Facetime anlayanlar

Kızlar az önce uykumdan telefonun bir kez çalmasıyla uyandım. Baktım ekrana şu an ismi atıyorum mesela Adem tekin görüntülü FaceTime araması diyor. Düşündüm taşındım kim bu diye. iş yerindeki arkadaşımın eşi bu kişi. bir kaç kez görmüştüm.

ama hiç anlayamadım durumu çözemedim size sormak istedim. Ben FaceTime kullanmıyorum telefonuma kurmadım.bu uygulama yalnızca i phonelar arasında mi kullanılıyor çünkü iş arkadaşım aradı desem o apple kullanmıyor

bunun dışında aramak için telefona numara ya da mail kaydedilmesi gerekmiyor mu. Kocası benim numaramı mi kaydetmiş yani telefonuna. Yanlışlıkla arandı belli bir kez çaldı kapandı.

ya da 2 yaşında oğulları var o mu yanlışlıkla aradı oynarken. Yanlışlıkla aranabilecek bir sisteme mi sahip kullanmadığım için anlayamadım. İş arkadaşımın eşi sabahın 9 unda beni neden aradı
Tabi ki yanlışlıkla olmuştur ben instagrama gireyim diyorum pat elim değmiş birini aramış. hele birde çocuk varsa gayet normaldir

Yanlışlıkla arama yapıldığında, arayan kişinin bunu en azından kısa bir mesajla belirtmesi ve bir özür dilemesi gerekir.Ve bu bir görgüdür bana göre.
Düşünün yanınızda sevgiliniz var yada tam tersi gecenin bir saati sabahın körü sizin yada sevgilinizin karşı cins tarafından görüntülü arandığını bin tane teori yazarız buraya. Burada konu sahibini muallakta bırakıyor. Belki kadın kocasının telefonunu kurcaladı nem kaptı bişey oldu. Konu sahibi, arama yapılmış yanlışlıkla olduğunu düşündüm fakat bir sorun mu vardı gibi konuşabilirsiniz.

Kızlar az önce uykumdan telefonun bir kez çalmasıyla uyandım. Baktım ekrana şu an ismi atıyorum mesela Adem tekin görüntülü FaceTime araması diyor. Düşündüm taşındım kim bu diye. iş yerindeki arkadaşımın eşi bu kişi. bir kaç kez görmüştüm.

ama hiç anlayamadım durumu çözemedim size sormak istedim. Ben FaceTime kullanmıyorum telefonuma kurmadım.bu uygulama yalnızca i phonelar arasında mi kullanılıyor çünkü iş arkadaşım aradı desem o apple kullanmıyor

bunun dışında aramak için telefona numara ya da mail kaydedilmesi gerekmiyor mu. Kocası benim numaramı mi kaydetmiş yani telefonuna. Yanlışlıkla arandı belli bir kez çaldı kapandı.

ya da 2 yaşında oğulları var o mu yanlışlıkla aradı oynarken. Yanlışlıkla aranabilecek bir sisteme mi sahip kullanmadığım için anlayamadım. İş arkadaşımın eşi sabahın 9 unda beni neden aradı
Belki iş arkadaşın tel. değiştirdi öncekini eşine verdi numaralar kayıtlı kaldı ya da tam şöyle hesap adamın adına kayıtlı olabilir iş arkadaşının telefonunda. 2 yaş çocuk varmış bizimki gece generali aramış adamın telefonundan 😅 numaramızı özele aldık sırf bi daha gözükmesin biz olduğumuz diye 😅

Kötü niyet yoksa yok yere ortalığı ayağa kaldırdığı için kendi özür dilemek zorunda kalabilir. Çünkü akıllı telefonlarda bazen insanın eli yanlışlıkla değip birini arayabiliyor. Ya da kafanız dalıp yanlış insana resim yollayabiliyorsunuz. Bir arama geldi diye olay çıkarmak bence çok gereksiz. Tekrarı olursa o zaman konuşmak konu sahibini haklı çıkarır
Ne olayı canım özür ne alaka. Kadının telefonu çalmış mı çalmış aranmis mi aranmis. Arkadasim bir sorun mu var beni aramış sanırım eşin diye sorabilir. Bu soru olay cikarcaksa çıksın zaten mustehak demek ki bir şeyler var. Yoksa yok canım cocuk basmis ya da evet ben aradim bende kontör yoktu eşimden aradim vs der bu kadar. Amma büyüttünüz. Böyle bir muammele istenmiyorsa yanlislikla arandigina dair arayan msj atar. Bu kadar basit

Ayfon dan ayfona oluyor facetime. Arkadaşınız belki telefonunu değiştirmiştir oğluda aramış olabilir. Şahsen 2 yaşında ki kızım geçenlerde akrabamıza mail atmış :KK70: yaparlar yani.

Ne olayı canım özür ne alaka. Kadının telefonu çalmış mı çalmış aranmis mi aranmis. Arkadasim bir sorun mu var beni aramış sanırım eşin diye sorabilir. Bu soru olay cikarcaksa çıksın zaten mustehak demek ki bir şeyler var. Yoksa yok canım cocuk basmis ya da evet ben aradim bende kontör yoktu eşimden aradim vs der bu kadar. Amma büyüttünüz. Böyle bir muammele istenmiyorsa yanlislikla arandigina dair arayan msj atar. Bu kadar basit
Büyüten ben değilim. Ben onu cevaben yazdım bir hanımefendiye. Aşırı paronoyak olmak iyi değildir. Sakin olmak ortalığı karıştırmamak her zaman iyi sonuç verir

Benim kızım da defalarca ayda yılda bir görüştüğüm insanları hatta taksici doktor hemşire gibi kayıtlı biçok kişiyi aradı facetime den, farkettiğim an özür mesajı atıyorum ama çok sonradan farkettiklerim de oluyor. Yani özür dilememiş bile olsa hemen art niyet aramayın.

Sizi gizlice takip ediyor, görür görmez beğenmiş. Bu FaceTime çağrısı herkese atılmaz büyük bir beğeni olmalı :KK45:
Tek bir çağrı için ne anlamlar yüklenmiş, çok ilginç. . Hepimiz yanlışlıkla birilerini arıyoruz, buna göre ben sucuya aşığım ve elektrikçiye de boş değilim. :KK47:

Iphonelarda var evet.Numara kayıtlı olmalı.Rehberde adınıza gelince arama,mesaj gibi butonların yanında facetime da olur.Çocuğu yapmış olabilir yani.Hemen kapandığına göre yanlışıkla olmuştur abartacak bir durum yok

Facetime nasıl bir uygulama bilmiyorum ama hemen kapattığına göre eli değmiştir.
Ben de geçen gün whatsappta eski bir mesajdan fiyat kontrolü yapıyordum, elim aramaya çarptı. Gece yarısı panikle kapatamayıp telefonu komple kapatıp açmak zorunda kaldım. Sonra durumu izah eden minik bir mesaj attım. Aradığım kişi neyse ki kadındı da başıma iş açmamışım :KK53:

facetime'ı ben de kullanmıyorum ve sadece görüntülü arama için mi kullanılıyor bilmiyorum. biri beni yanlışlıkla arasa, kim olursa olsun, -merhaba beni aramışsınız, sebebini öğrenebilir miyim? diye ya mesaj atarım ya geri ararım. bunun nesi ortalığı ayağa kaldırma olsun. asıl eşine gidip -kocan beni yanlışlıkla aramış olabilir mi? demek ayağa kaldırma bence. evli insanlara böyle düz bir cümle de kuramayacak mıyız? yanlışlıkla aradıysa da -pardon, yanlışlıkla oldu diyebilmeliydi, ne var bunda.

Ayfon dan ayfona oluyor facetime. Arkadaşınız belki telefonunu değiştirmiştir oğluda aramış olabilir. Şahsen 2 yaşında ki kızım geçenlerde akrabamıza mail atmış :KK70: yaparlar yani.
burda bi ara bi üyenin küçük çocuğu buraya konu açmıştı telefonu kurcalarken :D :D :D dert olarak da sggjnalurbhlfljhbafuhaw falan yazmıştı :D :D

Rehberde kişiye tıkladığımda karşıdaki kişinin de telefonu iphone ise altta facetime yazıyor değilse öyle bir arama seçeneği yok. Telefonunuz arkadaşınızın eşinin telefonunda kayıtlıysa yanlışlıkla olmuş olabilir. Facetime a girip baktım aramalar kısmında benim rehberimde kayıtlı üç arkadaşım var fakat ben hiç aramadım ve görüşmedik. Yanlışlıkla olmuş.

Aile üyeleri kuzenler falan kamerali görüntülü konusurken birini daha eklemek istedim yanlislikla elim kaydi eski sevgilimi ekledim konusmaya. Herkes bu kim ya falan oldu:))

yanlışlıkla olduğu açık. bir de bazı depolama uygulamalarını ortak kullanıyorlarsa rehber ortak kaydolmuş olabilir. adam da büyük ihtimal bu kim diye bakarken yanlışlıkla aramış.yani hiç bir problem ve yanlış bir durum yok.(kardeşimin başına geldi bütün rehberi yanlışlıkla babama aktarmıştı)

Back
X