düşündüğümü ironiden yoksun biçimde ifade edebilmişimdir :)
-siz demeden yazmak istiyorum umarım bir mahsuru olmaz çünkü çok sevimli bir bayana benziyorsun.Yorumları genel olarak oku,kendi derdinmiş gibi düşün.Ben şu an acı çekiyorum bildiğin gibi değil ama.nasıl aşk acısı çekmek,öyle aşk acısı çekmek ki aşk acısı olmak şeklinde :)) yani şu an ben eski sevgilimin teyzesinin komşusunun paylaştığı şeyden bile anlam çıkarabilecek konumdayım. E böyle bir durum varken bana birileri silerse siler nolacak,nerden bilsin senin ne gördüğünü şeklinde yorumlar yazarsa üzülürüm ben.Yaşadın mı bilmiyorum yaşamadıysan umarım hiç yaşamazsın eski sevgili meseleleri özellikle sevgili eskimemişse daha çok hassastır.Ben bugün eski sevgilimin arkadaşının bürosuna yeni kız geldi diye ağladım.Hani neredeyse konu açıp kız hakkında atıp tutucam :)) kız kim peki? suçsuz günahsız kendi halinde bir kız.Benim kafamda dönen ne? Hadi bunları tanıştırırlarsa düşüncesi :) Haklı mıyım? değilim.Ama insan böyle bir oluş,yaratılış.Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama sorunlara böyle yaklaşmayı seviyorum.Derdi olan insan zaten o konuda acizdir.Akıl vereni çok olur biz biraz korusak ne çıkar ki :)
aynen bende cok sınır oluyorum benıde 3tane 19 20 yaslarında genc kızlar sılmıs hemde engellemısbiri beni faceden silince bende çok sinirleniyorum ya haklısın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?